eTrex Touch 25t - GPS/GLONASS TopoActive West-Europa

Artikelnummer: 010-01325-01
Artikel 1 van 29 Volgende

eTrex Touch 25 TopoActive West-Europa  (inclusief 1 fietsstuursteun)

Bestel direct via de webshop van Garmin --> eTrex Touch 25t

Garmin navigatietoestel voor het hele gezin, gemakkelijk en soepel te bedienen, met touchscreen en vooraf geladen TopoActive Europe kaarten.

  • Geoptimaliseerd voor meerdere activiteiten – maak uw keuze en trek erop uit!
  • Vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten
  • Inclusief fietssteun
  • Helder 2,6-inch capacitief kleuren-touchscreen
  • 3-assig kompas met kantelcompensatie
  • Download recreatieve paden en routes die u kunt volgen
  • Papierloos geocachen met 250.000 vooraf geladen caches 

Nooit meer de weg kwijt

eTrex Touch werkt als een autonavigatietoestel, maar heeft kaarten en functies die speciaal zijn ontworpen om de weg te wijzen bij recreatieve activiteiten als fietsen en wandelen. Of u nu een bepaalde bestemming wilt bereiken of alleen uw activiteiten wilt opnemen om later te delen, met eTrex Touch kunt u vol vertrouwen avonturen tegemoet. U kunt op Garmin Connect en Garmin Adventures zelfs activiteiten vinden en downloaden die anderen hebben voltooid, of uw eigen activiteiten delen met de community.

Met het gebruiksvriendelijke touchscreen kunnen ook uw kinderen overweg. Even erop tikken en u kunt op pad! De activiteitenprofielen bieden u direct toegang tot aangepaste profielen voor bijvoorbeeld wandelen, fietsen en geocachen, dus welke activiteit u ook kiest, u kunt er direct op uit met alles binnen handbereik. U kunt met het hele gezin volop genieten van de natuur en buitenactiviteiten, in de wetenschap dat u in veilige handen bent. 

Klaar om op de fiets te springen

eTrex Touch biedt alles wat u nodig hebt om als de gelegenheid zich voordoet erop uit te trekken en van de natuur te genieten. eTrex Touch is niet alleen ontworpen om elke activiteit die u die dag kiest te ondersteunen, het toestel wordt bovendien volledig gebruiksklaar geleverd, zodat u direct op pad kunt.

De eTrex Touch wordt geleverd inclusief fietssteun om het toestel gemakkelijk aan het stuur te bevestigen, een extra accessoire dat toerfietsers op prijs zullen stellen.

Ook beschikt het toestel over vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten van 46 landen - schakel het toestel in, maak verbinding met GPS en start de navigatie. Bovendien kunnen de kaarten gratis worden bijgewerkt. Het grote interne geheugen van 8 GB en de microSD kaartsleuf bieden meer dan voldoende ruimte voor extra kaarten, naar keuze te variëren van topografische kaarten tot maritieme kaarten. 

Ga geocachen

Beleef opwindende outdooravonturen met GPS-schatzoeken ofwel geocachen. De eTrex Touch is voor de geocacheliefhebber van alle gemakken voorzien, met papierloze geocache-aanwijzingen, scoretotalen en recente logs die direct op het toestel worden opgeslagen - afdrukken is niet nodig.

eTrex Touch 25 wordt geleverd met een ingebouwd elektronisch kompas dat de richting naar uw bestemming aangeeft, ook als u stilstaat - wat goed van pas komt als u even uitrust van uw geocache-avonturen.

Speciaal voor de beginnende geocacher bevat de eTrex Touch 250.000 geweldige geocaches om u op weg te helpen. Alle geocaches zijn afkomstig van geocaching.com, het grootste geocachingplatform ter wereld. 

Avonturen downloaden en delen

Hebt u geen specifieke bestemming of route in gedachten? Zoek aanbevolen avonturen op Garmin Connect of Garmin Adventures en bekijk routes en geocaches die anderen hebben voltooid. Download ze vervolgens naar uw eTrex Touch en u bent klaar voor uw volgende avontuur. Of maak een aangepaste, nieuwe route om op uw toestel te downloaden.

Wilt u een recent avontuur opslaan en opnieuw beleven? De eTrex Touch legt vast waar u bent geweest, zodat u uw routes kunt uploaden naar Garmin Connect of Garmin Adventures en deze op elk gewenst moment opnieuw kunt beleven. Beide platforms zijn gratis en bieden u de mogelijkheid om uw recreatieve avonturen te delen met vrienden en familie.

eTrex-kwaliteit DNA

eTrex Touch is het nieuwste product in de fameuze eTrex GPS handheldserie. Deze producten zijn een wereldwijd succes, van de vrieskou op de polen tot de verzengende hitte in Afrikaanse woestijnen en de tropische jungle van Zuid-Amerika. eTrex is alle omstandigheden de baas en de eTrex Touch is even robuust en duurzaam.

eTrex Touch ondersteunt GPS en GLONASS, zodat u beschikt over twee krachtige satellietsystemen om snel en nauwkeurig uw positie te bepalen, ook onder de zwaarste omstandigheden. Laat eTrex het werk voor u doen – u hoeft alleen te kijken waar u bent en de aanwijzingen te volgen.

Het toestel heeft een robuuste behuizing, is IPX7-waterbestendig en voorzien van een kraswerend scherm. De lange batterijduur van 16 uur en de in het veld vervangbare standaard AA-batterijen garanderen optimale flexibiliteit als u op pad bent.

eTrex Touch biedt ook alle klassieke eTrex functies, zoals jacht- en visinformatie, sporthorloge, zon- en maanstanden, zonsopgang en zonsondergang en nog veel meer. 

Compacte en veelzijdige metgezel

Het handige toestel is gemakkelijk in uw zak mee te nemen of op het stuur te bevestigen. Bovendien is het formaat zo ontworpen dat ook kinderen er gemakkelijk mee kunnen omgaan. Dankzij het bevestigingssysteem op de achterkant kan de eTrex Touch met speciale steunen voor boten, auto's, rugzakken en meer vrijwel overal gemakkelijk worden bevestigd.

Algemeen

Fysieke afmetingen 5,8 x 10,2 x 3,3 cm
Gewicht 159 g met batterijen
Waterbestendigheid IPX7
Batterij 2 AA-batterijen (niet inbegrepen); NiMH of Lithium aanbevolen
Aanraakscherm Ja
Type scherm 2,6-inch 65K TFT-kleurenscherm
Schermgrootte, BxH 3,6 x 5,5 cm
Schermresolutie, BxH 160 x 240 pixels
Levensduur van batterij Maximaal 16 uur
Geheugen/geschiedenis 8 GB
Hoogwaardige ontvanger Ja
Interface USB

Kaarten en geheugen

Mogelijkheid om kaarten toe te voegen Ja
Basiskaart Ja
Geschikt voor gegevenskaarten microSD™ kaart (niet meegeleverd)
Waypoints/favorieten/locaties 4000
Routes 200
Spoorlog 10.000 punten, 200 opgeslagen sporen
Vooraf geïnstalleerde kaarten

 Ja - Garmin TopoActive van Europa

Sensors

Kompas Ja

Buitenrecreatiefuncties

Oppervlakteberekening Ja
Automatische routebepaling (afslag-voor-afslag routes op wegen) Ja (met optionele gedetailleerde wegenkaarten)
Geschikt voor geocaching Ja (zonder papier)
Compatibel met aangepaste kaarten Ja
Zon- en maangegevens Ja
Camera

 Nee

Fotoalbum Ja

Garmin Connect™

Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen)

In de verpakking:

  • eTrex Touch 25
  • USB-kabel
  • Documentatie

Handleidingen voore eTrex® Touch 25 (download pdf)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2023 Agatewebservices | sitemap | rss