NIET MEER LEVERBAAR

Dezl 560 LMT Europa (truck)

Artikelnummer: 010-00897-12
Artikel 1 van 10 Volgende

Dezl 560 LMT (truck) Europa

Navigatietoestel speciaal voor vrachtwagens met levenslange kaartupdates

De Garmin dēzl 560LMT is de navigatie van Garmin speciaal voor vrachtwagens. Met het nieuwe toestel hoeven chauffeurs niet meer te vrezen voor nauwe steegjes of lage viaducten op hun route. De dēzl 560 kan worden geïntegreerd met telematicaoplossingen en is compatibel met bepaalde software applicaties van derden.

Navigatietoestel speciaal voor vrachtwagens met levenslange kaartupdates

De Garmin dēzl 560LMT is de eerste draagbare navigator van Garmin speciaal voor vrachtwagens. Met het nieuwe toestel hoeven chauffeurs niet meer te vrezen voor nauwe steegjes of lage viaducten op hun route. De dēzl 560LMT kan worden geïntegreerd met telematicaoplossingen en is compatibel met bepaalde software applicaties van derden.

Speciale profielen voor berekening van een vrachtwagen-vriendelijke route

De dēzl 560LMT heeft diverse profielen voor vrachtwagens en biedt extra mogelijkheden, zoals geavanceerde navigatie en hulp bij vrachtwagenspecifieke wegbeperkingen zoals hoogte, breedte, lengte, gewicht en gevaarlijke lading. De chauffeur hoeft alleen maar de gegevens over de vrachtwagen, zoals afmetingen en lading, in te stellen op de dēzl. Het toestel berekent daarna een route gebaseerd op het gekozen vrachtwagenprofiel en op basis van beschikbare kaartgegevens (alleen in landen met truckdata).

Waarschuwingen voor truckspecifieke gevaren

Het nieuwe GPS-toestel is standaard uitgerust met gratis Smart Traffic verkeersinformatie via RDS-TMC, zodat chauffeurs op de hoogte zijn van vertragingen en wegwerkzaamheden en deze kunnen ontwijken. Ook wordt de gebruiker door de dēzl gewaarschuwd voor truckspecifieke gevaren, zoals scherpe bochten, steile afdalingen en wegversmallingen, en kan hij 30 dagen gratis gebruik maken van Cyclops flitspalendatabase. De rijbaanassistent adviseert de chauffeur welke rijbaan hij het beste kan volgen. Een PhotoReal knooppuntbeeld zorgt ervoor dat hij ook op de hoogte is van aankomende knooppunten met de bijbehorende bewegwijzering. De dēzl 560LMT biedt verder de mogelijkheid om een route met meerdere stops samen te stellen, ideaal voor het berekenen van de meest efficiënte route via diverse afleverpunten.

Uitgebreide navigatie

De dēzl 560LMT heeft een aanraakscherm met hoge resolutie en een diagonaal van bijna 12,7 centimeter. Daardoor is deze goed af te lezen vanaf de bestuurdersplaats van de vrachtwagen. Het apparaat kan werken op een 12 of 24 volt aansluiting. Het toestel is voorgeprogrammeerd met gedetailleerde wegenkaarten van heel Europa, heeft levenslange kaartupdates, biedt 3D kaartweergave of 2D overzichtsbeeld en geeft de snelheidslimieten van de hoofdwegen weer. Verder spreekt de dēzl 560LMT straatnamen uit, zodat gebruikers afslag-voor-afslag gesproken aanwijzingen ontvangen. Via Bluetooth kan er handsfree gebeld worden via compatibele GSM`s. De dēzl stelt automatisch de tijd in aan de hand van de tijdzone waarin het apparaat zich bevindt en beschikt over een "Waar ben ik?"-functie. Hierdoor kan het toestel de dichtstbijzijnde locale (hulp)diensten weergeven.

Bluetooth Navteq

In de verpakking

  • dezl 560LMT
  • voorgeprogrammeerde City Navigator® NT Europa wegenkaarten van 45 landen (waaronder 25 met trucknavigatie)
  • gratis levenslange kaartupdates
  • voertuig dashmountsteun
  • 12V/24V FM verkeersinformatie ontvanger/voertuigvoedingskabel
  • USB kabel
  • snelstartgids

Handleidingsboekje kunt u hier downloaden.

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 Agatewebservices | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel