NIET MEER LEVERBAAR

nuvi 2240

Artikelnummer: 010-00901-18
Artikel 1 van 12

nuvi 2240

Een persoonlijk en betaalbaar route-advies met de Garmin nüvi 2200 serie

Deze gunstig geprijsde nüvi 2200 serie beschikt over navigatiemogelijkheden van de topsystemen van Garmin. Denk hierbij onder andere aan registratie van de parkeerpositie, myTrends en routeplanning met meerdere via-punten

Meer dan alleen navigatie van A naar B

Garmin wil de consument meer bieden dan alleen navigatie van A naar B, ook bij de voordelige toestellen. Zo kunt u met deze nüvi's ook buiten de auto op pad. Met de optionele CityXplorer™ stedengids navigeert u te voet of met het openbaar vervoer door een onbekende stad. In het toestel vindt u veel nuttige punten, zoals restaurants, hotels en campings. Ook kunt u via een speciale online community gemakkelijk informatie doorgeven om de lokale verkeersinformatie, zoals bijvoorbeeld snelheidslimieten en flitspaallocties, te verbeteren.

Uw reis gemakkelijk gemaakt

De nüvi 2200 serie heeft een scherm met een diagonaal van 3,5 inch en past daarom prima in uw jaszak of handtas. De handige menustructuur en hulpmiddelen vergemakkelijken uw reis. Het toestel wijst u door middel van rijbaanassistent de juiste plek op de weg en geeft u navigatieaanwijzingen waarbij ook de straatnamen worden uitgesproken. Andere functionaliteiten zijn routeplanning, registratie van de parkeerlocatie, Garmin's ecoRoute™ voor brandstofbesparend rijden, een database van flitspaallocaties en miljoenen nuttige punten, waaronder hotels en restaurants.

Verbeterd route-advies met myTrends

Voor het dagelijkse woon-werkverkeer is myTrends op de nüvi 2200 serie heel handig. Het toestel onthoudt automatisch welke bestemmingen u regelmatig kiest. Voor het ingeven van een bestemming voorspelt het toestel deze al en een verwachte aankomsttijd. Bij het bezoek aan een onbekende stad helpt de optionele CityXplorer™ stedengids u door de stad te navigeren, met het openbaar vervoer of te voet.

Here

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss