nuvi 50

Artikelnummer: 010-00991-16
Artikel 1 van 14

Nuvi 50

Ontvang gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen

De intuïtieve interface van de nüvi 50 begroet u met twee simpele keuzes: Waarheen? en Bekijk kaart. Tik op het scherm, zoek het gewenste adres of de gewenste dienst op en laat u naar uw bestemming leiden met gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen met straatnamen. Het toestel wordt geleverd met vooraf geladen kaarten voor het land of de regio van uw keuze. Dankzij de weergave van de maximumsnelheid van de nüvi 50 weet u hoe snel u kunt rijden op de meeste grote wegen. Met de noodfunctie Waar ben ik? kunt u altijd uw locatie achterhalen. Het toestel beschikt ook over miljoenen vooraf geladen nuttige punten waaraan u zelf meer punten kunt toevoegen.

Weet op tijd welke rijbaan u moet kiezen

U hoeft nu niet meer te gokken in welke rijbaan u zich moet bevinden als u een afslag nadert. De rijbaanassistent met knooppuntweergave is beschikbaar voor specifieke stedelijke gebieden en toont u wat de juiste rijbaan is voor een volgende afslag of afrit, zodat u ook probleemloos uw weg vindt via onbekende kruispunten en afritten. U ontvangt een realistische weergave met verkeersborden en kruispunten op de route, inclusief pijlen die de juiste rijbaan aangeven tijdens de navigatie.

Here

In de doos:

  • nüvi 50
  • Vooraf geïnstalleerde City Navigator® NT West Europa met gegevens voor 24 landen (Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, IJsland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland)
  • Zuignapsteun voor voertuig¹
  • Voertuigvoedingskabel
  • Snelstartgids

De inhoud van de doos kan per versie verschillen. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss