NIET MEER LEVERBAAR

nuvi 3597 LMT + Lifetime Europa

Artikelnummer: 010-01118-11
Artikel 1 van 13 Volgende

nuvi 3597 LMT + Lifetime Europa

Prestige-reeks onze beste navigatiesystemen.

 • Scherm van 5,0 inch met hoge resolutie, automatische tweevoudige oriëntatie en ondersteuning voor zoomgebaren
 • Gedetailleerde kaarten met gratis levenslange¹ updates
 • Garmin Real Directions met Garmin Real Voice
 • gratis levenslange² verkeerswaarschuwingen
 • Spraakgestuurde navigatie, compatibel met Bluetooth en Smartphone Link


 

Duidelijk scherm met hoge resolutie

De nüvi 3597LMT heeft een scherm van 5,0 inch met hoge resolutie en ondersteuning voor zoomgebaren, zodat u de informatie op het scherm snel nader kunt bekijken. Dankzij de tweevoudige oriëntatiefunctie kunt u het toestel in horizontale of verticale stand houden, waarbij de schermweergave automatisch wordt aangepast, als u het toestel draait.

Gedetailleerde kaarten met gratis updates

De nüvi 3597LMT is standaard voorzien van gedetailleerde kaarten. Met gratis levenslange¹ kaartupdates kunt u uw routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. U kunt gedurende de levensduur van uw toestel maximaal 4 keer per jaar kaartupdates downloaden zonder updatekosten.

Op basis van al die gegevens kunt op uw nüvi 3597LMT gemakkelijk adressen vinden en informatie over miljoenen nuttige punten, zoals bedrijven, winkels, restaurants en andere bestemmingen. Uw nüvi 3597LMT is standaard voorzien van nuttige punten, dus u hoeft die adresgegevens niet zelf in te voeren. U selecteert gewoon een of meer punten en u volgt de route naar uw bestemming, snel en eenvoudig. U kunt ook uw eigen nuttige punten toevoegen op uw nüvi 3597LMT.

Garmin Traffic

De nüvi 3597LMT is voorzien van de nieuwste Garmin Traffic om u onderweg tijd te besparen. Naast uw kaart worden verkeerswaarschuwingen weergegeven en verkeersinformatie wordt ook gesproken. Garmin Traffic kan nadere informatie geven over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er omleidingen zijn. Het programma kan zelfs bevestigen of u al dan niet de snelste route volgt. Garmin Traffic is spraakgestuurd, dus reageert op gesproken vragen.

Met levenslange verkeersinformatie¹ ontvangt u gratis verkeersinformatie op uw nüvi 3597LMT, gedurende de hele levensduur van het toestel.

Veilig spraakgestuurd navigeren

De nüvi 3597LMT biedt de luxe van spraakgestuurde navigatie. Uw toestel reageert intelligent op uw gesproken instructies. U kunt uw handen veilig aan het stuur houden. U kunt natuurlijk ook navigeren via het aanraakscherm.

Garmin Real Directions met Garmin Real Voice

Uw nüvi 3597LMT is voorzien van Garmin Real Directions met nieuwe "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen", gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. U hoeft zich niet meer in te spannen om straatnamen te lezen. Garmin Real Voice is geavanceerde spraaktechnologie die een natuurlijk, vriendelijk stemgeluid produceert. Alleen onze serie GPS-navigators voorziet in de functies Garmin Real Directions en Garmin Real Voice.

Handsfree bellen met Bluetooth®

Synchroniseer uw mobiele telefoon met Bluetooth-functionaliteit met uw nüvi 3597LMT om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. U kunt uw telefoon veilig opbergen in een handschoenenvakje, zak of handtas en toch bellen en gebeld worden met uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg.

Compatibel met Smartphone Link

Smartphone Link is een gratis app waarmee u op uw mobiele telefoon real-time informatie kunt ontvangen, zoals verkeersinformatie, informatie over mobiele flitspalen, weersinformatie en nog veel meer. U kunt er ook locaties met uw Smartphone mee delen, zodat u vlakbij uw eindbestemming kunt parkeren en uw parkeerplaats ook weer gemakkelijk kunt terugvinden.

 

Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services, nuttige real-time informatie over bijvoorbeeld weers- en verkeersomstandigheden. Garmin Live Services zijn zowel gratis als op abonnementsbasis te verkrijgen.

Uitgebreide visuele en gesproken aanwijzingen

Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt dat u elke afslag en elk knooppunt veilig kunt nemen. Als u de afslag of het knooppunt nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan u moet nemen om uw route te vervolgen. Op vriendelijke toon krijgt u extra aanwijzingen. In de Bird`s Eye-knooppuntweergave kunt u de situatie bij knooppunten als het ware van bovenaf overzien. De functie photoReal-knooppuntbeeld geeft een realistische weergave van knooppunten en wegwijzigingen langs uw route, inclusief het omliggende landschap. Fel gekleurde pijlen geven aan welke rijbaan u moet volgen. Uw nüvi 3597LMT toont ook een realistische weergave van de verkeersborden die u langs uw route tegenkomt.

Reddot Design

Gestroomlijnde vormgeving

Met zijn elegante uitstraling en verfijnde vormgeving past de ultraslanke nüvi 3597LMT perfect in het interieur van elke wagen. De magnetische steun, waardoor uw nüvi 3597LMT gemakkelijk is te bevestigen en te verplaatsen, zorgt dat het toestel tijdens het rijden stevig op zijn plaats blijft zitten.

Meer informatie in een oogwenk

Uw routekaart wordt continu weergegeven op het scherm van de nüvi 3597LMT, inclusief aanvullende informatie. Als u details wilt zien, vraagt u dat gewoon of raakt u het scherm aan. Onderweg waarschuwt de functie Up Ahead u steeds wanneer u servicepunten nadert, zoals restaurants, benzinestations, ziekenhuizen en winkels.

De nüvi 3597LMT geeft de maximumsnelheid, uw huidige snelheid en zo nauwkeurig mogelijk uw aankomsttijd weer. In een oogopslag kunt u de naam van de straat zien waarin u rijdt. De nüvi 3597LMT waarschuwt ook als u een schoolzone nadert en geeft gebouwen en terrein in 3D weer, zodat u onderweg steeds bent voorbereid op wat komen gaat.

Toestelbeheer met één druk op de knop

Gebruik Garmin Express om uw nüvi up-to-date te houden. Met Garmin Express kunt u eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overdragen, en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.

In de verpakking:

 • nüvi 3597LMT
 • Voorzien van City Navigator® NT voor Europa
 • Voorgeïnstalleerd op een extern 8GB microSD kaartje (reeds in het toestel)
 • Levenslange kaartupdates¹ en verkeersupdates² (aangegeven door de letters "LMT" na het modelnummer op de doos)
 • Levenslange verkeersantenne/voertuigvoedingskabel
 • Magnetische zuignapsteun voor voertuig
 • USB-kabel
 • Snelstartgids

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2023 Agatewebservices | sitemap | rss