DezlCam 785 LMT-D

Artikelnummer: 010-01856-10
Artikel 1 van 11
€ 529,00 (inclusief btw)
Artikel is uitverkocht ­→ met levertijd

DezlCam 785 LMT-D

Hoogwaardig navigatiesysteem met GPS en ingebouwde dashcam voor vrachtwagens

 • Alles-in-één navigatiesysteem van 7 inch voor vrachtwagens met magnetische steun met stroomvoorziening en ingebouwde dashcam om uw rit vast te leggen en de waarschuwingsfuncties voor bestuurders te kunnen gebruiken, zoals waarschuwingen bij botsingen aan de voorzijde van uw voertuig en het wisselen van rijbaan.
 • Aangepaste routes voor vrachtwagens2 die zijn afgestemd op de afmetingen, de lading en het gewicht van uw vrachtwagen, plus waarschuwingen over hoge bruggen, scherpe bochten, steile hellingen en meer die u nadert.
 • Bevat ook gratis live verkeersinformatie via Digital Traffic of Smartphone Link en Live Services met de gratis Smartphone Link app3.
 • Eenvoudig pauzes plannen dankzij tijdige meldingen en een Truck & Trailer Services adreslijst waarin u op merk of voorziening kunt zoeken. (bijvoorbeeld 'DKV' of 'douche')
 • Bedien de dēzlCam 785 met uw stem, bel handsfree via Bluetooth®4, profiteer van de smart notifications3 en gebruik de ingebouwde Wi-Fi® voor eenvoudige kaart- en software-updates zonder computer.
 • Via de functie Dispatch and Track kunnen planners eenvoudig tekstberichten en adressen naar hun bestuurders versturen en zelfs de volledige route van hun bestuurders tracken.

Het dēzlCam 785 LMT-D navigatiesysteem met GPS en een aanraakscherm van 7 inch voor vrachtwagens is ideaal voor bestuurders van 'grote goederenvoertuigen' die een al even groot navigatiescherm zoeken. Het systeem biedt niet alleen uitstekende kaarten, navigatie met spraakbesturing en geavanceerde connectiviteitsfuncties, maar ook een ingebouwde dashcam die uw rit automatisch vastlegt en videobeelden van ongelukken opslaat.

Aangepaste vrachtwagenroutes

De dēzlCam 785 bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevante informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon uw voertuigprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en vind de routes die het meest geschikt zijn voor voertuigen met die kenmerken. Het eenvoudige truckprofiel biedt u bovendien de mogelijkheid om met één druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen.

Aangepaste vrachtwagenroutes

Aangepaste vrachtwagenroutes

Aangepaste vrachtwagenroutes

Ingebouwde dashcam

Zodra u begint te rijden, begint de dēzlCam 785 LMT-D automatisch met het ononderbroken opnemen van HD-video. In het geval van een botsing zorgt de ongevallendetector (G-sensor) dat opnamen daarvan automatisch worden opgeslagen. De optionele GPS overlay-functie voor het weergeven van locatie, snelheid, datum en tijd zorgt dat nauwkeurig wordt geregistreerd waar en wanneer een ongeval heeft plaatsgevonden.

Ingebouwde dashcam

Ingebouwde dashcam

Gratis live services

Wat kunt u verwachten op de weg vóór u? Smartphone Link is een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee u uw dēzlCam 785 kunt verbinden met uw iPhone® of Android smartphone. Als de toestellen zijn gekoppeld, heeft de dēzl toegang tot real-time informatie3, zoals verkeersinformatie, flitspalen, de weersverwachting en meer.

Gratis live services

Spraakbediening

Dankzij navigatie met spraakbesturing kunt u uw dēzl 780 LMT-D navigatiesysteem voor vrachtwagens bedienen met eenvoudige spraakopdrachten, zodat u uw handen op het stuur kunt houden en uw ogen op de weg.

Spraakbediening

Blijf up-to-date dankzij de ingebouwde Wi-Fi

U kunt uw kaarten en software gemakkelijk bijwerken met de ingebouwde Wi-Fi functionaliteit van de dēzlCam 785. Zodra er een nieuwe update beschikbaar is en u met een Wi-Fi netwerk bent verbonden, ontvangt u automatisch een melding op het scherm. Dan drukt u gewoon op de Wi-Fi knop op het scherm om uw gegevens bij te werken zonder de dēzlCam te moeten aansluiten op een computer. U kunt dan binnen een mum van tijd weer de weg op.

De voordelen van Bluetooth

Synchroniseer een smartphone of tablet met Bluetooth met de dēzlCam 785 om draadloos te kunnen bellen via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt uw telefoon veilig opbergen in uw zak of dashboard en toch handsfree bellen terwijl u uw ogen op de weg houdt. U kunt bovendien instelbare smart notifications4 voor oproepen, sms'jes, appmeldingen en meer ontvangen op het scherm van uw navigatiesysteem.

De voordelen van Bluetooth

Eenvoudig pauzes plannen

Het dēzlCam 785 navigatiesysteem voor vrachtwagens maakt het leven op de weg gemakkelijker dankzij tijdige pauzemeldingen die u helpen van elke pauze te genieten. U kunt zoeken naar nuttige punten die belangrijk zijn voor vrachtwagenchauffeurs, zoals restaurants, brandstof, toiletten, douches, pinautomaten, Wi-Fi en dergelijke. U kunt zelfs truckstops zoeken en filteren op voorzieningen, zoals douches, tankstation, Wi-Fi en vrachtwagenwasstraat.

Eenvoudig pauzes plannen

Servicelogboek

De dēzlCam 785 is ook voorzien van een Servicelogboek waarin u de onderhoudsdatums en het type onderhoud kunt bijhouden. U kunt gemakkelijk allerlei gegevens tracken, zoals de gereden afstanden, de bandenspanning en wanneer de olie is ververst en de banden zijn gewisseld.

Servicelogboek

Dispatch and Track

De dēzlCam™ 785 wordt geleverd met een eenvoudig monitoringoplossing voor vrachtwagens3 waarmee fleetbeheerders chauffeurs gemakkelijk kunnen traceren en ze berichten kunnen sturen, zoals een sms'je met een bezorgadres. Uw chauffeur kan het adres in het bericht selecteren en probleemloos de route naar de bestemming instellen.

Dispatch and Track

Dispatch and Track

Een achteruitrijcamera toevoegen

In combinatie met een Garmin achteruitrijcamera (afzonderlijk verkrijgbaar) houdt u zicht op de weg achter u terwijl u achteruit rijdt. Het dēzlCam 785 navigatiesysteem voor vrachtwagens is compatibel met de Garmin BC 35 draadloze achteruitrijcamera. Als de toestellen zijn gekoppeld, kunt u door de camera verzonden beelden direct op het scherm van de dēzlCam ontvangen.

1Onder bepaalde omstandigheden kan de waarschuwingsfunctie worden verstoord. Ga naar Garmin.com/warnings voor meer informatie
2Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw vrachtwagen is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.
3Om toegang te krijgen tot Garmin Live Services, dient u de Smartphone Link app te downloaden op uw compatibele smartphone met Bluetooth® en GPS (apart verkrijgbaar)
4Smartphone met Bluetooth® vereist (apart verkrijgbaar)

TripAdvisorBluetooth HERE Foursquare


Specificaties

Algemeen

FYSIEKE AFMETINGEN  19,9 x 12,2 x 2,4 cm
SCHERMGROOTTE, BXH  15,2 x 8,9 cm; 17,7 cm diagonaal
SCHERMRESOLUTIE, BXH  1024 x 600 pixels
TYPE SCHERM  Breed IPS-beeldscherm van 6,95 inch met TFT-kleuren en   capacitief on-cell touchscreen
GEWICHT  437 g
BATTERIJ  Oplaadbare lithium-ion batterij
LEVENSDUUR VAN BATTERIJ  Meer dan 1 uur
MAGNETISCHE HOUDER  Pijltje 2.png

Kaarten en geheugen

VOORAF GEÏNSTALLEERDE WEGENKAARTEN  Pijltje 2.png
GEGEVENSKAARTEN  1 geheugenkaartsleuf
INTERN GEHEUGEN  16 GB
INCLUSIEF KAARTUPDATES  Pijltje 2.png

Camerafuncties

INGEBOUWDE DASHCAM MET AUTOMATISCHE ONGEVALLENDETECTIE  Pijltje 2.png
CAMERAFUNCTIES VOOR WAARSCHUWINGEN BIJ FRONTALE BOTSINGEN EN HET VERLATEN VAN DE RIJSTROOK  Pijltje 2.png
COMPATIBEL MET ACHTERUITRIJCAMERA  Ja (BC 35)

Navigatiefuncties

GARMIN REAL DIRECTIONS OPVALLENDE PUNTEN  Pijltje 2.png
MET MILJOENEN FOURSQUARE® NUTTIGE PUNTEN  Pijltje 2.png
TRIPADVISOR® BEOORDELINGEN VOOR NUTTIGE PUNTEN  Pijltje 2.png
ROUTE MAKEN VIA GEWENSTE PLAATSEN/STRATEN  Pijltje 2.png
SPRAAKGEACTIVEERDE NAVIGATIE (BEDIEN HET TOESTEL VIA GESPROKEN OPDRACHTEN)
ALLEEN OP MODELLEN VOOR GEHEEL EUROPA
 Pijltje 2.png
UPDATES VAN VERKEERSINFORMATIE  Pijltje 2.png
JUNCTION VIEW (TOONT BORDEN BIJ AFSLAGEN)  Pijltje 2.png
BELLEN MET BLUETOOTH®  Pijltje 2.png
MAXIMUMSNELHEIDWEERGAVE (GEEFT DE MAXIMUMSNELHEID WEER VOOR DE MEESTE SNELWEGEN IN DE VS EN EUROPA)  Pijltje 2.png
WAARSCHUWINGEN OM DE BESTUURDER TE ATTENDEREN OP SCHERPE BOCHTEN, SCHOOLZONES, ROODLICHTCAMERA'S, FLITSERS EN MEER  Pijltje 2.png

Geavanceerde functies

SMART NOTIFICATIONS VIA SMARTPHONE LINK APP  Pijltje 2.png
WIFI® KAART- EN SOFTWARE-UPDATES  Pijltje 2.png
TOEGANG TOT LIVE SERVICES VIA APP  Pijltje 2.png

Vrachtwagenfuncties

SPESIALISERT LASTEBILRUTING  Ja, find truck-preferred routes customized to the size and weight of your truck.
EENVOUDIG VRACHTWAGENPROFIEL  Pijltje 2.png
TRUCK & TRAILER SERVICES ADRESLIJST  Pijltje 2.png
NUTTIGE PUNTEN VOOR VRACHTWAGENS  Pijltje 2.png
IFTA FUEL LOGGING CAPABILITY  Pijltje 2.png
HOS VIOLATION WARNINGS  Pijltje 2.png
HOOFDTELEFOONAANSLUITING/AUDIO-UITGANG  Pijltje 2.png
SPECIFIEKE MAXIMUMSNELHEID VOOR VRACHTWAGENS  Pijltje 2.png
AANKONDIGINGEN VOOR PROVINCIE- EN LANDSGRENZEN – VRACHTWAGENS  Pijltje 2.png
SUNRISE/SUNSET TIMES - TRUCKING  Pijltje 2.png
MIJLMARKERINGSINFO - VRACHTWAGENS  Pijltje 2.png

Aanvullend

 
 • Gratis live verkeersinformatie en weersverwachting als u de Smartphone Link app op uw smartphone gebruikt
 • Waarschuwing voor botsingen
 • Waarschuwing bij rijbaan wisselen
 • Ongevaldetectie
 • Aangepaste vrachtwagenroutes
 • Eenvoudige pauzeplanning
 • Met ingebouwde Wi-Fi voor eenvoudige updates
 • Verderop-meldingen met verkeersborden en voor vrachtwagenbestuurders geschikte nuttige punten langs de route
 • Dispatch and Track

 Ingebouwde dashcam

 • microSD kaart: Inclusief verwisselbare microSD; vereist kaart van snelheidsklasse 10 met een opslagcapaciteit van minimaal 4 en maximaal 64 GB
 • Waarschuwing voor botsingen: Ja
 • Waarschuwing bij rijbaan wisselen: Ja
 • Automatische opnamen tijdens rijden: Ja
 • Go Alert: Ja
 • Compatibel met VIRB® mobiele app: Ja

In de verpakking:

 • dēzlCam™ 785
 • City Navigator® NT voor Europa vooraf geïnstalleerd
 • Levenslange kaarten1 en levenslange digitale verkeersinformatie2 (aangegeven door de letters "LMT-D" achter het modelnummer op de doos))
 • Levenslange ontvanger voor verkeersinformatie/voertuigvoedingskabel
 • Zuignap met magnetische steun met stroomvoorziening voor in uw voertuig
 • USB-kabel
 • Snelstartgids

De inhoud van de doos kan per versie verschillen. Raadpleeg een leverancier bij u in de buurt voor meer informatie.

1Levenslange kaarten - algemene voorwaarden
2Levenslange verkeersinformatie - voorwaarden en bepalingen

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss