NIET MEER LEVERBAAR

nuvi 3590 LMT

Artikelnummer: 010-00921-06
Artikel 1 van 14

nuvi 3590 LMT

Dankzij Garmin Guidance 3.0, GRATIS levenslange 3D Traffic-verkeersinformatie¹ en kaartupdates², geavanceerd rijbaanadvies en nog veel meer , biedt de nüvi 3590LMT de geavanceerdste kaartfunctionaliteit die momenteel beschikbaar is in ons dunste navigatietoestel met hoge resolutie en aanraakscherm van 12,7 cm (5 inch).

Navigeren via het toetsenbord of met uw stem

Dankzij de innovatieve spraakgestuurde navigatie kunt u de nüvi 3590LMT met uw stem bedienen, waardoor u beide handen aan het stuur kunt houden. Activeer de nüvi met een instelbare spraakopdracht en spreek vervolgens de menuopties uit die duidelijk op het scherm worden weergegeven. U kunt de nüvi tevens bedienen via het glazen aanraakscherm van 12,7 cm (5 inch) met hoge resolutie.

Met Garmin Guidance 3.0 kunt u snel adressen en diensten opzoeken en u met gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen en straatnamen naar uw bestemming laten leiden. Het toestel wordt geleverd met vooraf geladen kaarten met oriëntatiepunten en terrein in 3D voor Europa. Tevens beschikt u over meer dan 8 miljoen vooraf geïnstalleerde nuttige punten en kunt u uw eigen nuttige punten toevoegen.

Verkeerssituaties vermijden

Met GRATIS levenslange verkeersupdates van 3D Traffic, helpt de nüvi 3590LMT u vertragingen te voorkomen. 3D Traffic biedt actuele informatie via het FM Radio-signaal, zodat u eenvoudig opstoppingen kunt vermijden om op tijd te arriveren.

Profiteer van GRATIS levenslange kaartupdates

Met GRATIS levenslange kaartupdates beschikt u altijd over de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. U kunt maximaal 4 keer per jaar kaartupdates downloaden zonder abonnement, updatekosten of verloopdatum.

Altijd in de juiste rijbaan

U hoeft nu niet meer te gokken in welke rijbaan u zich moet bevinden als u een afslag nadert. In bepaalde stedelijke gebieden is de functie photoReal-knooppuntbeeld beschikbaar, waarmee u gemakkelijk de juiste rijbaan vindt bij onbekende afslagen en kruisingen. Als u een afslag of kruispunt nadert, schakelt de nüvi 3590LMT over naar de gesplitst scherm modus en ziet u een getrouwe afbeelding van kruisingen op uw route, compleet met verkeersborden en pijlen die de juiste rijbaan aangeven. U beschikt ook over Knooppuntbeeld, zodat u de komende ingewikkelde knooppunten van boven kunt bekijken.

Meer dan navigatie alleen

Navigatie van punt-naar-punt is nog maar het begin. De nüvi 3590LMT bevat Garmin 3D Traffic-verkeersinformatie die actuele verkeersupdates biedt via het FM Radio-signaal. Garmin 3D Traffic krijgt u alle voordelen van ons geavanceerde Garmin-verkeersvermijdingssysteem, plus twee tot driemaal zoveel verkeersinformatie dan bij onze Garmin-verkeersinformatie via RDS.

De ingebouwde microSD™-kaartuitsparing stelt u in staat gedetailleerde cityXplorer™-kaarten op te slaan en te gebruiken of aangepaste stemmen en voertuigpictogrammen te downloaden van Garmin Garage™. Tevens wordt het toestel geleverd met een houder met eigen stroomvoorziening die oplaadt terwijl u rijdt en met functionaliteit voor liggende en staande weergave die u in staat stelt uw nüvi verticaal of horizontaal te houden voor extra gebruiksgemak tijdens het rijden of wandelen.

De functie Waar ben ik? geeft u de exacte coördinaten van uw geografische positie, het dichtstbijzijnde adres, de dichtstbijzijnde kruising, de dichtstbijzijnde ziekenhuizen en politiebureaus en meer. De uitgebreide afritdiensten vertellen u welke diensten u kunt vinden bij afritten die u nadert.

¹U kunt uw GRATIS levenslange verkeersupdates niet overdragen op andere personen of gebruiken op andere Garmin-producten. Levenslange verkeersinformatie heeft betrekking op de nuttige levensduur van uw Garmin-verkeersinformatie-ontvanger (mits u over een compatibele Garmin-GPS beschikt) of zo lang Garmin kaartgegevens van zijn huidige leverancier ontvangt, welke van de twee korter is. Verkeersinformatie is niet beschikbaar voor alle gebieden. Zie dekkingsgebieden en volledige voorwaarden.

²Met GRATIS levenslange kaartupdates kunt u maximaal 4 kaartupdates per jaar downloaden als en wanneer dergelijke updates beschikbaar worden gesteld op de Garmin-website, totdat de levensduur van uw product is afgelopen of (als dit zich eerder voordoet) totdat Garmin niet langer kaartgegevens van zijn leverancier ontvangt. De updates die u ontvangt, zijn updates voor dezelfde geografische kaartgegevens die deel uitmaken van het oorspronkelijke Garmin-product dat u hebt aangeschaft. Garmin kan uw levenslange kaartupdates op elk moment beëindigen als u zich niet houdt aan de voorwaarden van de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers van uw nüvi-product.

In de verpakking:

  • nüvi 3590LMT
  • Vooraf geladen City Navigator® NT Europe (Heel Europa)
  • Levenslange kaartupdates¹ en verkeersupdates² (aangegeven door de letters "LMT" na het modelnummer op de doos)
  • 3D Traffic-verkeersinformatie-ontvanger met voertuigvoedingskabel
  • Houder met snelle ontgrendeling
  • USB-kabel
  • Snelstartgids

BluetoothNavteq

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss