NIET MEER LEVERBAAR

nuvi 2360LT Premium Lifetime Traffic

Artikelnummer: 010-00902-02
Artikel 1 van 11 Volgende

nuvi 2360LT Europa Premium Lifetime Traffic 

Een persoonlijk en betaalbaar route-advies met de Garmin nüvi 2300 serie.

De gunstig geprijsde nüvi 2300 serie beschikt over dezelfde navigatiemogelijkheden als de topsystemen van Garmin. Denk hierbij onder andere aan registratie van de parkeerpositie, myTrends en routeplanning met meerdere via-punten.

Meer dan alleen navigatie van A naar B.
Garmin wil de consument meer bieden dan alleen navigatie van A naar B, ook bij de voordelige toestellen. Zo kunt u met deze nüvi`s ook buiten de auto op pad. Met de optionele CityXplorer™ stedengids navigeert u te voet of met het openbaar vervoer door een onbekende stad. In het toestel vindt u veel nuttige punten, zoals restaurants, hotels en campings. Ook kunt u via een speciale community gemakkelijk informatie doorgeven om de lokale verkeersinformatie, zoals bijvoorbeeld snelheidslimieten en flitspaallocties, verbeteren.

Uw reis gemakkelijk gemaakt.
Voorzien van een 4,3 inch beeldscherm maakt de nüvi 2300 serie u het navigeren gemakkelijk met knooppuntbeeld, rijbaanassistent, overzicht van meerdere routemogelijkheden (gebaseerd op tijd, afstand en brandstofkosten) en myTrends™. Deze laatste functionaliteit onthoudt de routes die u regelmatig rijdt.

Extra opties op de nüvi 2360 ST.
Bij het topmodel uit de serie, de nüvi 2360, bepaalt u zelf welke weergave voor u het meest handige is tijdens het autorijden of wandelen. Kiest u voor landschapsbeeld, dan ziet u op uw scherm meer details van de directe omgeving. Het portretbeeld is handig voor een duidelijk overzicht van het verloop van de route en is gemakkelijker mee te nemen tijdens het wandelen. Het gemak tijdens het wandelen wordt vergroot door het 3-assen kompas. Hiermee houdt u altijd de juiste koers aan. De kaartoriëntatie wordt hierop aangepast. De nüvi 2360 beschikt bovendien over 3D terreinweergave voor een realistisch beeld van de omgeving en een database van miljoenen nuttige punten. Met de nüvi 2360 gaat u op pad met het vertrouwen van een local.
Rijden wordt ook veiliger met de nüvi 2360. U kunt via het toestel handsfree bellen met compatibele telefoons en u stuurt het toestel aan met spraakbesturing. Met een zelfgekozen codewoord maakt u de nüvi "wakker" en vervolgens kunt u door de menu`s heenlopen door middel van spraakopdrachten. Dit betekent dat u beide handen aan het stuur kunt houden tijdens het rijden. Wel zo veilig!

In de doos:

nüvi 2360
Voorgeprogrammeerde gedetailleerde wegenkaarten City Navigator® van Europa.
Zuignapmontagesteun.
Voertuig kabel met ingebouwde verkeersinformatie-ontvanger.
Dashboard schijf.
Snelstartgids.

Meer informatie is hier te vinden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2023 Agatewebservices | sitemap | rss