NIET MEER LEVERBAAR

Forerunner 210 HRM Europa (met hartslagmeter)

Artikelnummer: 010-00863-39
Vorige Artikel 3 van 9 Volgende

Forerunner 210 HRM Europa (met hartslagmeter) groen/blauw

Sporten met de GPS wordt eenvoudig

De Garmin Forerunner 210 is net zo eenvoudig in het gebruik als de Forerunner 110. Ideaal voor hardlopers die simpelweg naar buiten willen stappen, GPS-ontvangst op hun sporthorloge krijgen en vervolgens direct met hun training beginnen. Verkrijgbaar in zwart of donker grijs met groenblauwe accenten.

Meer mogelijkheden met de gemakkelijk te bedienen Forerunner 210

De Forerunner 210 geeft u real-time gegevens, zoals tempo, afstand en tijd met behulp van de hooggevoelige GPS-ontvanger. Satellietontvangst wordt door middel van de HotFix technologie snel verkregen en vastgehouden. Indien u op zoek bent naar meer mogelijkheden voor uw training, biedt de Forerunner 210 de mogelijkheid om aangepaste intervaltrainingen samen te stellen. U kunt uw tempo zien op elk deel van de training. Een andere optie is om een alarm in te stellen voor uw hartslag. Loopt u boven of onder uw gewenste hartslag, dan waarschuwt de Forerunner u hiervoor. Gebruikt u de Forerunner 210 in combinatie met Garmin`s vederlichte foot pod (bijvoorbeeld in de sportschool), dan kunt u achteraf in Garmin Connect zien wat uw tempo of het aantal stappen per minuut was. De Forerunner 210 heeft een stijlvolle glossy behuizing in zwart-tinten en is daardoor niet alleen prima tijdens het sporten te gebruiken, maar ook op het werk of tijdens een uitstapje.

Sport in de juiste hartslagzone

Bepaalde versies van de Forerunner 210 bundel bevatten een comfortabele hartslagmonitor met zachte band. Met het toestel kunt u trainen in vijf hartslagzones. Deze stelt u zelf in op de voor u juiste zones. Tevens berekent het toestel uw calorieverbruik gebaseerd op uw hartslag. Zo heeft u een beter inzicht in het aantal verbruikte calorieën.

Sla op, deel en analyseer in Garmin Connect

De Forerunner 210 biedt de ruimte om vele honderden uren aan trainingen op te slaan. Handig, want dan hoeft u niet elke keer na de training uw gegevens over te zetten naar Garmin Connect,. Met uw resultaten in Garmin Connect kunt u heel gemakkelijk het overzicht van uw workouts inzien, totale trainingstijd bijhouden, doelen stellen of trainingen delen met vrienden, familie of een van de andere gebruikers van deze gratis online community. Inmiddels zijn er wereldwijd zo`n 40 miljoen activiteiten beschikbaar. Garmin Connect geeft een groot aantal trainingswaarden weer, waaronder tijd, afstand, snelheid, stijging en daling, en hartslag. U kiest zelf hoe u deze informatie wilt weergeven: via een grafiek of illustratie, in een rapport, in een variëteit aan kaartweergaven (bijvoorbeeld wegenkaarten, satellietbeeld, topografische kaarten) en/of een hoogteprofiel.

FirstbeatANTSiRF

In de verpakking:

  • Forerunner 210
  • Premium hartslagband (bepaalde modellen)
  • Handleiding
  • Snelstartgids
  • AC netlader en oplaad-/dataklip (nieuwe 4-pin aansluiting)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 Agatewebservices | sitemap | rss