GPSMAP 276Cx

Artikelnummer: 010-01607-01
Artikel 13 van 20
€ 729,00 (inclusief btw)
Artikel is uitverkocht ­→ met levertijd

De levertijd bedraagt ± 5 werkdagen.

GPSMAP 276Cx

Het legendarische navigatietoestel voor elk terrein is terug

 • De opvolger van de veelzijdige GPSMAP 276C met dezelfde geweldige instelmogelijkheden
 • Meer sensoren - met GPS+GLONASS, hoogtemeter en 3D-kompas
 • Groot WVGA-scherm (5 inch) dat ook goed afleesbaar is in zonlicht
 • Optionele geavanceerde navigatie - nüvi modus, gesproken instructies, bochtige wegen-modus, etc.
 • Bluetooth®, ANT+® en WiFi® - om altijd verbonden te blijven
 • Vooraf geïnstalleerde recreatiekaart van Europa en een gratis 1-jarig abonnement op BirdsEye satellietbeelden
 • Meer kaartopties beschikbaar - waaronder ondersteuning voor BlueChart® g2 en TOPO kaarten

          De City Navigator Europa NT op microSD/SD (Autonavigatie van Europa) kunt u hier mee bestellen.
          Overige kaarten van de wereld zijn hier te vinden.

At a Glance

At a Glance

Wanneer u Garmin navigatie op z'n best wilt ervaren, is de GPSMAP 276Cx de ideale keuze. Dit navigatietoestel zorgt voor nauwkeurige navigatie, zowel offroad als op het water. Het maakt niet uit waar u het toestel mee naartoe neemt. De nieuwe 276Cx voegt een groot aantal hoogwaardige navigatiefuncties toe zonder de ervaring van de originele 276 te beperken. De nieuwe GPSMAP 276Cx heeft een groot scherm van 5 inch, verbeterde sensoren zoals GPS+GLONASS, een barometrische hoogtemeter en een 3-assig kompas, uitgebreide functies voor watersport, buitenactiviteiten en kaartondersteuning, waardoor het een sterke opvolger is in deze legendarische productreeks.

De ware 276 ervaring

De nieuwe GPSMAP 276Cx is ontwikkeld als opvolger van de GPSMAP 276C, die bekend stond als het meest veelzijdige en krachtigste outdoornavigatietoestel dat Garmin ooit heeft gemaakt. Om de ware 276 ervaring in stand te houden heeft Garmin de gebruikersinterface grotendeels hetzelfde gelaten - zelfs de knoppen zijn hetzelfde als die van zijn voorganger. Fans van de 276 zullen de grote hoeveelheid instelbare functies van dit nieuwe navigatietoestel waarderen en versteld staan van alle nieuwe mogelijkheden die toegevoegd zijn aan de klassieke 276.

Verbeterde sensortechnologie

De sensortechnologie van de GPSMAP 276Cx is uitgebreid en vernieuwd. Het toestel heeft GPS en GLONASS om uw positie beter te kunnen bepalen in een uitdagende omgeving; U kunt een externe GPS-antenne (niet meegeleverd) toevoegen via de ingebouwde MCX-aansluiting om optimaal satellieten te ontvangen in een voertuig. Het heeft nu ook een barometrische hoogtemeter om vloeiende hoogtemetingen te krijgen en een elektronisch, 3-assig kompas om u meer informatie over uw omgeving te bieden en u in alle omstandigheden de juiste richting te wijzen - zelfs wanneer u stilstaat.

Gebruikersinterface voor outdoor gebruik

We weten hoe belangrijk leesbaarheid is tijdens de navigatie en daarom is de nieuwe GPSMAP 276Cx uitgerust met een groot scherm van 5 inch dat buiten goed af te lezen is, met rijke kleurenondersteuning voor betere kaartweergave. Dankzij de geweldige zichthoek kan het scherm duidelijk gezien worden vanaf verschillende hoeken. De heldere zichtbaarheid en interface met knoppen zorgen voor een veilige bediening, zelfs in een bewegelijke omgeving, zoals op een boot of in een offroadvoertuig.

Robuust en duurzaam

Dit toestel werkt in bijna alle omstandigheden dankzij Garmins hoge standaarden. Het is waterbestendig tot IPX71 en zeer duurzaam dankzij een grondig getest, sterk bevestigingssysteem. Na ruim vier jaar ervaring met de Montana®, bieden we sterke steunen voor bijna elk voertuig of vaartuig. Om u nog meer vrijheid te geven, hebben we de stroomvoorziening nog flexibeler gemaakt. U kunt het toestel aansluiten op de voeding van uw voertuig of boot, het lithium-ionbatterijpak gebruiken (tot 17 uur gebruiksduur) of 3 optionele AA-batterijen (tot 9 uur gebruiksduur).

At a Glance

Meer kaarten en meer geheugen

Voor bijna overal waar u naartoe wilt heeft de GPSMAP 276Cx een compatibele kaart die u daar naartoe brengt. Het toestel wordt geleverd met een intern geheugen van 8 GB met daarop een wereldwijde basiskaart, een recreatiekaart van Europa en een gratis 1-jarig abonnement op BirdsEye satellietbeelden. Het ondersteunt ook een aantal optionele kaarten, zoals de BlueChart® g2 HD waterkaarten, Garmin TOPO en TOPO PRO kaarten, City Navigator® NT, aangepaste Garmin kaarten en BirdsEye Select rasterkaarten. Via een microSD™ sleuf kunt u het geheugen uitbreiden en nog meer kaarten laden.

 

 

Meer navigatie

In combinatie met de geschikte kaarten biedt de GPSMAP 276Cx extra navigatiekenmerken zoals de bekende nüvi™ modus voor navigatie op de weg of de Bochtige wegen-modus voor motorrijders, die vooral kleinere en leukere weggetjes in de route opneemt. Bij gebruik van TOPO PRO kaarten kunt u diverse recreatieve navigatie-opties kiezen die de juiste wegklasse voor elke activiteit en elk voertuig selecteren. En voor mensen die een voorkeur hebben voor navigatie op banen en paden heeft de nieuwe 276Cx ook geavanceerde spoornavigatie.

Verbeterde connected functies

De nieuwe GPSMAP 276Cx heeft ook een aantal geavanceerde connected functies. U kunt uw 276Cx met een Bluetooth headset verbinden om gesproken instructies te ontvangen in uw helm. En zodra het toestel is verbonden met een smartphone2 kunt u Active Weather3 ontvangen, met een weersvoorspelling en een geanimeerde radarweergave op uw kaarscherm, maar ook smartphone meldingen zoals e-mail, sms of updates van sociale media of LiveTrack, waarmee u uw exacte locatie kunt delen met familie en vrienden. Het toestel kan via ANT+ draadloos worden verbonden met externe sensors zoals tempe™ voor metingen van de externe temperatuur of u kunt het verbinden met Wi-Fi voor het ontvangen van updates en databasesynchronisaties van Garmin Connect™.

1. Zie waterbestendigheid
2. Indien gekoppeld met een compatibele telefoon
3. Active Weather is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Oostenrijk en Slovenië, met gedeeltelijke dekking in Noord-Italië.

Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance. Het merk en de logo's van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en voor elk gebruik van het merk en de logo's is een licentie verkregen door Garmin.

Fysieke afmetingenSchermgrootte, BxHSchermresolutie, BxHType schermAanraakschermGewichtBatterijBatterijlevensduurWaterbestendigheidHoogwaardige ontvangerInterfaceCameraBarometrische hoogtemeterElektronisch kompasOverdracht naar andere toestellen (draadloze gegevensoverdracht naar soortgelijke toestellen)

BasiskaartVooraf geïnstalleerde kaartenMogelijkheid om kaarten toe te voegenGeïntegreerd geheugenGeschikt voor gegevenskaartenEigen nuttige punten (uw eigen nuttige punten toevoegen)Waypoints/favorieten/locatiesRoutesSpoorlog

Automatische routebepaling (afslag-voor-afslag routes op wegen)Compatibel met aangepaste kaartenJaag-/viskalenderZon- en maangegevensGetijdetabellen

Algemeen

 FYSIEKE AFMETINGEN 191,5 x 94,5 x 44,0 mm
 SCHERMGROOTTE, BXH 127,0 mm (5,0 in.) diagonaal
 SCHERMRESOLUTIE, BXH 800 x 480 pixels
 TYPE SCHERM Helder WVGA-scherm dat goed afleesbaar is in zonlicht
 GEWICHT 450 g met inbegrepen oplaadbaar batterijpak; 415 g met AA-batterijen (niet inbegrepen)
 BATTERIJ Oplaadbare lithium-ion batterij (meegeleverd) of 3 AA  batterijen (niet meegeleverd); NiMH of Lithium aanbevolen
 LEVENSDUUR VAN BATTERIJ Tot 16 uur (lithium-ion); tot 8 uur (AA-batterijen)
 WATERBESTENDIGHEID IPX7
 GEHEUGEN/GESCHIEDENIS 8 GB (3.2 GB beschikbaar voor gebruik)
 HOOGWAARDIGE ONTVANGER Pijltje 2.png
 INTERFACE Compatibel met snelle USB en NMEA 0183

 Kaarten en geheugen

 VOORAF GEÏNSTALLEERDE KAARTEN

 Vooraf geïnstalleerde recreatiekaart van Europa en download van BirdsEye satellietbeelden

 MOGELIJKHEID OM KAARTEN TOE TE VOEGENPijltje 2.png
 BASISKAARTPijltje 2.png
 OPSLAG- EN VOEDINGSCAPACITEIT microSD kaart (niet meegeleverd)
 WAYPOINTS/FAVORIETEN/LOCATIES 10
 ROUTES 250
 SPOORLOG 20.000 punten, 250 opgeslagen sporen

 Sensors

 BAROMETRISCHE HOOGTEMETERPijltje 2.png
 KOMPAS Ja (met kantelcompensatie, drie assen)

 Buitenrecreatiefuncties

 AUTOMATISCHE ROUTEBEPALING (AFSLAG-  VOOR-AFSLAG ROUTES OP WEGEN) Ja (met optionele gedetailleerde wegenkaarten)
 COMPATIBEL MET AANGEPASTE KAARTENPijltje 2.png
 JAAG-/VISKALENDERPijltje 2.png
 ZON- EN MAANGEGEVENSPijltje 2.png
 CAMERA

 Nee

 Garmin Connect™

 COMPATIBEL MET GARMIN CONNECT™ (ONLINE  COMMUNITY WAAR U GEGEVENS KUNT  ANALYSEREN, CATEGORISEREN EN DELEN)Pijltje 2.png

 Aanvullend

 
 • Maximaal aantal kaartsegmenten: 15.000
 • Wi-Fi: Ja
 • ANT+: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Active weather: Ja

In de verpakking:

 • GPSMAP 276Cx
 • 1-jarig abonnement op BirdsEye satellietbeelden1
 • AMPS-bevestigingssteun met voeding en beugel voor scheepsmontage
 • Oplaadbaar lithium-ionbatterijpak
 • USB-kabel
 • Oplader
 • Documentatie

1Softwaredownload vereist. Met het meegeleverde abonnement op BirdsEye satellietbeelden en BaseCamp™ kunt u gedurende 1 jaar een vrijwel onbeperkt aantal HD-satellietbeelden overbrengen naar de handheld. Als u deze beelden op het toestel hebt geïntegreerd, kunt u er op elk gewenst moment gebruik van maken, ook als het 1-jarig abonnement is verstreken. Er kan een aanvullend abonnement op BirdsEye satellietbeelden worden gekocht.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss