NIEUW

Garmin Dash Cam™ 67W (1440p dashcam met beeldveld van 180 graden)

Artikelnummer: 010-02505-15
Artikel 10 van 10
€ 249,00 (inclusief btw)
Artikel is uitverkocht ­→ met levertijd

De levertijd bedraagt ± 5 werkdagen.

 Garmin Dash Cam™ 67W  (1440p dashcam met beeldveld van 180 graden)

 Leg je rit vast. 

 COMPACT EN DISCREET. 

Deze dashboardcamera in zakformaat is opmerkelijk compact, waardoor hij perfect is voor het vastleggen van videobeelden zonder dat hij je in de weg zit. Er worden twee voedingskabelopties, boven en onder, meegeleverd voor een nette en discrete installatie. 

EXTRA BREDE ZICHTHOEK 

Het indrukwekkende extra brede beeldveld van 180 graden legt meer van de omgeving vast. Je beschikt over een ooggetuigenverslag van de weg vóór je, inclusief kruisend verkeer. 

HELDERE HD-VIDEO 

Met 1440p HD-video, 180-graden lens en Garmin Clarity™ HDR-optica kun je dag en nacht heldere, duidelijke videobeelden van belangrijke details vastleggen. Gebruik indien gewenst het 2″ LCD-scherm om video rechtstreeks op het toestel af te spelen. 

AUTOMATISCH VASTLEGGEN 

Zodra de camera is aangesloten op de voedingsbron van het voertuig, neemt deze continu op, zodat je de camera gewoon kunt instellen en vergeten. 

INCIDENTDETECTIE MET GPS 

De camera slaat automatisch videobeelden op wanneer er een ongeval wordt gedetecteerd. Met de ingebouwde GPS om opgenomen video's te voorzien van locatiegegevens, heb je bewijs van waar en wanneer gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. 

SPRAAKBESTURING 

Houd je handen aan het stuur en instrueer de camera met spraakopdrachten om videobeelden op te slaan, audio-opnamen te starten en te stoppen, en nog veel meer. Beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Zweeds. 

VAULT-OPSLAG 

Opgeslagen video's worden veilig bewaard in de online Vault en kunnen worden geopend met de Garmin Drive™ app op een compatibele smartphone. Met een actieve Wi-Fi® verbinding kunt je videoclips delen met anderen door een koppeling en een wachtwoord te verzenden. 

OPSLAGABONNEMENTEN

Elke videoclip wordt gedurende 24 uur na het uploaden opgeslagen in de online Vault. Garmin biedt ook betaalde abonnementen voor langere opslag. Bekijk opslagabonnementen.

 

 

Geavanceerde functies die de bestuurder alert houden.

WAARSCHUWINGEN VOOR KOP-STAARTBOTSINGEN

Om veiliger te rijden, ontvang je een waarschuwing als je te dicht op het voertuig voor je rijdt1.

WAARSCHUWING BIJ RIJBAAN WISSELEN

Je ontvangt een waarschuwing als je van de rijbaan dreigt af te raken of als je over de middenstreep gaat1.

″RIJ″ WAARSCHUWINGEN

Deze functie waarschuwt je wanneer stilstaand verkeer vóór je weer gaat rijden1.

ROODLICHTCAMERA'S EN FLITSERS

Deze camera biedt je waarschuwingen voor roodlichtcamera's en snelheidscamera's. Niet in alle regio's beschikbaar. Meer informatie over het aanschaffen van een abonnement voor updates.

TRAVELAPSE™ FUNCTIE

Deel je rit met vrienden via de Travelapse functie. Het toestel condenseert uren rijden tot minuten met hoogtepunten, waardoor je een leuke video maakt die je eenvoudig kunt delen.

 

Gemak en gemoedsrust.

LIVE VIEW

Gebruik de Garmin Drive app op een compatibele smartphone om op afstand toegang te krijgen tot de camera voor Live View bewaking vanaf elke locatie wanneer je niet in de buurt van je geparkeerde auto bent. Hiervoor is een actieve Wi-Fi verbinding en constante voeding nodig. Sommige voertuigen vereisen het gebruik van de constante voedingskabel (afzonderlijk verkrijgbaar).

PARKEERBEWAKING

Deze functie controleert activiteit rond je geparkeerde voertuig en waarschuwt je automatisch met videoclipmeldingen aan de Garmin Drive app op je compatibele smartphone als er een incident wordt gedetecteerd. Dit vereist een actieve WiFi-verbinding.

DUURZAAM DESIGN

Deze dash cam is bestand tegen zware voertuigomstandigheden, zoals direct zonlicht en hoge temperaturen.

EXTRA USB-POORT

Je hoeft niet te kiezen tussen het inschakelen van de dashboardcamera en het opladen van je telefoon. De meegeleverde oplader heeft een extra USB-poort, zodat je beide kunt doen.

 

 

VIDEO'S MAKEN EN DELEN

Dankzij de ingebouwde WiFi-connectiviteit en Bluetooth® technologie kun je opgeslagen video's uploaden naar je compatibele smartphone met de Garmin Drive app, zodat je video's eenvoudig kunt bekijken, bewerken en delen.

DASH CAM VIDEOSYNCHRONISATIE

Met de Garmin Drive app kun je gesynchroniseerde video bedienen en afspelen van maximaal vier Garmin dashcams (afzonderlijk verkrijgbaar) die rondom je voertuig zijn gemonteerd om video vast te leggen vanuit meerdere gezichtspunten.

Onder bepaalde omstandigheden kan de waarschuwingsfunctie worden verstoord; ga naar Garmin.com/warnings voor meer informatie.

Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance. Het Bluetooth woordmerk en de Bluetooth logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en voor het gebruik van deze merken heeft Garmin een licentie verkregen.


Compatibele toestellen:

Camper 1090Camper 1090

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss