zumo 396 LMT-S Europa

Artikelnummer: 010-02019-10
Artikel 1 van 14
€ 389,00 (inclusief btw)
Artikel is uitverkocht ­→ met levertijd

De levertijd bedraagt ± 5 werkdagen.

zumo 396 LMT-S Europa 

Navigatie voor avontuurlijk ingestelde motorrijders

 • Handschoenvriendelijk, in zonlicht leesbaar, 4.3-inch aanraakscherm, bestand tegen brandstofdamp, UV-straling en slechte weersomstandigheden
 • Blijf verbonden dankzij handsfree bellen1, smart notifications2 en het eenvoudig delen van GPX-bestanden voor groepstochten; bedien de muziek en afspeellijsten op uw smartphone via het zūmo scherm3
 • Toegang tot gratis Live Services voor verkeersinformatie en weersverwachting via de Smartphone Link app4
 • Garmin Adventurous Routing zoekt routes langs kronkelige wegen of door heuvelachtig landschap met weinig autowegen
 • Ingebouwde Wi-Fi® voor eenvoudige kaart- en software-updates zonder hulp van een computer
 • Nuttige waarschuwingen voor naderende scherpe bochten, snelheidscamera's en meer - plus automatische ongevalmeldingen
 • Gedetailleerde kaarten van Europa met gratis levenslange kaartupdates; klik hier om de dekking te zien

Maak van elke route een avontuur

Ons zūmo® 396LMT-S navigatiesysteem voor motorrijders is bestand tegen alle weersomstandigheden, beschikt over functies voor draadloze connectiviteit en heeft een handschoenvriendelijk aanraakscherm van 4,3 inch. Het is dus ideaal om ritten om te toveren in spannende avonturen over kronkelweggetjes. En u kunt deze avonturen delen met uw vrienden.

Maak van elke route een avontuur

Maak een groepsrit

De zūmo® 396LMT-S is voorzien van Garmin Adventurous Routing selecties, zodat u saaie snelwegroutes kunt vermijden en routevoorkeuren kunt opgeven voor heuvelachtige kronkelweggetjes over zwaar terrein. U kunt eenvoudig GPX-bestanden van uw telefoon4naar uw zūmo sturen en u kunt GPX-bestanden uitwisselen met andere motorrijders, zodat u allemaal dezelfde route kunt volgen. Als de zūmo is gekoppeld met uw telefoon, schakelt de Smartphone Link app LiveTrack in, een handige functie waarmee vrienden uw locatie in real-time kunnen volgen wanneer u aan het rijden bent.

Maak een groepsrit

Meer voordelen van Bluetooth®

U kunt het uzelf nog gemakkelijker maken door uw zūmo te synchroniseren met een compatibele smartphone en een Bluetooth headset of helm (afzonderlijk verkrijgbaar), zodat u oproepen kunt plaatsen en ontvangen5 zonder uw handschoenen uit of uw helm af te moeten doen. U kunt uw telefoon veilig opbergen in uw zak of motortas en toch handsfree bellen terwijl u uw ogen op de weg houdt. U kunt ook aanpasbare smartphone meldingen ontvangen voor oproepen, sms'jes, appmeldingen en meer. Bovendien kunt u de muziek3 en afspeellijsten op uw telefoon bedienen via het scherm van uw zūmo navigatiesysteem. U kunt dus tijdens de rit naar uw favoriete soundtrack luisteren.

Meer voordelen van Bluetooth<sup>®</sup>

Gratis live verkeers- en weersinformatie

Wat kunt u verwachten op de weg vóór u? Met zūmo® 396LMT-S kunt u via de Smartphone Link app live verkeers- en weersinformatie ontvangen. Deze gratis mobiele app verbindt uw zūmo met uw iPhone®of Android smartphone.

Gratis live verkeers- en weersinformatie

Blijf up-to-date dankzij de ingebouwde Wi-Fi

U kunt uw kaarten en software gemakkelijk bijwerken met de ingebouwde Wi-Fi functionaliteit van de zūmo® 396LMT-S. Zodra er een nieuwe update beschikbaar is en u met een Wi-Fi netwerk bent verbonden, krijgt u automatisch een melding op het scherm. U hoeft dan alleen maar op een knop te tikken om de updates uit te voeren. U hoeft uw zūmo niet aan te sluiten op een computer.

Blijf up-to-date dankzij de ingebouwde Wi-Fi

Rijd veiliger dankzij waarschuwingen voor de bestuurder

Om te zorgen dat u nog beter oplet en nog veiliger rijdt, is de %productName%% voorzien van een handige waarschuwingsfunctie die u attendeert op naderende scherpe bochten, gewijzigde maximumsnelheid, spoorwegovergangen, overstekend wild, schoolzones en dergelijke. U wordt ook gewaarschuwd als u op het punt staat in de verkeerde rijrichting een eenrichtingsweg in te rijden. En u ontvangt waarschuwingen voor naderende stoplichten en snelheidscamera's6. Bovendien attendeert een vermoeidheidswaarschuwing7 u bij lange ritten zelfs op rusttijden en mogelijke rustplaatsen om na urenlang rijden een pauze te nemen. En voor extra gemoedsrust stuurt de ingebouwde functie voor automatische ongevalmeldingen8 van uw zūmo navigatietoestel een sms-bericht met informatie over uw locatie naar een vooraf ingestelde contactpersoon als u een ongeluk zou krijgen.

Rijd veiliger dankzij waarschuwingen voor de bestuurder

Nooit meer een lege tank

Uw zūmo® 396LMT-S is standaard voorzien van een ingebouwde tripcomputer met digitale brandstofmeter. Op die manier kunt u gemakkelijk schatten hoeveel kilometer u nog kunt rijden voordat uw tank leeg is. Dynamische tankstopwaarschuwingen geven aan wanneer het tijd is om te tanken en zelfs waar u kunt tanken. Een handige maximumsnelheidsindicator geeft aan wanneer u gas moet terugnemen. En met behulp van het digitale kompas en een database met nuttige punten speciaal voor motorrijders kunt u gemakkelijk reparatiediensten, dealers en meer vinden. Uw zūmo is bovendien voorzien van een servicelogboek waarin de datums van service- en onderhoudsbeurten aan uw motor en het aantal gereden kilometers worden geregistreerd.

Nooit meer een lege tank

Navigatiemiddelen

Tijdens motortochten met de zūmo® 396LMT-S verschaft de geavanceerde rijbaanassistentie gesproken meldingen en ziet u fel gekleurde pijlen op het scherm om aan te geven welke baan u moet nemen voor uw volgende afslag. De kruis- en knooppunten op uw route worden aangegeven om u te helpen door complexe situaties te navigeren. De functie Verderop op uw zūmo attendeert u bovendien in de kaartweergave op uw scherm op nuttige punten of mijlpalen op uw route. En als u bepaalde wegen wilt volgen of door bepaalde gebieden wilt rijden, kunt u met Gemakkelijk routes samenstellen uw route aanpassen door op de kaart punten toe te voegen. En aangezien de straatnamen en navigatie-opdrachten uitgesproken worden, kunt u zich blijven concentreren op de weg. De Garmin functie Real Directionsgeeft aanwijzingen aan de hand van herkenbare opvallende punten, gebouwen en verkeerslichten (zoals "Sla na het rode gebouw rechtsaf''). En met de handige TracBack® functie op de zūmo kunt u dezelfde route in omgekeerde volgorde afleggen als u weer terug rijdt.

Navigatiemiddelen

Krachtig en beproefd ontwerp

De krachtige zūmo® 396LMT-S is ontworpen door motorrijders voor motorrijders en plaatst ongekend nuttige technologie op het stuur van uw motor. Het toestel beschikt over een ingebouwde tripcomputer met kompasweergave, een maximumsnelheidsindicator en een intuïtief aanraakscherm zodat u snel en gemakkelijk gegevens kunt invoeren, zelfs met uw handschoenen aan. De sterke behuizing is bestand tegen brandstofdampen, UV-stralen, regen en andere zware weersomstandigheden.

Krachtig en beproefd ontwerp

1 Vereist een met Bluetooth compatibele helm, headset of smartphone; afzonderlijk verkrijgbaar
2 Als u toegang wilt krijgen tot live-informatie, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden.
3 Muziek- en mediabediening werken met iPhone® 4 of nieuwer en met bepaalde iPod® en Android toestellen.
4 Om toegang te krijgen tot Garmin Live Services, dient u de Smartphone Link app te downloaden op uw compatibele smartphone met Bluetooth en GPS (apart verkrijgbaar)
5 Vereist compatibele smartphone met Bluetooth ingeschakeld. Data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Er is mogelijk een abonnement vereist.
6 Waarschuwingen voor roodlichtcamera's en flitsers zijn niet beschikbaar in alle regio's.
7 U ontvangt een vermoeidheidswaarschuwing nadat u lange perioden hebt gereden zonder lange stops op de route
8 Abonnement vereist

Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance. Het merk en de logo's van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en voor elk gebruik van het merk en de logo's is een licentie verkregen door Garmin. Apple® is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Android is een handelsmerk van Google Inc.

TripAdvisorBluetooth HERE Foursquare

Algemeen

Fysieke afmetingen 12,5 x 8,6 x 2,5 cm
Gewicht 241,1 g
Waterbestendigheid IPX7
Batterij Oplaadbare lithium-ionbatterij
Type scherm WQVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting
Schermgrootte, BxH 9,4 x 5,6 cm; 10.9 cm (4.3") diagonaal
Schermresolutie, BxH 480 x 272 pixels
Levensduur van batterij tot 4 uur

Kaarten en geheugen

Vooraf geïnstalleerde wegenkaarten Ja
Inclusief levenslang gratis kaartupdates Ja
Gegevenskaarten microSD kaart (niet meegeleverd)
Geschikt voor gegevenskaarten Toestel vereist 12 V (standaard) en maximaal 1 A voeding via voedingskabel.
 Stroomverbruik van zūmo toestel is 5 V; 2 A

Navigatiefuncties

Garmin Real Directions™ opvallende punten Ja
Met miljoenen Foursquare® nuttige punten Ja
TripAdvisor® ratings for travel POIs Ja
Route maken via gewenste plaatsen/straten Ja
Junction view (toont borden bij afslagen) Ja
Draadloze Bluetooth® technologie Ja (alleen bij gebruik van een helm of headset)
Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in de VS en Europa) Ja
MP3-speler Ja

Geavanceerde functies

Smart notifications via Smartphone Link app Ja
Built-in Wi-Fi® for easy updates Ja
Toegang tot live services met Smartphone Link app Ja
LiveTrack Ja (met compatibele smartphone)

Functies voor motorrijders

Geschikt voor gebruik met handschoenen Ja
Bedien muziek en media vanaf een smartphone of MP3-speler Ja
Bandenspanningsmeetsysteem Niet compatibel met Garmin TPMS
Garmin Adventurous Routing™ Ja
Automatische ongevallendetectie Ja
Groepsroutes delen (GPX-bestanden) Ja
Waarschuwingen voor de berijder, wetgeving omtrent helmen, snelheidscamera's en meer Ja
Geplande en dynamische tankstations Ja
Nuttige punten specifiek voor motorfietsen, voor fietsreparatieservices, dealers en meer Ja
Meldingen over wetgeving omtrent helmen Ja
Hoogteprofiel Ja
Functie Rondritten Ja
Servicelogboek Ja
Tracondersteuning Ja
Aangepaste kaartondersteuning Ja
TOPO-kaartondersteuning Ja

In de verpakking:

 • zūmo® 396LMT-S
 • City Navigator® voor heel Europa vooraf geïnstalleerd
 • Levenslange kaarten1 en live verkeersinformatie2 (aangegeven door de letters "LMT-S" achter het modelnummer op de doos)
 • Motorfietshouder en bevestigingsmateriaal
 • Motorfietsvoedingskabel
 • USB-kabel
 • Kit voor autohouder (zuignapsteun, beugel en voertuigvoedingskabel)
 • Snelstartgids

1 Levenslange kaarten - algemene voorwaarden
2 Live verkeersinformatie - algemene voorwaarden

De inhoud van de doos kan per versie verschillen. Raadpleeg een leverancier bij u in de buurt voor meer informatie.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss