NIET MEER LEVERBAAR

nuvi Cam LMT-Digitaal

Artikelnummer: 010-01378-04
Artikel 1 van 13

nuvi Cam LMT-Digitaal  (accessoire overzicht - klik hier)

Innovatief ontwerp

Wilt u uw route in meer detail bekijken? Het 6,0-inch glazen scherm met hoge resolutie van uw nüviCam LMT-D biedt ondersteuning voor pinch-to-zoom. Het productontwerp omvat ook een magnetische steun met voeding die uw nüviCam tijdens het rijden stevig op zijn plaats houdt en oplaadt.

Gedetailleerde kaarten met gratis updates

nüviCam LMT-D wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde, gedetailleerde kaarten van Europa . Met gratis levenslange1 kaartupdates kunt u uw routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Nieuwe kaarten zijn beschikbaar om te downloaden gedurende de hele levensduur van uw GPS-toestel — zonder abonnement; zonder kosten.

Ons beste verkeersinformatiesysteem

Garmin Digital Traffic via DAB is het beste verkeersinformatiesysteem van Garmin. Digital Traffic is snel en gratis2  — geen afleidende reclames en geen abonnementskosten gedurende de hele levensduur van uw toestel. De verkeersinformatie wordt elke 30 seconden bijgewerkt. Bovendien heeft Digital Traffic een groot dekkingsgebied, inclusief autowegen, snelwegen en secundaire wegen. Digital Traffic is spraakgestuurd, dus reageert op gesproken vragen. Digital Traffic kan nadere informatie geven over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er omleidingen zijn. Het programma geeft zelfs aan of u al dan niet de snelste route volgt. U ontvangt de verkeersinformatie direct op uw nüviCam.

Premium functies voor het waarschuwen van de bestuurder

nüviCam LMT-D, een van de meest uitgebreide draagbare autonavigatietoestellen, is voorzien van de meest geavanceerde functies om de bestuurder te helpen, functies die gewoonlijk alleen in luxe auto's worden geboden. Het toestel geeft hoorbare en zichtbare waarschuwingen voor botsingen als u te dicht op de auto voor u rijdt en als u van de weg dreigt te raken of op de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer terechtkomt3.

Ingebouwde dashcam

Met de ingebouwde HD-dashcam die opnamen maakt van uw hele rit, biedt de nüviCam LMT-D u de bescherming van een “ooggetuige die nooit met de ogen knippert,”. In geval van een botsing zorgt de G-sensor voor incidentdetectie van het toestel dat de opgenomen beelden automatisch worden opgeslagen. GPS registreert waar en wanneer incidenten precies hebben plaatsgevonden. En met de kantelbare lens van het toestel kunt u de zichthoek van de camera aanpassen, zodat u met uw nüviCam bevestigd op voorruit of dashboard betere opnamen kunt maken. U kunt de video afspelen op het grote, 6,0-inch scherm en zelfs een kaart bekijken met de locatie van het incident. De nüviCam heeft ook een Snapshot-functie om momentopnamen te maken — u kunt de camera zelfs uit uw voertuig verwijderen om foto's te maken van de schade na een aanrijding. Voor opslag van de video-opnamen is bij uw toestel een 4 GB microSD™ kaart meegeleverd.

Uw bestemming duidelijk in beeld

Garmin Real Vision™ verhelpt het probleem van slecht leesbare huisnummers. Als u bepaalde bestemmingen nadert, wordt uw nüviCam LMT-D scherm in cameraweergave geschakeld en wijst een heldere pijl u de weg.

Spreek tegen uw nüviCam

nüviCam LMT-D biedt u het gemak van spraakgestuurde navigatie. Uw toestel reageert intelligent op uw gesproken instructies zodat u uw handen veilig aan het stuur kunt houden.

Bluetooth compatibel

Synchroniseer een toestel met Bluetooth functionaliteit, zoals een smartphone, met uw nüviCam om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. U kunt uw telefoon veilig opbergen in een handschoenenvakje, zak of handtas en toch bellen en gebeld worden met uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg.

Compatibel met Smartphone Link

Smartphone Link is een gratis mobiele app4 waarmee u de nüviCam koppelt met uw compatibele iPhone® of Android™ smartphone. Na de koppeling kan uw nüviCam via het data-abonnement voor uw smartphone informatie delen, zoals uw parkeerplaats, nuttige punten en uw bestemming. Met de Smartphone Link app kunt u locaties en adressen vanaf uw smartphone direct naar uw nüviCam LMT-D verzenden. Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services, nuttige real-time informatie over bijvoorbeeld weersomstandigheden.

Aanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten

Uw nüviCam LMT-D is voorzien van Garmin Real Directions met nieuwe “gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen”, gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. U hoeft zich niet meer in te spannen om straatnamen te lezen. In plaats daarvan krijgt u duidelijk gesproken aanwijzingen, zoals “Sla linksaf na het tankstation”.

Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt ervoor dat u veilig kunt navigeren bij elke afslag en elk knooppunt. Als u de afslag of het knooppunt nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan u moet nemen om uw route te vervolgen. Op vriendelijke toon krijgt u extra aanwijzingen. Met Bird’s Eye knooppuntbeeld kunt u de situatie bij knooppunten als het ware van bovenaf overzien. De functie photoReal knooppuntbeeld geeft een realistische weergave van knooppunten op uw route, inclusief het omliggende landschap. Heldere pijlen geven aan welke rijbaan u moet volgen en nüviCam geeft zelfs de verkeersborden op uw route realistisch weer.

Foursquare voegt miljoenen nieuwe nuttige punten toe

Op uw nüviCam LMT-D kunt u gemakkelijk adressen en miljoenen nuttige punten vinden, zoals bedrijven, winkels, restaurants en andere bestemmingen. Onze database met nuttige punten bevat ook actuele, relevante informatie van Foursquare. Als u nu een zoekopdracht geeft, wordt boven aan de resultatenlijst de meest relevante Foursquare informatie weergegeven. Op die manier kunt u gemakkelijk nieuwe, populaire restaurants, winkels en meer vinden.

Met de Smartphone Link app op uw nüviCam kunt u zich ook aanmelden bij Foursquare en toegang krijgen tot meer gedetailleerde informatie over nuttige punten, zoals beoordelingen, prijsklasse en openingstijden.

Altijd de juiste route vinden

Direct Access vereenvoudigt de navigatie naar bestemmingen in grote complexen, zoals luchthavens en winkelcentra, en wijst u de weg binnen zo'n grotere locatie. Als u naar een winkelcentrum navigeert, verschaft Direct Access aanvullende informatie over de locatie van bepaalde winkels. Direct Access navigeert zelfs over parkeerterreinen op zoek naar de ingang het dichtst bij uw bestemming.

Houd een oogje op de nieuwste flitspalen

De nüviCam LMT-D bevat ons unieke Cyclops flitspaalsysteem voor real-time, richtingspecifieke en nauwkeurige meldingen. Deze complete flitspaaldatabase is vooraf geladen op uw navigatietoestel en u kunt periodieke of eenmalige updates aanschaffen om altijd over de nieuwste flitspaallocaties te beschikken zodat u veilig rijdt en binnen de wet blijft.

Waarschuwing als u een schoolzone nadert

Rij voorzichtig, vooral als er kinderen in de buurt zijn. Om u te helpen hoort u een waarschuwingstoon en ziet u een waarschuwing op het scherm van de nüviCam LMT-D als u een schoolzone nadert. De weergegeven maximumsnelheid past zich ook aan de snelheidslimiet van de schoolzone aan.

Meer informatie in een oogopslag

Uw routekaart wordt continu weergegeven op het scherm van de nüviCam LMT-D, inclusief aanvullende informatie. Onderweg waarschuwt de functie Verderop u steeds wanneer u servicepunten nadert, zoals eetgelegenheden, tankstations of geldautomaten. Andere nuttige informatie die op uw nüviCam wordt weergegeven is de maximumsnelheid, uw huidige snelheid, de straat waarin u rijdt en de tijd van aankomst op uw bestemming.

1Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
2Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Traffic
3 Onder bepaalde omstandigheden kan de waarschuwingsfunctie worden verstoord. Ga naar garmin.com/warnings voor meer informatie.
4Data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van uw abonnement. Er is mogelijk een abonnement vereist.
5Opmerking: In sommige rechtsgebieden kan het als een inbreuk op privacyrechten worden beschouwd om personen of voertuigen vast te leggen op foto of video met dit product. Het is uw verantwoordelijkheid op de hoogte te zijn van en te handelen in overeenstemming met toepasselijke privacywetgeving en -rechten in uw land. De opnamefunctie kan worden uitgeschakeld in de toestelinstellingen.
Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. iPhone® is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Foursquare® en de Foursquare® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Foursquare Labs, Inc.

HEREFoursquare

nuviCam%20LMT%20D.png

  • nüviCam LMT-D
  • Levenslange kaartupdates¹ en digitale verkeersinformatieupdates² (aangegeven met "LMT-D" na het modelnummer op de doos)
  • Zuignapsteun en magnetische bevestiging
  • Levenslange verkeersantenne/voertuigvoedingskabel
  • USB-kabel
  • Snelstartgids

¹Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
²Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Traffic

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss