NIET MEER LEVERBAAR

nuvi 2598 LMT-Digitaal Europa

Artikelnummer: 010-01123-35
Artikel 1 van 19

nuvi 2598 LMT-Digitaal Europa

Tip: bestel meteen het leren beschermhoesje mee.

Advanced-reeks — navigatie voor uw auto

 • Scherm van 5,0 inch met hoge resolutie en ondersteuning voor zoomgebaren
 • Gedetailleerde kaarten van Europa met gratis levenslange¹ updates
 • Garmin Real Directions met Garmin Real Voice
 • Digitale verkeersinformatie met gratis levenslange² verkeerswaarschuwingen
 • Spraakgestuurde navigatie, compatibel met Bluetooth en Smartphone LinkHelder scherm

De nüvi 2598LMT-Digital heeft een helder scherm van 5,0 inch en is voorzien van tweevoudige oriëntatie voor zowel horizontaal als verticaal gebruik.

Gedetailleerde kaarten met gratis updates

De nüvi 2598LMT-Digital is standaard voorzien van gedetailleerde kaarten van Europa. Met gratis levenslange¹ kaartupdates kunt u uw routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. U kunt gedurende de levensduur van uw toestel maximaal 4 keer per jaar kaartupdates downloaden zonder updatekosten.

Op basis van al die gegevens kunt op uw nüvi 2598LMT-Digital gemakkelijk adressen vinden en informatie over miljoenen nuttige punten, zoals bedrijven, winkels, restaurants en andere bestemmingen. Uw nüvi 2598LMT-Digital is standaard voorzien van nuttige punten, dus u hoeft die adresgegevens niet zelf in te voeren. U selecteert gewoon een of meer punten en u volgt de route naar uw bestemming, snel en eenvoudig. U kunt ook uw eigen nuttige punten toevoegen op uw nüvi 2598LMT-Digital.

Ons beste verkeersproduct

Digitale verkeersinformatie is ons beste verkeersproduct. Digitale verkeersinformatie wordt ongeveer elke 30 seconden bijgewerkt en is daarmee tot wel 10 keer sneller dan andere verkeersinformatieystemen. Dat betekent dat uw nüvi 2598LMT-Digital, wanneer u 60 mijl per uur rijdt, ongeveer om de halve mijl verkeersinformatie kan ontvangen. Onderweg kan een waarschuwing een paar seconden vooraf u minuten of zelfs uren vertraging besparen.

Digitale verkeersinformatie heeft een groter dekkingsgebied, dat ook knooppunten, snelwegen en hoofdwegen omvat - de zijwegendekking is in feite wel drie keer zo groot. Digitale verkeersinformatie kan aanzienlijk meer verkeersberichten ontvangen. Waardevolle informatie op basis waarvan u kunt beslissen of u uw weg kunt blijven vervolgen of een andere route moet kiezen. Digitale verkeersinformatie geeft uitsluitend verkeersinformatie en is gratis - geen afleidende reclames en geen abonnementskosten.

Op de nüvi 2598LMT-Digital worden verkeerswaarschuwingen naast uw kaart weergegeven, zodat uw routekaart altijd op het scherm blijft. Verkeersinformatie wordt ook gesproken. Garmin Traffic is spraakgestuurd, dus reageert op gesproken vragen. Garmin Traffic kan nadere informatie geven over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er omleidingen zijn. Het programma kan zelfs bevestigen of u al dan niet de snelste route volgt.

Met levenslange verkeersinformatie² ontvangt u gratis verkeersinformatie op uw nüvi 2598LMT-Digital gedurende de gehele nuttige levensduur van het toestel.

Veilig spraakgestuurd navigeren

De nüvi 2598LMT-Digital biedt de luxe van spraakgestuurde navigatie. Uw toestel reageert intelligent op uw gesproken instructies. U kunt uw handen veilig aan het stuur houden. U kunt natuurlijk ook navigeren via het aanraakscherm.

Garmin Real Directions™ met Garmin Real Voice™

Uw nüvi 2598LMT-Digital is voorzien van Garmin Real Directions met nieuwe "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen", gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. U hoeft zich niet meer in te spannen om straatnamen te lezen. Garmin Real Voice is geavanceerde spraaktechnologie die een natuurlijk, vriendelijk stemgeluid produceert. Alleen onze serie GPS-navigators voorziet in de functies Garmin Real Directions en Garmin Real Voice.

Bluetooth®-compatibel

Synchroniseer een toestel met Bluetooth-functionaliteit, zoals uw smartphone, met uw nüvi 2598LMT-Digital om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. U kunt uw telefoon veilig opbergen in een handschoenenvakje, zak of handtas en toch bellen en gebeld worden met uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg.

Compatibel met Smartphone Link

Smartphone Link is een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee u uw nüvi 2598LMT-Digital kunt verbinden met uw Android™-smartphone. Na de koppeling kan uw nüvi 2598LMT-Digital via het data-abonnement³ voor uw smartphone informatie delen, zoals uw parkeerplaats, nuttige punten en uw bestemming.

Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services⁴, nuttige real-time informatie over bijvoorbeeld weers- en verkeersomstandigheden. Garmin Live Services zijn zowel gratis als op abonnementsbasis te verkrijgen.

Uitgebreide visuele en gesproken aanwijzingen

Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt dat u elke afslag en elk knooppunt veilig kunt nemen. Als u de afslag of het knooppunt nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan u moet nemen om uw route te vervolgen. Op vriendelijke toon krijgt u extra aanwijzingen. In de Bird's Eye-knooppuntweergave kunt u de situatie bij knooppunten als het ware van bovenaf overzien. De functie photoReal-knooppuntbeeld geeft een realistische weergave van knooppunten en wegwijzigingen langs uw route, inclusief het omliggende landschap. Fel gekleurde pijlen geven aan welke rijbaan u moet volgen. Uw nüvi 2598LMT-Digital toont ook een realistische weergave van de verkeersborden die u op uw route tegenkomt.

Meer informatie in een oogwenk

Uw routekaart wordt continu weergegeven op het scherm van de nüvi 2598LMT-Digital, inclusief aanvullende informatie. Als u details wilt zien, vraagt u dat gewoon of raakt u het scherm aan. Onderweg waarschuwt de functie Up Ahead u steeds wanneer u servicepunten nadert, zoals restaurants, benzinestations, ziekenhuizen en winkels.

De nüvi 2598LMT-Digital geeft de maximumsnelheid, uw huidige snelheid en zo nauwkeurig mogelijk uw aankomsttijd weer. In een oogopslag kunt u de naam van de straat zien waarin u rijdt. De nüvi 2598LMT-Digital waarschuwt ook als u een schoolzone nadert.

Toestelbeheer met één druk op de knop

Gebruik Garmin Express om uw nüvi up-to-date te houden. Met Garmin Express kunt u eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overdragen, en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.

In de verpakking:

 • nüvi 2598LMT-Digital
 • Voorzien van City Navigator® NT voor Europa
 • Levenslange kaartupdates¹ en digitale verkeersupdates² (aangegeven met "LMT-Digital" na het modelnummer op de doos)
 • Levenslange verkeersantenne/voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun voor voertuig
 • USB-kabel
 • Snelstartgids

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss