NIET MEER LEVERBAAR

Garmin - Fenix 2

Artikelnummer: 010-01040-61
Artikel 1 van 20 Volgende

Garmin Fenix 2

GPS-horloge voor sporters en avonturiers

 • Zeer gevoelige GPS-plaatsbepaling met snelle GPS-peiling
 • Barometrische hoogtemeter en 3-assen kompas met automatische kalibratie
 • Intuïtieve gebruikersinterface, geoptimaliseerd voor verschillende activiteiten
 • Geavanceerde fitnessfuncties zoals Hersteladvies, Hardloopdynamica en Racevoorspelling¹
 • Uitgebreide multisport-ondersteuning voor hardlopen, zwemmen, fietsen en meer
 • Communicatie met optionele sensors via ANT+ en met uw smartphone voor LiveTrack² en Smart Notifications³

fēnix 2 combineert de beste functies van onze fitness- en outdoor-horloges en is de ideale multisport-trainingspartner en buitensportnavigator.

Of u nu gaat hardlopen, fietsen, bergbeklimmen, skiën of zwemmen, met fēnix 2 kunt u gemakkelijk overschakelen tussen functiesets die speciaal zijn afgestemd op elke activiteit.

Schakel over van geavanceerde fitnessfuncties - zoals racen tegen uw Virtual Partner® en hersteladvies na uw training - naar betrouwbare navigatie terug naar huis met TracBack®.

U kunt ook altijd in contact blijven met anderen via LiveTrack en Smart Notifications, zelfs terwijl u uw conditie op de proef stelt.


Voor de recreatieve hardloper en de veeleisende trail runner

fēnix 2 biedt een uitgebreide reeks functies voor hardlopers, zoals tempo, tijd, afstand, opties voor intervaltraining, automatische rondes en nog veel meer. Voor de specifieke behoeften van trail runners biedt fēnix 2 een speciaal profiel met extra gegevens zoals stijging, prestaties en verticale snelheid. Alle beschikbare profielen kunnen volledig worden aangepast aan de persoonlijke behoeften van de sporter.

Ondersteuning voor multisport-atleten

fenix2_rf.jpg

De fēnix 2 ondersteunt multisport-atleten in al hun disciplines en trainingsomgevingen. Tijdens het zwemmen in open water of in het zwembad houdt fēnix 2 het aantal slagen, intervallen, afstand, tempo en meer bij. Tijdens het fietsen geeft fēnix 2 gedetailleerde informatie over uw prestaties en kan het toestel via optionele sensors uw cadans en vermogenbijhouden, zodat u beschikt over volledige prestatiegegevens.

Geavanceerde fitnessinformatie

fēnix 2 beschikt over tal van geavanceerde trainingsfuncties van Garmin. Bij gebruik in combinatie met een HRM-Run monitor beschikt u over uitgebreide statistieken over uw vorm en fitheid. VO2 max. geeft u een indicatie van uw werkelijke fitheid op basis van uw prestaties en diverse hartslagwaarden. Volg veranderingen in uw VO2 max. om te zien hoe u fitter wordt en om uw conditie te vergelijken met die van anderen. De fēnix kan zelfs uw volgende wedstrijdtijd voorspellen op basis van uw VO2 max-waarde. Na de training geeft de functie Hersteladvies aan hoeveel tijd u nodig hebt om te herstellen van uw laatste activiteit.¹

Functies voor hardloopdynamica

fēnix 2 geeft geavanceerde sensorfeedback over uw hardloopconditie in de vorm van diverse geavanceerde hardloopgegevens. Bij gebruik in combinatie met de HRM-Run monitor¹ geeft fēnix 2 u informatie over uw cadans, verticale oscillatie en grondcontacttijd. Deze gegevens vormen uw hardloopdynamiek en geven een indicatie van uw krachtsinspanning tijdens het hardlopen. Informatie over uw hardloopdynamiek helpt u om uw efficiëntie in de loop der tijd te verbeteren.


Functies voor skiën en snowboarden

fēnix 2 houdt uw prestaties tijdens het skiën en snowboarden op slimme wijze bij. Het toestel telt automatisch uw afdalingen en meet snelheid, afstand en hoogteverschillen, zodat u over aparte statistieken voor afzonderlijke afdalingen beschikt. Wanneer u in de skilift stapt en weer omhoog gaat, beschikt u over de gegevens van uw vorige afdaling, zodat u die informatie kunt vergelijken met eerdere afdalingen of dagprestaties. Met de meegeleverde polsband van stof kunt u uw fēnix 2 zelfs over uw ski-jack heen dragen. fēnix 2 beschikt ook over een aparte crosscountry skimodus, en u kunt uw fēnix 2 als handschoenvriendelijke afstandsbediening voor de VIRB™ en VIRB™ Elite actiecamera's gebruiken.

fenix2_cf.jpg

Complete navigatie

fēnix is het enige horloge dat u het volledige pakket navigatiefuncties biedt van Garmin, 's werelds meest vertrouwde naam op het gebied van navigatie. fēnix houdt niet alleen bij waar u bent geweest, maar toont u ook de wildernis en leidt u weer naar huis, zodat u zich altijd 100% veilig voelt bij elke stap die u zet. Tijdens uw trips wordt een tracklog bijgehouden, een soort elektronisch kruimelspoor via GPS. U kunt ook waypoints markeren, zoals de locatie van uw voertuig, een schuilhut, mooie uitkijkpunten en andere nuttige punten. Met fēnix kunt u routes opstellen en volgen, maximaal 1.000 waypoints markeren en maximaal 10.000 spoorpunten opslaan. U kunt zelfs uw reis voorbereiden op BaseCamp™, de gratis desktopsoftware van Garmin voor het plannen van trips. U kunt thuis in alle rust uw reis plannen, alle gegevens downloaden naar fēnix en de navigatiepijl naar waypoints of de duidelijk zichtbare routelijn naar uw bestemming volgen. Aan het einde van de dag kunt u TracBack™ gebruiken om de veilige weg naar huis terug te vinden.

Blijf verbonden

Deel uw buitensportavonturen live met anderen. Koppel uw fēnix 2 met uw smartphone en deel uw locatie met uw vrienden en familie via Live Track en Garmin Connect™ 2.0. Met Smart Notifications kunt u draadloos e-mail, sms-berichten en waarschuwingen ontvangen via uw compatibele iPhone®. U kunt uw kostbare telefoon veilig opbergen in uw rugzak en volledig verbonden blijven.


Hoogtemeter, barometer en kompas

fēnix 2 is uitgerust met een zeer gevoelige barometrische hoogtemeter en een kompas, die automatisch worden gekalibreerd met de GPS-ontvanger voor de meest nauwkeurige gegevens. De ingebouwde barometrische hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de barometer weersveranderingen kan voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het kompas met 3 assen vindt u altijd uw weg, ongeacht of u stilstaat of beweegt. Voor exacte temperatuurmetingen kunt u het toestel koppelen met onze optionele draadloze Tempe™ temperatuursensor.

fenix2_lf.jpg

Bestand tegen de zwaarste omstandigheden

fēnix 2 beschikt over een met staal versterkte thermo-plastic behuizing die het toestel beschermt tegen schokken, en een krasbestendige gebogen lens van mineraalglas. Het horloge heeft een helder LCD-scherm met rode LED-schermverlichting en een robuuste polsband van polyurethaan. Bovendien wordt ook nog andere polsband van stof (met klittenbandsluiting) meegeleverd met uw fēnix 2, zodat u het toestel ook over een dik jack kunt dragen. fēnix 2 heeft een waterbestendigheid van 5 ATM (50 meter) en een batterijduur van maximaal 50 uur in GPS-modus (afhankelijk van de instellingen) en maximaal 5 weken in horlogemodus.

Het gemak van een polshorloge

De fēnix is niet alleen robuust en aantrekkelijk, maar ook een uiterst nauwkeurig horloge voor dagelijks gebruik. Het toestel heeft instellingen voor alarmen, geluidsignalen en trilsignalen. Tevens beschikt u over een timer, stopwatch en wereldklok. Maar boven alles is het een ultiem statement voor uw levensstijl als alpinist of buitensporter.


¹Vereist het gebruik van een HRM-run hartslagmeter, die wordt meegeleverd met sommige modellen en apart leverbaar is voor andere modellen.

²Toegankelijk via smartphone en Garmin Connect Mobile app voor iPhone 4S.

³Compatibel met iPhone® 4S en later en OS7 of later. iPhone is een handelsmerk van Apple Computer, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Het Bluetooth® woordmerk en Bluetooth logo zijn geregistreerde handelsmerken en eigendom van Bluetooth SIG, Inc.

Trainingsinformatie in één oogopslag

Voor snelle toegang tot actuele informatie over uw tempo, afstand, tussentijden en verschillen met uw doeltempo.

Hersteltijd

Maakt vlak na een hardloopsessie een schatting van uw herstelstatus en telt de tijd af tot uw volgende sessie. Hersteltijd kan variëren van 6 tot 96 uur.

Herstelcontrole

Biedt in real-time een beoordeling van uw hersteltijd tijdens de eerste paar minuten van een hardloopsessie.

Hoogtemeter

fēnix 2 heeft een ingebouwde barometrische hoogtemeter die nauwkeurige hoogte-informatie weergeeft waarmee u uw stijgingen en dalingen kunt bijhouden.

Barometer

Met de ingebouwde barometer kunt u weersveranderingen vaststellen en voorspellen op basis van korte-termijnveranderingen in de barometrische luchtdruk. Als de barometerdruk gestaag daalt, kan dit een waarschuwing zijn van een naderende storm.

Kompas

fēnix 2 heeft een elektronisch kompas met 3 assen dat uw richting aangeeft, ongeacht of u beweegt of niet. Neem een peiling, dan u kunt er zeker van zijn dat fēnix 2 u naar uw bestemming leidt.

Temperatuursensor

U krijgt inzicht in temperatuurtrends met de ingebouwde temperatuursensor. Als u weet hoe snel de temperatuur stijgt of daalt, kunt u beter inschatten welke kleren u moet dragen en of u een schuilplaats moet zoeken of huiswaarts moet keren.

Draadloze communicatie tussen toestellen

U kunt sporen, waypoints, routes en papierloze geocaches draadloos delen met andere compatibele Garmin GPS-toestellen en smartphones. fēnix 2 is uitgerust met ANT+™ functionaliteit en Bluetooth® technologie. Dit betekent dat u fēnix ook kunt koppelen met diverse externe toestellen, zoals onze Tempe™temperatuursensor, HRM-Run hartslagmeter en onze fietscadanssensor.

Kenmerken en prestaties

 • Afmetingen toestel (BxHxD): 4,9 x 4,9 x 1,7 cm
 • Schermgrootte: diameter van 3,1 cm
 • Schermresolutie (BxH): 70 x 70 pixels
 • Schermtype: transflective, monochroom LCD-scherm (negatiefmodus-zwart)
 • Gewicht: 90,6 g
 • Batterijduur: tot 50 uur in GPS-modus (afhankelijk van instellingen); 5 weken in horlogemodus
 • Batterijtype: oplaadbare 500 mAh lithium-ion
 • Waterbestendigheid: 5 ATM (tot 50 m diep)
 • GPS: ja
 • Gevoelige ontvanger: ja
 • Interface: USB
 • Geïntegreerd geheugen: 20 MB

Trainingsfuncties

 • Tijd, afstand, tempo: ja
 • Eigen nuttige punten: ja
 • Auto Lap, Auto Pause: ja
 • Meldingen: ja
 • Calorieën: ja
 • Virtual Pacer®: ja
 • Automatische tijdzone: ja
 • Alarm: ja
 • Cadans: ja
 • Vibratie: ja
 • Indoor tempo en afstand: ja
 • Geavanceerde workouts: ja
 • Hartslagzones: ja
 • Trainingseffect: ja
 • Geschat VO2 max: ja
 • Racevoorspelling: ja
 • Hersteladvies: ja
 • Geavanceerde hardloopdynamica: ja
 • Grondcontacttijd: ja
 • Verticale oscillatie: ja
 • Slimme meldingen: ja

Extra functies

 • Via-punten: 1000
 • Routes: 50
 • Spoorlog (TracBack®): 10.000 punten, 100 opgeslagen sporen
 • Elektronisch 3D-kompas: ja
 • Barometrische hoogtemeter: ja
 • Jaag-/viskalender: ja
 • Zon- en maangegevens: ja
 • Oppervlakteberekening: ja
 • Overdracht tussen toestellen: ja
 • ANT+™ krachtmeter compatibel: Ja
 • Compatibel met Garmin Connect™: ja (mobiel/computer)
 • Draadloze sensors: optionele HRM-Run™, hartslagmeter, tempe™, voetsensor, snelheid/cadans
 • Draadloze connectiviteit: ANT+™/Bluetooth® om informatie te delen met compatibele Garmin toestellen of smartphones

Alleen horloge

 • fēnix 2 GPS-horloge
 • Set met polsband van stof
 • USB-oplaad/gegevenskabel
 • Netspanningsadapter
 • Snelstartgids

Performer-bundel

 • fēnix 2 GPS-horloge
 • HRM-Run™
 • Set met polsband van stof
 • USB-oplaad/gegevenskabel
 • Netspanningsadapter
 • Snelstartgids

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 Agatewebservices | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel