NIET MEER LEVERBAAR

Camper 770 LMT-Digitaal + BC 30 draadloze achteruitrijcamera

Artikelnummer: 010-01768-03
Artikel 2 van 14

Camper 770 LMT-Digitaal + BC 30 draadloze achteruitrijcamera​

Camper 770LMT-D is ons geavanceerde navigatiesysteem voor de camper- en caravanliefhebber. Ervaar de vrijheid van de open weg, terwijl u reist met handige begeleidende functies. Camper 770LMT-D is een groot en gemakkelijk af te lezen GPS-navigatiesysteem met een randloos touchscreen van 6,95 inch, die goed in uw camper of auto past. Het biedt waarschuwingen met betrekking tot de weg en aangepaste routes1 gebaseerd op het gewicht en de afmetingen van uw camper of caravan. Het systeem bevat zelfs een lijst met campings van toonaangevende bronnen zoals ACSI, NKC en MHF. Filter campings en overnachtingsplaatsen op gewenste voorzieningen, zoals elektrische oplaadpunten, douches en internettoegang. Het systeem is tevens uitgerust met de functie Easy Route Shaping, hoogteprofielgegevens en miljoenen nieuwe en populaire plaatsen om te bezoeken en te ontdekken dankzij onze samenwerking met TripAdvisor® en Foursquare®.

Veilig op weg met aangepaste routes

Voer simpelweg de gegevens van uw camper of caravan in en Camper 770LMT-D zoekt op basis van het profiel1 de meest geschikte routes. Routes worden vastgesteld op basis van hoogte, gewicht, lengte en breedte van uw voertuig.

Live Services voor uw Drive

Voor Live Services zoals weersvoorspellingen of live parkeerinformatie in de buurt van uw bestemming, kunt u de Smartphone Link app2 downloaden, waarmee u uw Camper 770LMT-D navigatiesysteem kunt koppelen met uw compatibele smartphone. Ook kunt u gebruik maken van de functie LiveTrack2, waarmee u uw locatie kunt delen, zodat uw vrienden u kunnen volgen tijdens uw reis.

Gratis digitale verkeersinformatie via DAB

Met behulp van de meegeleverde voedingskabel/verkeersinformatie-ontvanger biedt uw Camper 770 LMT-D gratis digitale verkeersinformatie³ gedurende de nuttige levensduur van uw toestel. U hoeft geen smartphone te koppelen. Deze oplossing voor verkeersinformatie is direct gebruiksklaar! U hoeft uw navigatiesysteem alleen maar aan te sluiten op een stroomvoorziening in uw voertuig om handige verkeersinformatie te ontvangen. Daarna kan het avontuur beginnen.

Geniet van handsfree functies

Zodra u uw smartphone met Bluetooth laat synchroniseren met Camper 770LMT-D krijgt u toegang tot geweldige functies waardoor u verbonden blijft, terwijl u uw handen aan het stuur³ houdt. Bel handsfree en ontvang smartphone meldingen op het scherm van uw navigatietoestel4. U ziet dan inkomende oproepen, tekstberichten en agendameldingen zonder uw telefoon te hoeven oppakken. Daarnaast kunt u ook navigeren met spraakbesturing. Zeg 'voice command' en bestuur het navigatiesysteem met uw stem, zodat u uw handen aan het stuur kunt houden.

De weg op met handige routewaarschuwingen

De Camper 770LMT-D heeft voorgeladen gedetailleerde kaarten van Europa, die camper- en caravangerelateerde beperkingen bevatten zoals hoogtes van bruggen, gewichtsbeperkingen en gerelateerde informatie over de meeste grote wegen en snelwegen. U hoort en ziet deze handige waarschuwingen, waardoor u voorbereid bent op aankomende dalingen, stijgingen en meer.

De Camper 770LMT-D is voorzien van een handige kaartfunctie waarmee u hoogtegegevens over uw route kunt weergeven op uw navigatiescherm. Door op hoogtegegevens te tikken, kunt u bovendien het hoogteprofiel uitvouwen voor een meer gedetailleerd overzicht van de huidige en te verwachten hellingsgraad. Op die manier kunt u zorgen dat u voorbereid bent op mogelijke steile hellingen op uw route.

Waarschuwingen voor de bestuurder: Ken uw omgeving

Om veiliger te rijden en uw omgevingsbewustzijn te vergroten, biedt Camper 770LMT-D waarschuwingen voor de bestuurder voor scherpe bochten, wijzigingen in de maximumsnelheid, spoorwegovergangen en dierenoversteekplaatsen. Bovendien geeft het navigatietoestel een waarschuwing wanneer u in de verkeerde rijrichting rijdt of wanneer u in de buurt van scholen of in schoolzones bent. U ontvangt meldingen wanneer u roodlichtcamera’s en flitspalen5 nadert en zelfs vermoeidheidswaarschuwingen6 die aangeven dat u misschien even moet pauzeren, nadat u meerdere uren hebt gereden.

Eenvoudig campings en overnachtingsplaatsen vinden

De Camper 770LMT-D biedt campinggegevens van ACSI™, NKC™ en MHF™. Filterbare campings/Zoek campings met gewenste voorzieningen, zoals elektrische oplaadpunten, douches en internettoegang.

De reis is beter met TripAdvisor en Foursquare

In een onbekende omgeving hebt u behoefte aan een functie die u de weg wijst. Daarom kunt u op uw Camper 770LMT-D navigatietoestel nu gebruikmaken van TripAdvisor. Hiermee kunt u ook beoordelingen van populaire restaurants en bezienswaardigheden op uw route of in de buurt van uw bestemming bekijken. Via de grootste reiswebsite ter wereld kunt u via het navigatiesysteem alle interessante plekken op uw route zien die van uw hele tocht op zich een reisdoel maken. Vind ook nieuwe attracties met de ingebouwde reisplanner, die uw reizen leuker maakt door onderweg interessante plaatsen aan te wijzen. Bovendien voegt de Foursquare database voorgeladen nuttige punten toe, waaronder miljoenen nieuwe en populaire restaurants, winkels, services en meer op uw route.

Kies voor Easy Route Shaping

Wanneer u een voorkeur hebt voor bepaalde wegen of steden, kunt u met Easy Route Shaping uw route gemakkelijk aanpassen. U voegt een bepaald punt toe aan de route op het scherm en er wordt een melding weergegeven, die aangeeft hoeveel langer de reis gaat duren.

Meer informatie in een oogwenk

Uw routekaart wordt continu weergegeven op het scherm van de Camper 770LMT-D, inclusief aanvullende informatie. Het geeft de maximumsnelheid, uw huidige snelheid en geschatte aankomsttijd zo nauwkeurig mogelijk weer. Waar u ook bent, u weet altijd wat er in de buurt is. De functie 'Verderop' is een constante informatiestroom voor plaatsen in de buurt, waaronder restaurants, winkels en tankstations, die op uw routekaart verschijnen en worden bijgewerkt naarmate u verder rijdt.

Vriendelijke begeleiding van Garmin Real Directions

Ervaar het gemak van gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen met Garmin Real Directions. Deze eenvoudig te begrijpen rij-aanwijzingen gebruiken herkenbare opvallende punten, gebouwen en verkeerslichten in aanvulling op gesproken straatnamen, waardoor u wordt begeleid alsof uw beste vriend naast u zit. U hoeft niet meer te zoeken naar die moeilijk leesbare straatnaamborden. Luister gewoon naar de aanwijzingen van Real Directions: 'Sla linksaf bij het verkeerslicht' of 'Sla rechtsaf na het rode gebouw'. Instructies volgen was nog nooit zo eenvoudig.

Eenvoudig navigeren over ingewikkelde knooppunten

Het Camper 770LMT-D navigatiesysteem biedt geavanceerde rijbaanassistentie (ALG). Deze functie geeft met spraakaanwijzingen en felgekleurde pijlen de juiste rijbaan aan. Het photoReal knooppuntbeeld geeft afritten levensecht weer - in kleur en uiterst gedetailleerd. In het Bird's Eye knooppuntbeeld kunt u de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf zien.

Wi-Fi houdt u up-to-date

Dankzij ingebouwde Wi-Fi kunt u uw navigatietoestel eenvoudig up-to-date houden. U heeft geen computer of zelfs software nodig om deze eenvoudige updates uit te voeren. Zodra er een nieuwe kaart of software-update beschikbaar is en u verbonden bent met een Wi-Fi netwerk waarbij u zich niet hoeft aan te melden in een browser, meldt het startscherm van uw navigatietoestel dat er een update beschikbaar is. Sluit uw toestel aan op een stroomvoorziening en voer de update via Wi-Fi uit, terwijl het apparaat wordt opgeladen.

Handige achteruitrijcamera

Het Camper 770 LMT-D navigatietoestel en de Garmin BC 30 draadloze achteruitrijcamera worden apart verkocht, maar kunnen ook samen worden gekocht in een gebundelde navigatieoplossing (professionele installatie aanbevolen). Zodra het navigatietoestel draadloos is verbonden met de achteruitrijcamera kunt u eenvoudig voertuigen, voetgangers en andere obstakels zien op het scherm van uw Camper 770LMT-D navigatietoestel terwijl u achteruit rijdt.

Aansluiten op een Garmin smartwatch

De Camper 770LMT-D werkt met elke Connect IQcompatibele Garmin smartwatch, zoals fēnix 5 (apart verkrijgbaar). Zo ontvangt u waarschuwingen op uw pols en kunt u gebruik maken van de handige kompasnavigatie op uw smartwatch om van uw geparkeerde voertuig naar uw bestemming te komen en vice versa.

Vertrouw op kaarten van hoge kwaliteit

De kwaliteit van kaartgegevens kan het verschil maken tussen uw bestemming vinden en verdwaald raken. Met HERE kaartgegevens van hoge kwaliteit geeft uw Garmin toestel u de informatie wanneer u die nodig heeft, zodat u naar de gewenste speciale plaatsen kunt reizen in uw camper of met uw caravan.

1Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw camper of caravan is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.
2Als u toegang wilt krijgen tot live-informatie, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over tarieven voor mobiele data-abonnementen. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar). 
3Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar). 
4Als u smartphone meldingen wilt ontvangen op uw navigatietoestel, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van uw abonnement. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar). 
5Waarschuwingen voor roodlichtcamera's en flitsers zijn niet beschikbaar in alle regio's. 
6U ontvangt een vermoeidheidswaarschuwing nadat u langere perioden achter elkaar hebt gereden zonder lange stops op de route.

Het merk en de logo's van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en voor elk gebruik van het merk en de logo's is een licentie verkregen door Garmin. Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance. Foursquare® is een geregistreerd handelsmerk van Foursquare Labs, Inc.

Bluetooth Navteq

In de verpakking:

Camper 770 LMT-D met draadloze achteruitrijcamera

  • Camper 770LMT-D
  • BC 30 draadloze achteruitrijcamera
  • Lifetime Maps1 en digitale verkeersinformatie2 (aangegeven door de letters "LMT-D" achter het modelnummer op de doos)
  • Zuignapsteun voor voertuig
  • Voedingskabel voor in uw auto of camper
  • USB-kabel
  • Snelstartgids

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss