NIET MEER LEVERBAAR

Oregon 650t

Artikelnummer: 010-01066-31
Artikel 4 van 30

Oregon 650t 

De nieuwe, robuuste en waterbestendige GPS Oregon-serie: meer functies, meer vermogen en het helderste, in zonlicht goed leesbare aanraakscherm dat ooit in een Garmin-handheld is ingebouwd.

Vanaf het moment dat u de 650t in de hand houdt, bent u klaar om een spannende nieuwe wereld van Garmin outdoor-navigatie binnen te stappen. Dankzij de zeer gevoelige GPS- en GLONASS-satellietontvangst (meer satellieten maakt een snellere positiebepaling mogelijk, zelfs in moeilijke omgevingen), de vooraf geïnstalleerde recreatiekaart van Europa met schaduwreliëf en een snellere processor, kijkt u niet alleen maar naar kaarten, maar kunt u er ook intuïtief mee werken. Inzoomen, uitschuiven en draaien met multi-touch in alle omstandigheden en zelfs met de meeste handschoenen. De reflectieve weergavetechnologie zorgt voor zo`n helder aanraakscherm, dat kaarten en weergaven in het volle zonlicht net zo helder lijken als in de schaduw. Leg herinneringen vast met een 8-megapixel autofocus camera met digitale zoom en automatische flitser/zaklamp, plus aanpasbare snelle knoppen voor het vastleggen van beelden en het markeren van waypoints met één aanraking.

Aanraakfunctionaliteit

De Oregon 650t is speciaal ontworpen voor het buitenleven. Het toestel beschikt over het helderste, in zonlicht goed leesbare aanraakscherm dat ooit in een Garmin-handheld is ingebouwd, versterkt voor een betere stootvastheid met multi-touch en dubbele oriëntatieweergaven en waarbij bediening met handschoenen nog steeds mogelijk is. Dit op kaarten gebaseerde navigatietoestel is opgewassen tegen stoten, stof, vuil, vocht en water.

Het terrein verkennen

De Oregon 650t wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde Europese recreatiekaart (1:100.000) en wereldwijde basiskaart met schaduwreliëf: alles wat outdoor-reizigers nodig hebben in Europa. De kaartgegevens omvatten informatie over wegen, bossen, terreincontouren, hoogte en een heleboel nuttige punten.

In de peiling

In de peiling

De Oregon 650t heeft een ingebouwd elektronisch kompas met drie assen en kantelcompensatie op de versnellingsmeter, die uw koers aangeeft zelfs als u stilstaat of het toestel niet horizontaal houdt. De barometrische hoogtemeter houdt drukverschillen bij zodat uw hoogte nauwkeurig kan worden bepaald, en het is zelfs mogelijk om de barometrische druk tegen de tijd af te zetten zodat u weersveranderingen in de gaten kunt houden. En dankzij de ultragevoelige GPS-ontvanger met WAAS/EGNOS- en GLONASS-functionaliteit en HotFix®-satellietprognoses bepaalt de Oregon 650t uw positie sneller en nauwkeuriger. Uw GPS-positie blijft behouden zelfs zonder zicht op de lucht en in diepe valleien. 

Verdubbel het vermogen

Naast de uitstekende batterijprestaties tot wel 16 uur beschikt de nieuwe Oregon 650t over ons dubbele batterijsysteem dat speciaal geschikt is voor buitenactiviteiten. U kunt kiezen tussen het intern oplaadbare NiMH-pakket (meegeleverd) of traditionele AA-batterijen, die u kunt gebruiken als er geen mogelijkheid is voor opladen. Het NiMH-pakket wordt automatisch opgeladen als het toestel op een externe voedingsbron wordt aangesloten.

Kwaliteitsfoto`s

Kwaliteitsfoto`s

Nu hoeft u geen extra camera meer mee te nemen om kwaliteitsfoto`s te kunnen maken. De ingebouwde 8-megapixel autofocus digitale camera van de Oregon 650t neemt foto`s die gezien mogen worden. Elke foto krijgt automatisch een geotag met de locatie waar deze werd gemaakt, zodat u later eenvoudig naar die locatie kunt terug navigeren. Vervolgens kunt u met USB de foto`s vanaf uw Oregon 650t delen met al uw vrienden via Garmin Adventures, de nieuwe onlinecommunity voor avonturiers. Plaats voor meer opslagruimte een microSD™-kaart; u kunt zelfs foto`s van andere toestellen in de Oregon-fotoviewer weergeven.

Draadloos delen

Synchroniseer uw gegevens zoals waypoints, geocaches, routes en wegen via de Garmin Cloud om overal toegang te hebben tot uw data via de smartphone of BaseCamp mobiele app. En met de Oregon 650t kunt u uw waypoints, sporen, routes en geocaches tot 50 keer sneller draadloos delen met gebruikers van andere compatibele handheld toestellen van Garmin.

Kaarten toevoegen

Meer kaarten toevoegen aan de Oregon is eenvoudig. Laad kaarten uit onze enorme selectie van Topografische kaarten voor Europa van hoge kwaliteit of kies een van onze Birdseye™ Select 1:25.000-rasterkaarten en trek erop uit. Laad de BlueChart® g2-kaarten voor een mooie dag op het water of laad City Navigator-kaartgegevens voor afslag-voor-afslag aanwijzingen op de weg (zie het tabblad met kaarten voor compatibele kaarten). Voeg satellietbeelden toe aan uw kaarten met Birdseye™-satellietbeelden (abonnement vereist).

Alle geocaches laden

Nooit meer wikken, wegen en plannen, download ze gewoon allemaal. De Oregon 650t kan een enorm aantal geocaches bevatten. Niet duizenden, niet een miljoen. Vier miljoen. Download elke cache op OpenCaching.com. Laad caches van GSAK. Of gebruik uw favoriete programma of website die GGZ-bestanden* ondersteunt. Al uw papierloze geocachefuncties zijn beschikbaar voor elke cache. Lees volledige omschrijvingen, tips en logs. Cachefoto`s weergeven. Filter caches op grootte, terrein, moeilijkheid en type. Maak verbinding met chirp-caches. Leg uw logs vast in het veld. Doe het allemaal. De Oregon 650t kent geen grenzen.

Plan uw volgende reis

Haal alles uit uw avonturen met BaseCamp™, de gratis software van Garmin voor het plannen van routes. BaseCamp is de perfecte omgeving om uw reizen op uw gemak voor te bereiden met kaarten, waypoints, sporen en routes voordat u erop uit trekt en om, zodra u weer thuis bent, geweldige Garmin-avonturen samen te stellen die u kunt delen met vrienden, familie en mede-avonturiers. De software geeft de topografische kaartgegevens in 2D of 3D weer op uw computerscherm, inclusief hoogtelijnen en hoogteprofielen.

BlueChart g2 Compatible LakeVü HD WAAS enabled Geocaching ready Waterproof Navteq

In de verpakking:

  • Oregon 650t
  • Vooraf geïnstalleerde Europese TOPO-kaart
  • NiMH-batterijpakket
  • USB-/oplaadkabel
  • Netspanningsadapter
  • Karabijnhaakclip
  • Documentatie

Handleidingen in het Nederlands zijn hier te vinden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss