inReach Explorer +

inReach® satellietcommunicatiesystemen
Met de Garmin inReach satelliettechnologie kunt u berichten verzenden en ontvangen, uw reis tracken en delen en, indien nodig,
een SOS-bericht verzenden om noodhulp te krijgen via het 24/7 wereldwijde controlecentrum.
Explore anywhere. Communicate everywhere. U trekt misschien voorbij de grenzen van mobiele telefonie, maar bent nooit buiten bereik, zo lang u een inReach SE®+ of inReach Explorer®+ bij u draagt. Deze handheld satellietcommunicatiesystemen zijn ontwikkeld voor enthousiaste buitensporters, die verder van de gebaande paden af gaan en meer willen beleven. 

Handheld satellietcommunicatiesysteem en GPS-navigatie met 100% wereldwijde Iridium-satellietdekking

  • Stuur en ontvang tekstberichten buiten de dekking van mobiele netwerken.
  • Verzend een interactief SOS-bericht naar GEOS - het 24/7 Search & Rescue controlecentrum.
  • Volg en deel uw locatie met vrienden en familie.
  • Koppel met mobiele toestellen1 met de gratis Earthmate app voor toegang tot downloadbare kaarten2, luchtkaarten in kleur en meer.
  • Het inReach Explorer+ toestel voegt voorgeladen DeLorme® TOPO-kaarten toe met GPS-navigatie op het scherm plus een ingebouwd digitaal kompas, barometrische hoogtemeter en versnellingsmeter.

U trekt misschien voorbij de grenzen van mobiele telefonie, maar bent nooit buiten bereik, wanneer u een inReach SE+ of inReach Explorer+ bij u draagt. Deze handheld satellietcommunicatiesystemen zijn ontwikkeld voor de outdoor-enthousiasteling, die verder wil trekken en meer wil ervaren - zonder dat hun geliefden zich zorgen hoeven te maken. Van ervaringen in het buitengebied tot internationale avonturen, met inReach kunt u communiceren, uw locatie delen, navigeren en hebt u toegang tot essentiële SOS-functies. inReach is er voor iedereen die er graag op uit trekt, op het land, ter zee of in de lucht.

U kunt de toestellen nu al bestellen rechtstreeks via de website van Garmin.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 Agatewebservices | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel