NIET MEER LEVERBAAR

vívoactive Wit Bundel - met hartslagmeter

Artikelnummer: 010-01297-11
Artikel 4 van 19

vívoactive Wit Bundel - met hartslagmeter

GPS-smartwatch voor een actieve levensstijl

 • Ultradunne GPS-smartwatch met een in zonlicht afleesbaar kleurentouchscreen met hoge resolutie
 • Geïntegreerde sport-apps voor hardlopen, fietsen en golfen met GPS-functies, plus zwemmen en activity-tracking, geven uw statistieken weer, zelfs wanneer u uw telefoon niet bij de hand heeft
 • Dit horloge kan worden gekoppeld met uw smartphone. Het toestel trilt en toont een schermmelding als u inkomende oproepen, agendameldingen, e-mails, sms-berichten en meldingen van social media en andere mobiele apps ontvangt
 • Aanpasbaar scherm met gratis wijzerplaat-designs, widgets en apps uit onze Connect IQ™ store
 • Oplaadbare batterij die tot wel drie weken meegaat in de horloge/activity-tracking modus of tien uur bij gebruik van GPS

 

Garmin maakt al meer dan tien jaar robuuste draagbare technologie voor betere trainingsstatistieken voor sporters; en nu introduceert het de GPS-smartwatch voor een actieve levensstijl. Maak kennis met vívoactive — de ultradunne, lichtgewicht smartwatch met geïntegreerde Garmin sport-apps dat u elke dag kunt dragen en u helpt een gezonde balans tussen werk en vrije tijd te houden.

Van werk naar workout

Beter sporten, slimmer werken, gezonder leven met vívoactive. Geïntegreerde sport-apps houden u actief terwijl u dankzij smart notifications op de hoogte blijft van urgente zaken op het werk — alles om uw leven in balans te houden. Het kleurentouchscreen met hoge resolutie blijft leesbaar in direct zonlicht, dus u kunt uw statistieken altijd zien wanneer u uw kantoor verlaat voor een rondje hardlopen. Het ultradunne profiel — 8 mm — is zo comfortabel dat u het horloge de hele dag kunt dragen, op kantoor maar ook op de golfbaan. U hoeft zich geen zorgen te maken dat vívoactive uw activiteiten niet kan bijhouden. De oplaadbare batterij gaat tot wel drie weken mee in de horloge/activity-tracking modus of tien uur bij gebruik van GPS.

Geïntegreerde sport-apps

menu-NL.jpg

vívoactive beschikt over geïntegreerde sport-apps die uw statistieken bijhouden — zelfs als u uw telefoon niet in de buurt hebt. Met een simpele tik op het scherm kiest u apps met GPS-functie voor hardlopen, golfen en fietsen, plus zwemmen en activity-tracking.

Hardlopen

run1nl.jpg

Of u nu traint voor de 5 kilometer of voor een betere algemene conditie, de hardloop-app maakt gebruik van GPS om belangrijke hardloopgegevens zoals afstand en tempo bij te houden. Dankzij een ingebouwde versnellingsmeter en snelheids- en cadansmeters aan uw pols hebt u geen aparte voetsensor meer nodig wanneer u op een binnenbaan of trainingsband hardloopt en wanneer GPS niet beschikbaar is. U kunt waarschuwingen met trilalarmen instellen voor hartslag¹, tempo en hardloop-/wandelintervallen. Andere trainingsfuncties zijn Auto Lap® en Auto Pause®. Door automatische synchronisatie via Garmin Connect™ Mobile beschikt u na afloop over een prestatiesamenvatting, inclusief verbrande calorieën en eventuele persoonlijke records, bijvoorbeeld uw snelste of langste afstand tot nu toe.

Fietsen

bikenl.jpgDe fiets-app met GPS-functie meet tijd, afstand, snelheid en calorieën. Compatibel met sensoren² voor snelheid, cadans en hartslag waarmee u uw vorderingen kunt bijhouden tijdens trainingsritten en wanneer u naar uw werk fietst.

Golfen

golf.jpgKoppel het horloge met uw smartphone³ en download baankaarten uit onzedatabase met golfbanen — met meer dan 38.000 banen wereldwijd — om op favoriete en nieuwe banen te spelen. De golf-app houdt uw kaarten up-to-date en houdt hole-nummers en par bij. De GPS-functie meet layup- en dogleg-afstanden, en afstanden tot het begin, midden en einde van de green, voor een betere bruikbaarheid tijdens de gehele hole. Met de individuele strokeplay-scorekaart kunt u zien of u onder of boven par bent. Meet slagafstanden met één druk op de knop. De rondetimer meet uw tijd op de baan, terwijl de ingebouwde versnellingsmeter uw stappen volgt.

Zwemmen

swimnl.jpg

De technologie met versnellingsmeter meet automatisch baanlengtes, totale- en intervalafstanden, verbrande calorieën, sessiegemiddelde, interval- en baantempo, aantal slagen en aantal slagen per baan, plus interval- en sessiegemiddelden. De zwem-app berekent uw efficiency met de SWOLF-score, de som van de benodigde tijd en het aantal slagen voor een baanlengte. Bekijk uw tijd en intervalafstand in een oogopslag. De intervaltelling zorgt ervoor dat u op tijd pauzeert en uw workout weer vervolgt.

Door het dunne profiel heeft het horloge nauwelijks weerstand in het water en dankzij de waterbestendigheid tot 5 ATM kunt u zorgeloos zwemmen, zweten en douchen.

Bewegen

movenl.jpg

vívoactive houdt uw vorderingen zelfs bij wanneer u niet bezig bent met een bepaalde sport. De app voor activity-tracking telt uw stappen, meet uw huidige activiteitsniveau en wijst vervolgens een haalbaar dagelijks stappendoel toe. Wanneer u uw doelstellingen haalt, past het toestel uw doel voor de volgende dag aan. Als u een uur niet hebt bewogen, wordt op het scherm een rode bewegingsbalk weergegeven die steeds groter wordt als u te lang stil zit. Loop een paar minuten om de bewegingsbalk te resetten. Schakel de slaapmodus in als u naar bed gaat, dan houdt vívofit uw rust bij. Het toestel houdt ook uw verbrande calorieën bij.

Connected-functies

notifications-NL.jpgvívoactive geeft een trilalarm en maakt u attent op dezelfde meldingen die u ontvangt op uw compatibele telefoon met Bluetooth4. Voor inkomende oproepen ontvangt u de naam van de beller en informatie over gemiste gesprekken. Voor sms-berichten krijgt u afzender-informatie en de berichttekst te zien. Voor e-mailberichten ziet u de afzender en het onderwerp. vívoactive geeft ook meldingen van Facebook®, Twitter® en andere social media en andere mobiele apps weer, inclusief weerwaarschuwingen en temperatuur. Veeg over het scherm als u meer wilt lezen, of maak het scherm leeg met een druk op de knop.

Geavanceerde smartwatch-functies

Met vívoactive kunt u uw muziekspeler bedienen, uw telefoon terugvinden, en uw vrienden en familie uw activiteiten in real-time laten volgen met Live Track. U kunt er ook op afstand uw VIRB® Elite action camera mee bedienen.

Aangepaste apps en wijzerplaten

Personaliseer uw vívoactive met gratis downloads uit onze Connect IQ store. U kunt uw wijzerplaat aanpassen, gegevensvelden toevoegen en apps en widgets downloaden die u in één oogopslag informatie geven.

custom-clock.jpgcustom-rhino.jpgcustom-stocks.jpg

Daag uzelf uit

Blijf op de hoogte van uw vorderingen bij elk van de ingebouwde activiteiten via automatische synchronisatie met Garmin Connect Mobile. U kunt virtuele badges winnen voor extra motivatie, deelnemen aan online uitdagingen en contact houden, een wedstrijdje doen en uw resultaten vergelijken met vrienden en familie over de hele wereld. Bekijk uw geschiedenis en statistieken rechtstreeks op de smartwatch.

Kies voor kleur

vívoactive is verkrijgbaar in elegant zwart of helder wit, al naar gelang uw stijlvoorkeur. Maar u kunt ook accessoirebanden gebruiken voor een andere kleur, of een leren band in zwart of wit.

¹Hartslagmeter meegeleverd met sommige modellen, apart verkrijgbaar voor andere modellen.
²Apart verkrijgbaar
³Synchroniseert wanneer u zich binnen 30 ft. (9,14 m) afstand van uw smartphone bevindt
4Compatibel met iPhone® 4S of later en de meeste Bluetooth® Smart compatibele Android™ toestellen (Android 4.3+ vereist). iPhone is een handelsmerk van Apple Inc. Android is een handelsmerk van Google Inc.

ANT

In de verpakking:

vívoactive bundel

 • vívoactive
 • Hartslagmeter
 • Laad-/gegevensclip
 • Productdocumentatie
   

vívoactive gebruikershandleiding (web)

vívoactive gebruikershandleiding (pdf)
 

 vivoactive%20Garmin.png

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss