NIET MEER LEVERBAAR

nuvi 57 LMT

Artikelnummer: 010-01400-21
Artikel 1 van 14

Nuvi 57 LMT

De betaalbare en betrouwbare bijrijder

  • Gebruiksvriendelijke GPS-navigator met een scherm van 5,0 inch met tweevoudige oriëntatie
  • Met vooraf geïnstalleerde, gedetailleerde regiokaarten met gratis levenslange¹ updates en verkeersinformatie²
  • Gratis Garmin (Premium) Traffic via RDS-TMC
  • Garmin Real Directions™ wijst u de weg, met gemakkelijk herkenbare oriëntatiepunten en duidelijke verkeerslichten.
  • Klik hier om de kaartdekking voor dit product te bekijken
  • Zoek nieuwe en populaire restaurants, winkels en meer met Foursquare®
  • Direct Access vereenvoudigt de navigatie naar bestemmingen in grote complexen, zoals luchthavens en winkelcentra

Specifieke, gebruiksvriendelijke GPS-aanwijzingen

De nüvi 57LMT heeft een slanke vormgeving en een helder scherm van 5,0 inch met tweevoudige oriëntatie dat zowel horizontaal als verticaal kan worden gebruikt. De meegeleverde zuignap houdt het toestel stevig op zijn plaats.

Gedetailleerde kaarten met gratis updates

De nüvi 57LMT is voorzien van vooraf geïnstalleerde, gedetailleerde regiokaarten. Met gratis levenslange¹ kaartupdates kunt u uw routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Nieuwe kaarten zijn gratis beschikbaar om te downloaden gedurende de hele levensduur van uw GPS-toestel.

Gratis levenslange filevermijding

De nüvi 57LMT is voorzien van Garmin verkeersinformatie om u onderweg tijd te besparen. Met Garmin verkeersinformatie blijft uw routekaart continu op het scherm weergegeven. Naast uw kaart worden verkeerswaarschuwingen weergegeven en verkeersinformatie wordt ook gesproken. Garmin verkeersinformatie geeft ook nadere informatie over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er omleidingen zijn. Het programma kan zelfs bevestigen of u al dan niet de snelste route volgt. Met levenslange verkeersinformatie² ontvangt u gratis verkeersinformatie op uw nüvi 57LMT gedurende de hele levensduur van het toestel, zonder reclames en zonder abonnementskosten. Bovendien ontvangt u Garmin verkeersinformatie direct op uw nüvi – u hebt dus geen smartphone nodig.

Nieuw! Garmin Real Directions™

Uw nüvi 57LMT is voorzien van Garmin Real Directions met nieuwe "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen", gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. U hoeft zich niet meer in te spannen om straatnamen te lezen. In plaats daarvan krijgt u duidelijk gesproken aanwijzingen, zoals “Sla na het tankstation linksaf.”

Nieuw! Foursquare voegt miljoenen nieuwe nuttige punten toe

Op uw nüvi 57LMT kunt u gemakkelijk adressen en miljoenen nuttige punten vinden, zoals bedrijven, winkels, restaurants en andere bestemmingen. Onze database met nuttige punten bevat ook actuele, relevante informatie van Foursquare. Als u nu een zoekopdracht geeft, wordt bovenaan de resultatenlijst de meest relevante Foursquare informatie weergegeven. Op die manier kunt u gemakkelijk nieuwe, populaire restaurants, winkels en meer vinden.

Nieuw! Altijd de juiste route vinden

De functie Direct Access vereenvoudigt de navigatie naar bestemmingen in grote complexen, zoals luchthavens en winkelcentra, en wijst u de weg binnen zo'n grotere locatie. Direct Access navigeert zelfs over parkeerterreinen op zoek naar de ingang het dichtst bij uw bestemming. Als u naar een winkelcentrum navigeert, verschaft Direct Access aanvullende informatie over de locatie van bepaalde winkels. Een voorbeeld: ''Aangekomen bij Woodfield Mall. Anthropologie bevindt zich op de bovenverdieping.''

Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

De nüvi 57LMT beschikt over een rijbaanassistent met knooppuntweergave die naderende knooppunten weergeeft en via felgekleurde pijlen de juiste rijbaan aangeeft.

Gemakkelijker zoeken, sneller gevonden

De nüvi 57LMT heeft een zoekveld waarmee u vanaf één locatie gemakkelijk adressen en miljoenen nuttige punten kunt vinden. U voert nu gewoon een categorie (zoals 'pizza'), een heel adres of een naam ('Pizzeria Genua') in en de nüvi 57LMT produceert snel resultaten.

Meer informatie in een oogopslag

U hoeft niet meer naar een slecht leesbaar of niet-bestaand bord te zoeken, een snelle blik op de nüvi 57LMT en u ziet in welke straat u rijdt. De nüvi geeft ook de maximumsnelheid, de huidige snelheid en de aankomsttijd weer.

Met de functie Verderop kunt u gemakkelijk plaatsen op uw route vinden zonder de kaart te hoeven verlaten. Onderweg waarschuwt de functie Verderop u steeds wanneer u servicepunten nadert, zoals eetgelegenheden, tankstations of geldautomaten. De functie Verderop is bovendien instelbaar, zodat u uw favoriete bestemmingen onderweg altijd kunt vinden.

Houd een oogje op de nieuwste flitspalen

De nüvi 57LMT bevat ons unieke Cyclops flitspaalsysteem voor real-time, richtingspecifieke en nauwkeurige meldingen. Deze complete flitspaaldatabase is vooraf geladen op uw navigatietoestel, en u kunt periodieke of eenmalige updates aanschaffen om altijd over de nieuwste flitspaallocaties te beschikken zodat u veilig rijdt en binnen de wet blijft

Waarschuwing als u een schoolzone nadert

U hoort een waarschuwingstoon en ziet een waarschuwing op het scherm van de nüvi 57LMT als u een schoolzone nadert. De weergegeven maximumsnelheid past zich ook aan de snelheidslimiet van de schoolzone aan.

Een draadloze achteruitrijcamera toevoegen

Voor een volledige navigatie-oplossing kunt u de nüvi 57LMT koppelen met deBC™ 30 draadloze achteruitrijcamera. (Afzonderlijk verkrijgbaar. Installatie door een professionele installateur wordt aanbevolen). Als u deze camera hebt aangesloten, ziet u voertuigen, voetgangers en andere obstakels op het scherm van de nüvi tijdens het achteruitrijden.

Toestelbeheer met één druk op de knop

Gebruik Garmin Express om uw nüvi actueel te houden. Met Garmin Express kunt u eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overdragen, en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.

¹Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
²Levenslange verkeersupdates voorwaarden en bepalingen

Foursquare® is een geregistreerd handelsmerk van Foursquare Labs, Inc.

HEREFoursquare

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss