NIET MEER LEVERBAAR

BC™ 20 draadloze achteruitrijcamera

Artikelnummer: 010-12043-01
Artikel 4 van 13

BC™ 20 draadloze achteruitrijcamera

Probleemloos achteruitrijden met de BC 20 draadloze achteruitrijcamera. Deze camera werkt samen met uw RV 760LMT of dēzl 760LMT¹ en geeft draadloos beelden weer op uw navigatietoestel. Ontdek gemakkelijk andere voertuigen, voetgangers en andere obstakels op uw scherm terwijl u achteruit rijdt met uw camper of vrachtauto. De zender verstuurt camerabeelden naar de ontvanger in de steun van uw navigatietoestel tot een afstand van 13,7 m (45 ft.). Het bereik kan verschillen afhankelijk van de installatie. Voor sommige voertuigen is mogelijk een verlengsnoer vereist (apart verkrijgbaar).

Wij raden u aan de BC 20 door de dealer te laten installeren, of u kunt de camera zelf bevestigen op de achterzijde van uw voertuig en het toestel verbinden met een voedingsbron, bijvoorbeeld de achteruitrijlichten. De BC 20 is robuust genoeg voor zelfs de zwaarste weersomstandigheden.

Met een simpele druk op de knop schakelt u tussen camera- en navigatiemodi. Als de camera van stroom wordt voorzien via uw achteruitrijlichten, kan het navigatietoestel automatisch camerabeelden weergeven telkens wanneer u het voertuig in zijn achteruit zet (en terugschakelen naar de navigatiemodus wanneer u de versnelling in zijn vooruit zet.)

Achteruitrijcamera

¹Vereist softwareversie 3.00 of later. Er is mogelijk een update vereist.

BC™ 20 
De video's laten zien hoe u de draadloze
achteruitrijcamera van Garmin installeert.
Installatie door een professionele installateur
wordt aanbevolen.
 

Video Handleiding

Compatibele toestellen:

  • Camper 760LMT-D Camper 760LMT-D
  • dēzl™ 760LMT dēzl™ 760LMT

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss