NIET MEER LEVERBAAR

vívofit® 2 - donkerblauw

Artikelnummer: 010-01407-02
Artikel 3 van 13

vívofit® 2 - donkerblauw

Activity tracker met bewegingsbalk en waarschuwingen

 • Gebruiksduur van batterij: 1 jaar
 • Herinnert u eraan om actief te blijven met bewegingsbalk en geluidssignalen
 • Verzamelt informatie over uw activiteitenniveau en stelt een persoonlijk dagdoel voor
 • Geeft stappen, calorieën, afstand en tijd weer op een verlicht scherm; houdt slaapstatistieken bij
 • Synchroniseert gegevens automatisch met Garmin Connect™ om uw activiteiten op te slaan en te plannen en uw vorderingen te delen

Opstaan en aan de slag met vívofit 2. De enige activity tracker met schermverlichting en een batterijduur van 1 jaar. Om u eraan te herinneren overdag actief te blijven geeft de bewegingsbalk zelfs geluidssignalen zodra u een uur of langer inactief bent.

Vertelt u hoe laat het is en dat het tijd is om te bewegen

Uit onderzoek is gebleken dat lange perioden van inactiviteit, zoals werken aan een bureau, ertoe leiden dat uw lichaam minder vetverbrandende enzymen produceert. U kunt dit effect tegengaan door regelmatig een klein stukje te lopen gedurende de dag. U verliest misschien wel eens de tijd uit het oog en vergeet om te bewegen, maar dat overkomt uw vívofit 2 niet. Op het scherm wordt een rode bewegingsbalk weergegeven die na een uur van inactiviteit zachte waarschuwingssignalen geeft. De bewegingsbalk wordt elk kwartier groter en begint pas opnieuw nadat u een paar minuten hebt gelopen. Wilt u niet elk uur een geluidssignaal krijgen? U kunt uw compatibele mobiele toestel instellen op trillen om u te waarschuwen dat het tijd is om te bewegen.

24/7 draagbaar

vívofit 2 houdt uw vorderingen 24 uur per dag, 7 dagen per week bij en geeft het aantal stappen, calorieën, de afstand en de tijd weer op het duidelijk leesbare, verlichte scherm. Schakel de slaapmodus in als u naar bed gaat, dan wordt uw rust bijgehouden. Op Garmin Connect kunt u zien hoe lang u in totaal hebt geslapen, inclusief de perioden waarin u hebt bewogen en de perioden waarin u rustig hebt geslapen. vívofit 2 is waterbestendig¹, zodat u zorgeloos kunt douchen of in de regen kunt lopen. En dankzij de batterijduur van 1 jaar kunt u deze activity tracker dag en nacht om uw pols houden om van goede voornemens levenslange gewoonten te maken. De zachte, flexibele band blijft met de kwartslag-gesp stevig om uw pols zitten. Banden in verschillende kleuren zijn als accessoire verkrijgbaar zodat u uw vívofit kunt afstemmen op uw garderobe.

Persoonlijke dagdoelen

vívofit 2 verzamelt informatie over uw huidige activiteitenniveau en wijst vervolgens een haalbaar dagdoel toe. Als u uw mijlpalen bereikt, past de vívofit 2 uw doel voor de volgende dag aan en leidt u zo geleidelijk in de richting van een gezondere levensstijl. Op Garmin Connect, onze gratis online fitnesscommunity, kunt u virtuele badges verdienen en uw vorderingen bekijken.

Tel uw stappen

Als u de volgende stap naar een betere gezondheid wilt zetten, kunt u de aanvullende motivatiefuncties van de vívofit 2 gebruiken. Met de stopwatch-functie kunt u de tijd van een activiteit zoals wandelen of hardlopen opnemen, opslaan en naar Garmin Connect verzenden. U kunt de vívofit 2 ook koppelen aan een hartslagmeter² om tijdens fitnessactiviteiten, zoals hardlopen of een cardio-fitnesstraining, uw hartslag en zonegegevens te registreren en nauwkeurig te meten hoeveel calorieën u verbrandt. Als u het aantal calorieën gedetailleerd wilt bijhouden, maakt u een account op MyFitnessPal en koppelt u dat aan uw Garmin Connect account. Zo kunt u het aantal geconsumeerde calorieën vergelijken met het aantal verbrande calorieën, dat de hele dag door de vívofit 2 wordt bijgehouden.

dashboard.jpg

Voel u verbonden

Gedurende de hele dag synchroniseert vívofit 2 uw gegevens automatisch met Garmin Connect, waar u een compleet overzicht van uw vorderingen kunt bekijken, online uitdagingen kunt aangaan en virtuele badges kunt verdienen voor extra motivatie. U kunt direct aan de slag. Als u er klaar voor bent, gaat u op uw computer of uw compatibele mobiele toestel³ met de Garmin Connect™ Mobile app naar onze gratis online community.

1Waterbestendigheid: 5 ATM (50 meter)
2Meegeleverd bij sommige modellen, apart verkrijgbaar bij andere modellen.
3Ga naar Garmin.com/BLE voor een lijst met compatibele telefoons.

ANT

 

Uitvoering en prestaties

Fysieke afmetingen21 mm breed x 10,5 mm dik (lengte is afhankelijk van het formaat band; 120-175 mm (kleine polsomvang) en 152-210 mm (grote polsomvang)
Schermgrootte, BxH25,5 mm x 10 mm
Schermresolutie, BxHSegmented LCD
Scherm met negatieve modus 
Gewicht25,5 g
BatterijTwee verwisselbare CR1632-knoopcelbatterijen
BatterijlevensduurLanger dan 1 jaar
Classificatie waterbestendigheid5 ATM

Hardloopfuncties

Versnellingsmeter (berekent afstanden voor indoor-workouts, zonder noodzaak voor een voetsensor) 

Hardloop- en fietsfuncties

HartslagmeterJa (optioneel)
Op hartslag gebaseerde calorieberekening 
Berekent verbrande calorieën 

Activiteiten-trackingfuncties

Stappenteller 
Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe) 
Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul) 
Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij) 

Garmin Connect®

Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen) 
Automatische synchronisatie (automatische gegevensoverdracht naar een computer) 

Aanvullend

 
 • Schermverlichting
 • Pieper
 • Activiteit-timer

In de verpakking:

Alleen vívofit 2

 • vívofit 2 met grote en kleine band
 • USB ANT Stick™
 • Productdocumentatie

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss