NIET MEER LEVERBAAR

Zumo 660 LM

Artikelnummer: 010-00727-06
Artikel 1 van 17

Garmin Zumo 660 LM

Premium navigatiesysteem voor uw motorfiets

 • 4,3-inch handschoenvriendelijk aanraakscherm
 • Robuust, waterbestendig (IPX71), bestand tegen gemorste brandstof en UV-straling
 • Levenslange kaartupdates²
 • Geavanceerde 2-wegs Bluetooth®-technologie voor hands-free bellen
 • MP3-speler


 

Volg nieuwe routes en ontdek de open weg met de zūmo 660LM. Dit motorfietsvriendelijke navigatietoestel is gebouwd voor avonturen op twee wielen. Of u nu door de week een ritje door de stad maakt of een week met vrienden onderweg bent naar een jaarlijkse rally, de zūmo 660LM wijst u altijd de weg.

Gratis levenslange kaartupdates

Met GRATIS levenslange kaartupdates¹ beschikt u altijd over de meest actuele kaarten en nuttige punten (POI`s) zoals tankstations, hotels en restaurants. U kunt maximaal 4 keer per jaar kaartupdates downloaden zonder abonnement, updatekosten of verloopdatum.

Gebouwd voor motorrijders, door motorrijders

De zūmo 660LM beschikt over een helder en breed kleurenaanraakscherm van 10,92 cm (4,3 inch). Dit toestel is uitgerust met een handschoenvriendelijke intuïtieve interface en een in zonlicht leesbaar scherm, dat niet alleen geschikt is voor gebruik op een zonnige dag, maar ook in een maanloze nacht. En met de robuuste waterbestendige behuizing die bestand is tegen gemorste brandstof en UV-straling, is de zūmo 660LM gebouwd voor een leven op de weg.

Ga uw eigen weg

De zūmo 660LM is direct klaar voor gebruik. Het toestel wordt geleverd met vooraf geladen Europese wegenkaarten en miljoenen nuttige punten. Bovendien biedt de zūmo 660LM 3D-gebouwenweergave, Rijbaanassistent en Knooppuntbeeld waarmee u meer van uw omgeving ziet en altijd op tijd weet naar welke rijbaan u toe moet. De zūmo 660LM wordt ook standaard geleverd met een digitale brandstofmeter zodat u kunt bijhouden hoe ver u nog kunt rijden voordat u moet gaan tanken.

Houd contact

De zūmo 660LM beschikt over draadloze Bluetooth®-technologie waarmee u onderweg contact kunt houden. Zo kunt u veilig bellen met uw telefoon zonder dat u uw bril om helm hoeft af te doen. Sluit uw zūmo 660LM op uw Bluetooth-headset of -helm aan en koppel het toestel vervolgens met uw mobiele telefoon om tijdens het rijden te kunnen telefoneren. U kunt ook nuttige punten oproepen via de Bluetooth-interface van de zūmo. En via de functie voor gesproken straatnamen verzendt de zūmo 660LM ook gesproken aanwijzingen naar uw headset voor draadloze en zorgeloze navigatie.

Zorg voor entertainment

Hebt u een lange rit gepland? De zūmo 660LM doet ook dienst als veelzijdig entertainment center. Met de geïntegreerde MP3-speler en geavanceerde Bluetooth A2DP-technologie kunt u genieten van kristalhelder en duidelijk stereogeluid op uw compatibele headset. De motorfietssteun wordt standaard geleverd met een hoofdtelefoonaansluiting zodat u uw hoofdtelefoon of de headset en microfoon in uw helm kunt aansluiten.

Tochten plannen en delen

Hebt u de perfecte weg gevonden die u wilt delen met uw kameraden? Of bent u een cross-country trip aan het plannen en wilt u zoveel mogelijk snelwegen vermijden? Met de krachtige planningsfuncties van de zūmo 660LM kunt u uw eigen weg op de computer uitstippelen en de opgeslagen route rechtstreeks naar de zūmo overbrengen. En wanneer u weer thuis bent, kunt u uw tocht nog eens op uw gemak bekijken op Google™ Earth. Met een microSD™-uitbreidingskaart kunt u gemakkelijk routes delen en opslagruimte toevoegen.

U kunt ook Garmin Connect™ raadplegen – onze online community met routes en rijders. Dit een geweldige plek om nieuwe routes te vinden en trips te plannen.

>Schakelen tussen gebruiksmodi

De zūmo 660LM wordt geleverd met een draagtas, een autosteun voor bevestiging in de auto en een voedingskabel. Het is alsof u twee volledige navigatietoestellen krijgt voor de prijs van één.

Bluetooth Navteq

In de doos:

 • zūmo 660LM
 • Levenslange kaartupdates¹ (aangeduid met de letters "LM" achter het modelnummer op de doos)
 • Vooraf geladen City Navigator® NT voor Europa (volledige dekking)
 • Motorfietssteun met geïntegreerde voedingskabel en bevestigingsmaterialen
 • Draagtas
 • Batterijpakket
 • Zuignapsteun voor voertuig
 • Voertuigvoedingskabel
 • USB-kabel
 • Dashboardschijf
 • Snelstartgids

De snelstartgids en installatiehandleiding zijn ook hier te downloaden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss