NIET MEER LEVERBAAR

Dezl 760 LMT Europa (Truck Navigatie)

Artikelnummer: 010-01062-10
Vorige Artikel 3 van 15 Volgende

Dezl 760 LMT Europa

De dēzl 760LMT is een navigatietoestel met een groot scherm van 17,8 cm (7 inch) dat specifiek bedoeld is om het leven van vrachtwagenchauffeurs gemakkelijker te maken. Het toestel helpt u niet alleen bij het navigeren van routes die zijn afgestemd op uw vrachtwagen en aanhanger, het helpt u ook om de juiste rijbaan te kiezen met geavanceerde rijbaanassistentie. Het toestel toont ook waarschuwingen bij gevaar zoals laaghangende boomtaken, afritservices en nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs. Wanneer u de dēzl 760LMT een route voor u laat uitstippelen, weet u dat het een goede route is voor u en uw aanhanger.

Zie meer

Dankzij het grote aanraakscherm met hoge resolutie van 17,8 cm (7 inch) kunt u op de dēzl 760LMT alle informatie in detail waarnemen. Volg de duidelijk aangegeven vrachtwagenvriendelijke routes, en bekijk waarschuwingen en meldingen voor vrachtwagens. Alleen een dēzl 760LMT bevat de exclusieve Active Lane Guidance van Garmin. Active Lane Guidance toont u een constant bijgewerkte animatie van de rijbaan die u het beste kunt kiezen. De functie bevat ook PhotoReal-knooppuntbeeld, waarmee u realistische weergaven ziet van afslagen en kruisingen die u nadert, zodat u altijd op tijd naar de juiste rijbaan kunt gaan¹. Al deze functies zijn met name handig bij complexe knooppunten in onbekende steden.

Navigeer met vertrouwen

Met gedetailleerde kaarten en aanwijzingen voor iedere afslag waarbij straatnamen duidelijk worden uitgesproken via de luidspreker, biedt de dēzl 760LMT gespecialiseerde navigatie² waarbij rekening wordt gehouden met de beperking van uw vrachtwagen (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen). Voer uw afmetingen en laadbeperkingen in en de dēzl 760LMT stuurt u volgens uw specificaties over een route die geschikt is voor uw lading. Met de ingebouwde reisplanner kunt u routes met meerdere stops maken en toekomstige ritten plannen en opslaan. En u kunt de dēzl 760LMT instrueren via spraakbediening. Heel gemakkelijk: u praat gewoon tegen het toestel!
De dēzl 760LMT wordt geleverd met nüMaps Lifetime™. Dit betekent dat u de nieuwste kaart kunt downloaden wanneer die beschikbaar komt — geen maandelijkse kosten of onderhoudskosten — gedurende de levensduur van uw toestel³. Zo beschikt u altijd over de meest actuele wegeninformatie en beperkingen.

Houd u altijd aan de verkeersborden en houd rekening met de conditie van het wegdek tijdens het rijden.

Rijd veilig

De dēzl 760LMT houdt u op de hoogte van de wegomstandigheden, zoals scherpe bochten, hoogte van bruggen, gewichtslimieten, gebieden met veel wind, en beperkingen voor aanhangers of gevaarlijke stoffen. Dankzij een hellingshoekveld dat op de kaart verschijnt, kunnen chauffeurs anticiperen op stijgingen en dalingen en op tijd schakelen. Snelheidslimieten voor vrachtwagens worden weergegeven als deze afwijken van de aangegeven maximumsnelheid voor auto`s. Ook zijn flitspaalwaarschuwingen van Cyclops beschikbaar. De klok wordt automatisch aangepast aan de juiste tijdzone en zonsopgangs-/-ondergangstijden. U ontvangt ook een melding wanneer u een landsgrens overschrijdt. Er is ook een video-ingang voor een achteruitrijcamera aanwezig.

Vind serviceplaatsen en nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs

De dēzl 760LMT is voorzien van nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs, zoals afritdiensten, truck stops, restaurants, accommodatie, rustplekken, garages, bandenreparatie, enzovoort.

Met levenslange verkeersinformatie

Met de combinatie van een voedingskabel/ontvanger voor verkeersinformatie in de doos beschikt u over verkeersservices voor de levensduur van uw toestel. U kunt files vermijden en blijven rijden wanneer uw dēzl 760LMT u waarschuwt voor opstoppingen en omwegen aangeeft. Hiervoor is geen extra aanschaf of een abonnement nodig.

Compatibel met Smartphone Link

Smartphone Link maakt van uw smartphone het beste toestel naast uw dēzl 760LMT. Deze toepassing is verkrijgbaar via Google Play. Smartphone Link biedt een naadloze navigatie-ervaring tussen uw compatibele dēzl 760LMT-navigatietoestel voor vrachtwagens en een Android-smartphone. Hiermee kunnen de toestellen informatie delen, zoals opgeslagen en onlangs gevonden locaties, waar u hebt geparkeerd, en uw huidige bestemming. Smartphone Link koppelt ook uw compatibele nüvi met Garmin Live Services, zoals weerberichten en brandstofprijzen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van het mobiele data-abonnement van uw smartphone.

Handsfree bellen

Voor handsfree bellen combineert de dēzl 760LMT draadloze Bluetooth®-technologie met een ingebouwde microfoon en luidspreker. Koppel het navigatietoestel met uw compatibele Bluetooth-telefoon en bel handsfree via de 760LMT terwijl u uw aandacht op de weg houdt. Kies de nummers via het aanraakscherm van de dēzl om een oproep te plaatsen. Als u een oproep wilt beantwoorden, tikt u op het scherm en spreekt u in de ingebouwde microfoon. Contactpersonen en nuttige punten kunt u bellen met één tik op het scherm.

¹Active Lane Guidance en photoReal-knooppuntbeeld zijn niet beschikbaar in alle gebieden.

²Het invullen van uw vrachtwagenprofiel biedt geen garantie dat bij alle navigatiesuggesties rekening wordt gehouden met de kenmerken van uw vrachtwagen. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.

³Als u een abonnement op nüMaps Lifetime aanschaft (deze worden afzonderlijk verkocht of gebundeld met bepaalde GPS-modellen), ontvangt u per jaar maximaal 4 updates van de kaartgegevens, wanneer en voor zover deze updates beschikbaar worden gesteld op de website van Garmin, voor één compatibel Garmin-product, totdat de levensduur van uw product is aflopen of (als dit zich eerder voordoet) totdat Garmin niet langer kaartgegevens van zijn leverancier ontvangt. De "nuttige levensduur" van een product is de periode waarin het product (a) over voldoende geheugencapaciteit en andere vereiste technische mogelijkheden beschikt om actuele kaartgegevens te gebruiken en (b) in staat is zonder ingrijpende reparaties te functioneren zoals is bedoeld. Geacht wordt dat een product buiten dienst is en dat de nuttige levensduur ervan is beëindigd als er gedurende 24 maanden of langer geen updates voor het desbetreffende product zijn gedownload. Tenzij anders vermeld, zijn de updates die u bij dit abonnement ontvangt, updates voor dezelfde geografische kaartgegevens die deel uitmaken van het oorspronkelijke Garmin-product dat u hebt aangeschaft. Het kan voorkomen dat uw Garmin-product onvoldoende geheugenruimte ter beschikking heeft om een update voor de kaartgegevens te laden. In een dergelijk geval moet u (a) een update met een kleiner dekkingsgebied van de kaartgegevens selecteren, of (b) een afzonderlijke microSD™/SD™-kaart aanschaffen (zoals van toepassing voor uw Garmin-product) en alles of een deel van het dekkingsgebied van de update voor uw kaartgegevens op de microSD/SD-kaart laden en deze in de uitsparing voor de microSD/SD-kaart in uw Garmin-product plaatsen. Als geen van beide maatregelen beschreven in (a) of (b) kan worden gebruikt om het gebrek aan beschikbare geheugenruimte in uw product op te lossen, kan Garmin besluiten dat de "nuttige levensduur" van uw product is verlopen. Garmin kan uw nüMaps Lifetime-abonnement te allen tijde annuleren als u een van de voorwaarden van deze overeenkomst of uw abonnement schendt. U kunt uw nüMaps Lifetime-abonnement niet overdragen op andere Garmin-producten.

U kunt GRATIS levenslange updates voor verkeersinformatie niet overdragen op andere personen of gebruiken op andere Garmin-producten. Levenslange verkeersinformatie heeft betrekking op de nuttige levensduur van uw Garmin-verkeersinformatie-ontvanger (mits u over een compatibele Garmin-GPS beschikt) of zo lang Garmin kaartgegevens van zijn huidige leverancier ontvangt, welke van de twee korter is. De “nuttige levensduur” van een verkeersinformatie-ontvanger is de periode waarbinnen de ontvanger (a) over de vereiste technische mogelijkheden beschikt om de actuele verkeersinformatieservice te gebruiken en (b) in staat is om zonder ingrijpende reparaties te functioneren zoals is bedoeld. Verkeersinformatie is niet beschikbaar voor alle gebieden. Raadpleeg de dekkingsgebieden voor verkeersinformatie. Abonnement vereist.

[Smartphone Link] data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van uw abonnement.

BluetoothNavteq

snelkoppelingen

HandleidingenSoftwareVeelgestelde vragenBluetooth®a99x

Afmetingen en prestaties

Afmetingen, BxHxD:18,7 B x 11,4 H x 2,3 D cm (7,4 x 4,5 x 0,9 inch)
Schermgrootte, BxH:15,4 B x 8,6 H cm (6,1 x 3,4 inch); 17,8 cm diagonaal (7 inch)
Schermresolutie, BxH:800 x 480 pixels
Displaytype:TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting
Gewicht:252,0 gram (8,9 ounces)
Batterij:oplaadbare lithium-ion
Batterijlevensduur:maximaal 1 uur
Hoofdtelefoonaansluiting/audio-uitgang:ja
Hoogwaardige ontvanger:ja
Waterbestendig:nee

Kaarten en geheugen

Vooraf geïnstalleerde wegenkaarten:ja
Inclusief levenslang gratis kaartupdates:ja
nükaarten garantie:ja
3-D landschapbeeld:nee
3D-gebouwenweergave (geeft gebouwen weer in 3-D):nee
Geïntegreerd geheugen:intern solid state
Geschikt voor gegevenskaarten:microSD™-kaart (niet meegeleverd)
Waypoints/favorieten/locaties:1000
Routes:15

Kenmerken

Rij stressvrij. Bespaar tijd en geld.
Gesproken aanwijzingen (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf):ja (geïntegreerde luidspreker)
Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in):ja
Spraakgestuurde navigatie (bediening met gesproken opdrachten):ja
Compatibel met FM-verkeersinformatie:ja (inclusief ontvanger en levenslange verkeersinformatie)
Lifetime traffic updates (ontvang gratis lifetime traffic updates):ja
Rijbaanassistent (leidt u naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie):ja
Junction view (toont borden bij afslagen):ja
myTrends™ (voorspelt routes op basis van het navigatiegedrag van de gebruiker):ja
trafficTrends™ (berekent routes op basis van een verwachte verkeersstroom):ja
ecoRoute™ (berekent een zuinigere route):nee
Meerdere bestemmingen automatisch sorteren (levert de meest directe route op):ja
Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen):ja
Garmin nüLink! Services: (ontvang accurate realtime-reisgegevens):no
XM®-compatibel voor de V.S.:nee
Navigeer veilig en eenvoudig.
Draadloze Bluetooth® technologie:ja
Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in de VS en Europa):ja
Waar ben ik? (ga op zoek naar ziekenhuizen, politiebureaus, benzinestations, adressen en kruispunten):ja
Garmin Locate™ (markeert uw positie als u het toestel uit de houder haalt):ja
Gedetailleerde voetgangers navigatie (wijst je de weg als je in de stad rondloopt):nee
Fotonavigatie (navigeren naar foto`s met geotags):ja
Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg):ja
Eigen nuttige punten (uw eigen nuttige punten toevoegen):ja
Wereldklok, converter voor valuta en eenheden, calculator:ja
Qwerty- of ABC-toetsenbord (naar wens te selecteren):ja
Alarm klok:nee
Garmin Lock™ (anti-diefstal):ja
Geniet van de rit en pas aan.
Compatibel met Garmin Garage™-voertuigen (download autovormige pictogrammen op het toestel):ja
Garmin Garage™ spraakcompatibel (download de gewenste stem naar uw toestel):ja
Fotoalbum:ja
MP3-speler:nee
Speler voor luisterboeken:nee

Additionele

  • IFTA-brandstofregistratie
  • Waarschuwingen voor schending van diensturenregels
  • Gespecialiseerde vrachtwagennavigatie met ondersteuning voor vrachtwagenbeperkingen in de VS en Canada (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen).
  • Nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs
  • Afritdiensten (zoals rustplaatsen, restaurants, logies)
  • Weergave van de actuele hellingshoek tijdens het rijden
  • Bevat vrachtwagenspecifieke functies zoals meldingen van landsgrenzen, wijzigingen in maximumsnelheid, zonsopgang en zonsondergang, en kilometerpaalinfo
  • Externe video-ingang voor achteruitrijcamera`s

Dit USB-apparaat voor massaopslag is compatibel met Windows® XP of nieuwer en Mac® OS X 10.4 of hoger.

Snelstart Gids

Gebruikers Handleiding

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2020 Agatewebservices | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.