NIET MEER LEVERBAAR

Forerunner 205

Artikelnummer: 010-00466-01
Artikel 1 van 5 Volgende

Forerunner 205

Trainingassistent voor nauwkeurige resultaten

De Forerunner 205 maakt deel uit van de lijn van Garmin's Fitness GPS apparaten en biedt de functionaliteit van de Forerunner 201 in een andere vormgeving. De Forerunner 205 is een training assistent, die atleten voorziet van nauwkeurige gegevens over snelheid, afstand en tempo.

Zeer gevoelige GPS-ontvanger

De 205 en 305 beschikt over een zeer gevoelige GPS ontvanger die uitstekend functioneert in laag-signaal situaties zoals onder bladerdek of tussen hoge gebouwen. Kalibratie is niet vereist. De 205 kan worden gebruikt voor meerdere sporten zoals bijvoorbeeld rennen, fietsen en skiën. De Forerunner 205 is een krachtig hulpmiddel voor diegenen die hun conditie willen verbeteren, atletische topprestaties
willen bereiken, gewicht willen kwijtraken of hun gezondheid willen verbeteren ter voorkoming van hart gerelateerde ziekten.

Analyseren van trainingsgegevens in Garmin Training Center® en Garmin Connect

Het uitwerken van de workout data is een belangrijk hulpmiddel bij het bereiken van de gestelde fitness doelen. Daarom worden Forerunners geleverd, inclusief de Garmin Training Center software die gebruikers in staat stelt de workout gegevens te downloaden voor een gedetailleerde analyse. Atleten kunnen tevens hun trainingen loggen, hun totale resultaten registreren, doelen stellen, work-outs met coaches, vrienden en familie uitwisselen en deelnemen in het online fitness netwerk Garmin Connect™, de training website van Garmin.

Basisnavigatie functie

De Forerunner 205 beschikt tevens over basis navigatie functies. Gebruikers kunnen het beginpunt van hun training vastleggen als een uniek punt (waypoint), hun actuele positie op een grafisch plotscherm zien ten opzichte van deze en andere punten en een elektronisch broodkruimelspoor terug naar het beginpunt.

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 Agatewebservices | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel