NIET MEER LEVERBAAR

nuvi 3760T Europa Smart Traffic

Artikelnummer: 010-00858-11
Artikel 1 van 12

nuvi 3760T Europa met Premium Traffic

Niet meer leverbaar, zie nuvi 3590 LMT - 3D Traffic + Lifetime Europa

Stijlvol design en praktische werking.

De nüvi 3700 serie zet een nieuwe standaard voor design, functies en gebruikersgemak in autonavigatiesystemen. De nüvi 3700 is voorzien van een ultradunne, compacte behuizing  en beschikt over een groot, glazen, capacitief aanraakscherm met hoge resolutie. Mede hierom is de nüvi 3700 serie uitgeroepen tot winnaar van de Red Dot Design Award, `s  werelds grootste en bekendste designwedstrijd. In Nederland zal de nüvi 3760T Europa met premium TMC op de markt komen.

Speciaal aan deze nüvi 3760T is, dat het toestel binnenkort ook voorzien is van Garmin Smart Traffic. Met deze speciale premium verkeersinformatie van Garmin voor Nederland bent u op de hoogte van de verkeersdrukte, wegwerkzaamheden en mobiele flitsers op de hoofdwegen en de belangrijkste lokale wegen. Zo gaat u nog slimmer op weg!

Glazen capacitief touchscreen met navigatie in portret of landschap beeld.
Met een behuizing van nog geen 9 millimeter dikte is de nüvi 3700 serie momenteel veruit de slankste autonavigator op de markt.  De toestellen zijn uitgevoerd met een eenvoudig te bedienen 4,3 inch breedbeeldscherm.  Via dit glazen capacitieve aanraakscherm kunt u de kaarten of menu-items weergeven in zowel portret als in landschap beeld. Zo kunt u zelf bepalen welk beeld voor u het handigste is.  Deze nieuwe stijlvolle look heeft zo`n indruk gemaakt op de jury van de Red Dot Design Awards, dat de nüvi 3700 serie als winnaar is gekozen uit meer dan 4000 inzendingen uit 57 landen. Het nieuwe capacitieve scherm van de nüvi 3700 serie maakt het u gemakkelijk om in- en uit te zoomen, het omringende gebied te bekijken,  het perspectief van 2D naar 3D te wijzigen of de kaart 360 graden te laten draaien. Dit alles kunt u doen met eenvoudige beweging van uw vingertoppen over het scherm. Om onbedoelde opdrachten te voorkomen, is de nüvi 3760 uitgerust met een simpele schermblokkering. Na een druk op de power-knop wordt deze ingeschakeld en kunt u de nüvi in uw zak steken om op pad te gaan.

Altijd de beste route.
De nieuwe nüvi 3700 serie biedt u nüRoute met trafficTrends™ en myTrends™. TrafficTrends™ is een verzameling van historische verkeersinformatie en trends, die Garmin in de loop der tijd heeft verzameld. Gebaseerd op deze informatie geeft de nüvi 3700 serie u een nog efficiëntere route en een meer realistische aankomsttijd dan de eerdere generatie nüvi`s. Om het dagelijkse wegverkeer gemakkelijker te maken, beschikt de nüvi 3700 serie tevens over myTrends™. Hiermee onthoudt het toestel regelmatig gekozen bestemmingen en voorspelt het uw bestemming, zonder dat u vooraf een route hoeft te activeren. Het toestel geeft direct de verwachte aankomsttijd en beste route weer, gebaseerd op de actuele verkeersinformatie.

Premium verkeersinformatie.
In Nederland komt de nüvi 3760T op de markt met gedetailleerde wegenkaarten van Europa en premium verkeersinformatie. De nüvi 3760T is voorzien van Garmin`s ecoRoute™ software, waarmee u kunt leren om brandstofbesparend te rijden. Tevens kunt u het toestel gebruiken om op stedentrip te gaan. De nüvi 3760T is namelijk compatibel met de optionele CityXplorer™ cartografie voor navigatie in het openbaar vervoer en te voet.  Zo vindt u altijd de weg in de stad. Heeft u eenmaal uw bestemming bereikt, dan stopt u het stijlvolle, compacte toestel gemakkelijk in uw jaszak. Voor een ontspannen autorit is de nieuwe nüvi bovendien uitgerust met gratis verkeersupdates en Bluetooth draadloze technologie voor handsfree bellen met compatibele telefoons.

Een nieuwe standaard in design voor autonavigatie.
Stijlvolle en ultradunne behuizing, voorzien van glazen capacitief aanraakscherm  met een diagonaal van 11 centimeter.
Weergave in portret of landschap beeld.
Voorzien van ecoRoute™ voor milieuvriendelijk rijden en compatibel met optionele CityXplorer™ voor navigatie in het openbaar vervoer en te voet.
Verbeterde routeplanning met meerdere via-punten en nüRoute™ gebaseerd op trafficTrends™ en myTrends™.
Voorzien van gedetailleerde wegenkaarten van Europa.
Pan-Europese Premium verkeersinformatie.

Een complete Handleiding kunt u hier downloaden.

In de doos:

 

  • nüvi 3760T
  • Voorgeprogrammeerde gedetailleerde wegenkaarten City Navigator® van Europa
  • Zuignapmontagesteun met speaker
  • Voertuig kabel met ontvanger voor premium verkeersinformatie
  • USB kabel
  • Dashboard schijf
  • Snelstartgids

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Agatewebservices | sitemap | rss