NIET MEER LEVERBAAR

Dezl 760 LMT-Digitaal (Truck Navigatie)

Artikelnummer: 010-01062-11
Vorige Artikel 2 van 14 Volgende

Dezl 760 LMT-Digitaal met DAP+

Geavanceerde GPS voor vrachtwagens

 • Aanraakscherm van 7,0 inch met hoge resolutie
 • Active Lane Guidance
 • Aangepaste vrachtwagenroutes¹ voor Europa
 • Levenslange kaartupdates² en verkeersupdates³
 • Compatibel met Smartphone Link

dezl 760lmt

De dēzl 760LMT is een navigatietoestel met een groot scherm van 17,8 cm (7 inch) dat specifiek bedoeld is om het leven van vrachtwagenchauffeurs gemakkelijker te maken. Het toestel helpt u niet alleen bij het navigeren van routes die zijn afgestemd op uw vrachtwagen en aanhanger, het helpt u ook om de juiste rijbaan te kiezen met geavanceerde rijbaanassistentie. Het toestel toont ook waarschuwingen bij gevaar zoals laaghangende boomtaken, afritservices en nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs. Wanneer u de dēzl 760LMT een route voor u laat uitstippelen, weet u dat het een goede route is voor u en uw aanhanger.

Zie meer

Dankzij het grote aanraakscherm met hoge resolutie van 17,8 cm (7 inch) kunt u op de dēzl 760LMT alle informatie in detail waarnemen. Volg de duidelijk aangegeven vrachtwagenvriendelijke routes, en bekijk waarschuwingen en meldingen voor vrachtwagens. Alleen een dēzl 760LMT bevat de exclusieve Active Lane Guidance van Garmin. Active Lane Guidance toont u een constant bijgewerkte animatie van de rijbaan die u het beste kunt kiezen. De functie bevat ook PhotoReal-knooppuntbeeld, waarmee u realistische weergaven ziet van afslagen en kruisingen die u nadert, zodat u altijd op tijd naar de juiste rijbaan kunt gaan¹. Al deze functies zijn met name handig bij complexe knooppunten in onbekende steden.

Navigeer met vertrouwen

Met gedetailleerde kaarten en aanwijzingen voor iedere afslag waarbij straatnamen duidelijk worden uitgesproken via de luidspreker, biedt de dēzl 760LMT gespecialiseerde navigatie² waarbij rekening wordt gehouden met de beperking van uw vrachtwagen (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen). Voer uw afmetingen en laadbeperkingen in en de dēzl 760LMT stuurt u volgens uw specificaties over een route die geschikt is voor uw lading. Met de ingebouwde reisplanner kunt u routes met meerdere stops maken en toekomstige ritten plannen en opslaan. En u kunt de dēzl 760LMT instrueren via spraakbediening. Heel gemakkelijk: u praat gewoon tegen het toestel!

De dēzl 760LMT wordt geleverd met nüMaps Lifetime™. Dit betekent dat u de nieuwste kaart kunt downloaden wanneer die beschikbaar komt — geen maandelijkse kosten of onderhoudskosten — gedurende de levensduur van uw toestel³. Zo beschikt u altijd over de meest actuele wegeninformatie en beperkingen.

Houd u altijd aan de verkeersborden en houd rekening met de conditie van het wegdek tijdens het rijden.

Rijd veilig

De dēzl 760LMT houdt u op de hoogte van de wegomstandigheden, zoals scherpe bochten, hoogte van bruggen, gewichtslimieten, gebieden met veel wind, en beperkingen voor aanhangers of gevaarlijke stoffen. Dankzij een hellingshoekveld dat op de kaart verschijnt, kunnen chauffeurs anticiperen op stijgingen en dalingen en op tijd schakelen. Snelheidslimieten voor vrachtwagens worden weergegeven als deze afwijken van de aangegeven maximumsnelheid voor auto's. Ook zijn flitspaalwaarschuwingen van Cyclops beschikbaar. De klok wordt automatisch aangepast aan de juiste tijdzone en zonsopgangs-/-ondergangstijden. U ontvangt ook een melding wanneer u een landsgrens overschrijdt. Er is ook een video-ingang voor een achteruitrijcamera aanwezig.

Vind serviceplaatsen en nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs

De dēzl 760LMT is voorzien van nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs, zoals afritdiensten, truck stops, restaurants, accommodatie, rustplekken, garages, bandenreparatie, enzovoort.

Met levenslange verkeersinformatie

Met de combinatie van een voedingskabel/ontvanger voor verkeersinformatie in de doos beschikt u over verkeersservices voor de levensduur van uw toestel. U kunt files vermijden en blijven rijden wanneer uw dēzl 760LMT u waarschuwt voor opstoppingen en omwegen aangeeft. Hiervoor is geen extra aanschaf of een abonnement nodig.

Compatibel met Smartphone Link

Smartphone Link maakt van uw smartphone het beste toestel naast uw dēzl 760LMT. Deze toepassing is verkrijgbaar via Google Play. Smartphone Link biedt een naadloze navigatie-ervaring tussen uw compatibele dēzl 760LMT-navigatietoestel voor vrachtwagens en een Android-smartphone. Hiermee kunnen de toestellen informatie delen, zoals opgeslagen en onlangs gevonden locaties, waar u hebt geparkeerd, en uw huidige bestemming. Smartphone Link koppelt ook uw compatibele nüvi met Garmin Live Services, zoals weerberichten en brandstofprijzen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van het mobiele data-abonnement van uw smartphone.

Handsfree bellen

Voor handsfree bellen combineert de dēzl 760LMT draadloze Bluetooth®-technologie met een ingebouwde microfoon en luidspreker. Koppel het navigatietoestel met uw compatibele Bluetooth-telefoon en bel handsfree via de 760LMT terwijl u uw aandacht op de weg houdt. Kies de nummers via het aanraakscherm van de dēzl om een oproep te plaatsen. Als u een oproep wilt beantwoorden, tikt u op het scherm en spreekt u in de ingebouwde microfoon. Contactpersonen en nuttige punten kunt u bellen met één tik op het scherm.

¹Active Lane Guidance en photoReal-knooppuntbeeld zijn niet beschikbaar in alle gebieden.

²Het invullen van uw vrachtwagenprofiel biedt geen garantie dat bij alle navigatiesuggesties rekening wordt gehouden met de kenmerken van uw vrachtwagen. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.

¹Lifetime Mapping algemene voorwaarden

²Lifetime Traffic algemene voorwaarden

[Smartphone Link] data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van uw abonnement. Bluetooth Navteq

 • dēzl 760
 • Vooraf geladen City Navigator® NT voor Europa (volledige dekking)
 • Levenslange kaartupdates¹ en verkeersupdates² (aangegeven door de letters "LMT" na het modelnummer op de doos)
 • FM-ontvanger voor verkeersinformatie met voedingskabel voor 12/24 Volt
 • Draagbare, verstelbare steun
 • Micro-USB-kabel
 • Snelstartgids
 • Vooraf geladen nuttige punten voor vrachtwagens

Waarschuwing: Bedien het voertuig altijd op een veilige manier. Zelfs als dit product voor vrachtwagennavigatie wordt gebruikt, zijn de hoogte, lengte, het gewicht en andere beperkingen tijdens het rijden altijd uw verantwoordelijkheid. Sla altijd acht op alle verkeerstekens en wegomstandigheden wanneer u rijbeslissingen neemt, zelfs op routes die door dit toestel zijn berekend, waaronder voorkeurroutes.

 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2020 Agatewebservices | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel