NIET MEER LEVERBAAR

Dezl 570 LMT

Artikelnummer: 010-01342-10
Artikel 1 van 12 Volgende

Dezl 570 LMT-Digitaal + DAP Live Traffic

Next generation vrachtwagennavigatie

 • 5,0-inch scherm van glas
 • Gratis lifetime kaarten¹ en verkeersinformatie²
 • Vrachtwagennavigatie³ aangepast aan grootte, gewicht en laadvermogen
 • Truck & Trailer Services Directory, door vrachtwagenchauffeurs zeer gewaardeerde nuttige punten
 • Weergave van gevarenborden bij scherpe bochten, hoogte van bruggen, gewichtslimieten en meer

 


570-real-directions.jpg

Meer zien, beter horen

De aanwijzingen van de dēzl 570LMT op het 5,0-inch glazen scherm zijn in de hele cabine goed te zien. Extra luide, verbeterde luidsprekers zorgen ervoor dat de duidelijk gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen ook bij al het verkeerslawaai gemakkelijk te verstaan zijn.

Garmin Real Directions™ geeft vriendelijk gesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten, ook waar borden moeilijk leesbaar of zelfs afwezig zijn.


570-custom-routing.jpg

Aangepaste vrachtwagennavigatie

dēzl 570LMT bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevantie informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon uw voertuigprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en vind de routes die het meest geschikt zijn voor vrachtwagens met die kenmerken³.

Het eenvoudige truckprofiel biedt u de mogelijkheid om met één druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen. Met de ingebouwde reisplanner kunt u routes met meerdere stops maken en toekomstige ritten plannen en opslaan.

Met Easy Route Shaping kunt u uw route gemakkelijk wijzigen en de gewenste wegen en steden selecteren door gewoon op het scherm te tikken.


570-traffic-avoidance.jpg

Gratis lifetime verkeersinformatie

dēzl 570LMT is voorzien van de nieuwste Garmin verkeersinformatie om u onderweg tijd te besparen. Met Garmin verkeersinformatie blijft uw routekaart continu op het scherm weergegeven. Naast uw kaart worden verkeerswaarschuwingen weergegeven en verkeersinformatie wordt ook gesproken. Garmin Traffic geeft ook nadere informatie over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er omleidingen zijn. Het programma kan zelfs bevestigen of u al dan niet de snelste route volgt. Met lifetime verkeersinformatie² ontvangt u gratis verkeersinformatie op uw dēzl 570LMT gedurende de hele levensduur van het toestel, zonder reclames. U ontvangt Garmin verkeersinformatie direct op uw dēzl – u hebt dus geen smartphone nodig.


570-bluetooth.jpg

Bluetooth® compatibel

Synchroniseer een toestel met Bluetooth functionaliteit4, zoals uw smartphone, met uw dēzl 570LMT om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. Ook als u uw telefoon opbergt in uw zak of het dashboard kunt u nog bellen en gebeld worden.


570-poi.jpg

Nuttige punten en services voor vrachtwagenchauffeurs

Hulp nodig bij het vinden van nuttige punten? Bekijk de locaties van door vrachtwagenchauffeurs zeer gewaardeerde nuttige punten, zoals truckstops, weegstations, parkeerterreinen, logies, Wi-Fi® hotspots en meer.


570-hos.jpg

Veilig spraakgestuurd navigeren

dēzl 570LMT is voorzien van spraakgestuurde navigatie. Praat tegen dēzl en u krijgt antwoord.


570-navigate-interchanges.jpg

Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

dēzl 570LMT biedt geavanceerde rijbaanassistentie (Active Lane Guidance). Deze functie geeft met spraakaanwijzingen en felgekleurde pijlen voor uw route de juiste rijbaan aan. De photoReal knooppuntweergave geeft afritten weer zoals in het echt - in kleur en uiterst gedetailleerd. In de Bird's Eye knooppuntweergave kunt u de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf overzien.


570-weather.jpg

Compatibel met Smartphone Link

Smartphone Link is een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee u uw dēzl 570LMT kunt verbinden met uw iPhone® of Android™ smartphone. Als de toestellen zijn gekoppeld, kunt u op uw dēzl informatie delen via het data-abonnement5van uw telefoon.

Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services6, nuttige real-time informatie over bijvoorbeeld weers- en verkeersomstandigheden of flitspaallocaties. U kunt via de app premium inhoud kopen, zoals geavanceerde radarinformatie over het weer of beelden van flitspalen.


570-backup-camera.jpg

Compatibel met draadloze achteruitrijcamera

U houdt zicht op de weg achter u terwijl u achteruit rijdt door een.BC™ 30 draadloze achteruitrijcamera toe te voegen (afzonderlijk verkrijgbaar). Als de toestellen zijn gekoppeld, kunt u door de camera verzonden beelden direct op het scherm van uw dēzl 570LMT ontvangen. Direct aan te sluiten op een constante voedingsbron en gemakkelijk schakelen tussen camera- en navigatiemodus. Installatie door een installateur wordt aanbevolen.


570-up-ahead.jpg

Functie Verderop

Met de functie Verderop kunt u gemakkelijk plaatsen op uw route vinden zonder de kaart te hoeven verlaten. Onderweg waarschuwt de functie Verderop u steeds wanneer u servicepunten nadert, zoals eetgelegenheden, tankstations of geldautomaten. De functie Verderop is bovendien instelbaar, zodat u uw favoriete bestemmingen onderweg altijd kunt vinden.


570-route-warning.jpg

Meer informatie onderweg

dēzl 570LMT houdt u op de hoogte van de wegomstandigheden, zoals scherpe bochten, hoogte van bruggen, gewichtslimieten, gebieden met veel wind, en beperkingen voor aanhangers of gevaarlijke stoffen. U wordt geattendeerd op steile hellingen, zodat u tijdig kunt schakelen. Snelheidslimieten voor vrachtwagens worden weergegeven als deze afwijken van de aangegeven maximumsnelheid voor auto's. dēzl 570LMT geeft ook kilometerpaalinformatie. De klok wordt automatisch aangepast aan de juiste tijdzone en geeft de tijden van zonsopgang en zonsondergang aan. Uw dēzl 570LMT maakt u ook opmerkzaam op staats- en landsgrenzen en uw geschatte aankomsttijd.


570-service-history.jpg

Servicelogboek

dēzl 570LMT houdt een Servicelogboek bij met onderhoudsdatums en het type onderhoud. Zo heeft u direct gegevens bij de hand zoals het aantal kilometers per band, bandenspanning, aantal keren olie verversen, bandenwissels en meer.


Inclusief gratis lifetime kaartupdates

dēzl 570LMT is standaard voorzien van gedetailleerde kaarten van Europa. Met gratis lifetime¹ kaartupdates kunt u uw routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Nieuwe kaarten zijn gratis beschikbaar om te downloaden gedurende de hele levensduur van uw GPS-toestel.

Onze database met nuttige punten bevat nu ook aanvullende zoekinformatie van Foursquare®. Foursquare voegt miljoenen nuttige punten toe, zodat u in uw gebied gemakkelijk nieuwe, populaire restaurants, winkels, services en meer kunt vinden.


¹Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
²Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Traffic
³Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw vrachtwagen is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.
4 Smartphone met Bluetooth® vereist (afzonderlijk verkrijgbaar). Het Bluetooth® woordmerk en logo zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc.
5Data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van uw abonnement.
6 Mogelijk is een abonnement vereist.

iPhone® is een handelsmerk van Apple, Inc. Android™ is een handelsmerk van Google Inc. Foursquare® is een geregistreerd handelsmerk van Foursquare Labs, Inc.

Bluetooth Navteq

Uitvoering en prestaties

Fysieke afmetingen15,06 x 9,25 x 2,41 cm
Schermgrootte, BxH11,1 x 6,3 cm; 12,7 cm diagonaal
Schermresolutie, BxH480 x 272 pixels
Type schermHandmatig instelbare liggende en staande weergave, WQVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting
Gewicht233,7 g
BatterijOplaadbare lithium-ionbatterij
BatterijlevensduurTot 2 uur
Hoogwaardige ontvanger 

Kaarten en geheugen

Vooraf geïnstalleerde wegenkaarten 
Inclusief levenslang gratis kaartupdates 
nükaarten garantieJa
Geïntegreerd geheugenIntern solid state
Geschikt voor gegevenskaartenmicroSD™ kaart (niet meegeleverd)
Eigen nuttige punten (uw eigen nuttige punten toevoegen) 
Waypoints/favorieten/locaties1000

Navigatiefuncties

Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in) 
Spraakgestuurde navigatie (bediening met gesproken opdrachten) 
Compatibel met FM-verkeersinformatieJa (inclusief ontvanger en levenslange verkeersinformatie)
Lifetime traffic updates (ontvang gratis lifetime traffic updates) 
Rijbaanassistent (leidt u naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie) 
Junction view (toont borden bij afslagen) 
Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen) 
Draadloze Bluetooth® technologie 
Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in de VS en Europa) 
Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg) 

Aanvullend

Aanvullend
 • Foursquare
 • Smartphone Link
 • Eenvoudig vrachtwagenprofiel
 • Nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs
 • Gemakkelijke routebepaling
 • Aanpasbaar hoofdmenu

Dit USB-toestel voor massaopslag is compatibel met Windows® XP en nieuwer, en Mac® OS X 10.4 of later.

 • dēzl 570LMT
 • Voorzien van City Navigator® NT voor Europa
 • Levenslange kaartupdates¹ of verkeersinformatie² (aangegeven door de letters "LMT" achter het modelnummer op de doos)
 • Levenslange verkeersinformatie-ontvanger/voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun voor voertuig
 • Schroefsteun voor vaste montage op dashboard
 • USB-kabel
 • Productdocumentatie

¹Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
²
Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Traffic

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2023 Agatewebservices | sitemap | rss