Garmin - Smartphone Link

GRATIS bij Google Play

Smartphone.png

Deel informatie en live services tussen bepaalde nüvi en dēzl modellen met Bluetooth® en uw smartphone.

Maak verbinding voor meer rijplezier

Smartphone Link werkt met bepaalde nüvi en dēzl modellen met Bluetooth®, zoals:

 nüvi 2417 nüvi 2475 nüvi 2495
 nüvi 2517 nüvi 2518 nüvi 2467
 nüvi 2567 nüvi 2568 nüvi 2497
 nüvi 2595 nüvi 2597 nüvi 2598
 nüvi 2577 nüvi 2797 nüvi 2798
 nüvi 3490 nüvi 3590 nüvi 3597
 nüvi 3598 dēzl 760 

Met Smartphone Link kunt u verbinding maken tussen een compatibele Garmin nüvi en een Android toestel. De nüvi gebruikt dan uw bestaande mobiele data-abonnement1 om informatie te delen, zoals contactpersonen, zoekresultaten, favoriete locaties, uw bestemming en zelfs uw parkeerplek. Met Smartphone Link heeft uw nüvi ook toegang tot Garmin Live Services2 voor handige real-time verkeersinformatie.

Connected functies voor een betere rit

  • Koppel draadloos met geselecteerde Garmin navigatiesystemen om probleemloos inhoud op uw telefoon te delen met uw navigatiesysteem.
  • Gebruik gratis Garmin Live Services¹ zoals verkeersinformatie, parkeerinformatie² en basisweersvoorspellingen.
  • Verstuur adresgegevens van telefooncontacten naar het navigatiesysteem en plan eenvoudig een route naar de gewenste locatie.
  • Het gekoppelde navigatiesysteem geeft smart notifications weer van uw telefoon, waaronder voor smsjes, agendaherinneringen en app-meldingen.
  • Koop de premium Live Services in de app, waaronder photoLive verkeerscamera's en meer.

Connected functies voor een betere rit

Zodra uw toestel is gekoppeld met een compatibele smartphone met de Smartphone Link app, hebt u toegang tot handige informatie, zoals live verkeers- en parkeerinformatie, weersomstandigheden en meer. U kunt verbonden blijven terwijl u direct op het scherm van uw navigatietoestel instelbare smartphone meldingen ontvangt.

Koppelen met uw Garmin smartwatch

Bepaalde Garmin navigatietoestellen kunnen draadloos worden gekoppeld met een Garmin Connect™ compatibele smartwatch (apart verkrijgbaar). U hoeft niet meer te zoeken naar uw auto op een volle parkeerplaats; uw gekoppelde smartwatch laat met een kompas de route van uw geparkeerde voertuig naar uw bestemming zien en vice versa. Met Watch Link kunt u ook handige trilsignalen op uw horloge ontvangen als waarschuwing voor de bestuurder, zoals waarschuwingen voor schoolzones en meer.


Garmin Live Services

U hebt gratis toegang tot Garmin Live Services voor real-time informatie die u onderweg kunt gebruiken.

Live Traffic

Met actuele verkeersinformatie worden er in het geval van files alternatieve, tijdbesparende routes voor u berekend.

Live Parking²

Verminder de stress van het zoeken naar een parkeerplaats met live parkeerinformatie en trends in beschikbaarheid van parkeerplaatsen.

Real-time flitspalen

Inclusief mobiele flitspalen in heel Europa3.

LiveTrack

Met LiveTrack kunt u uw locatie en ritgegevens delen met familie en vrienden - of u nou boodschappen aan het doen bent of op een lange roadtrip bent.

Weer

Bekijk basisinformatie over het weer, zoals voorspellingen, huidige omstandigheden en meer.

Laatste kilometer

Deze functie onthoudt uw parkeerplaats en toont uw bestemming, zodat u te voet altijd weer de weg terug vindt.

Foursquare®

Zoek Foursquare® punten en check op ze in.

Adressen delen

Smartphone Link kan adresgegevens overnemen en de locatiegegevens naar uw navigatietoestel verzenden.

OPMERKING: Continu gebruik van GPS op de achtergrond kan de gebruiksduur van de batterij sterk verminderen.


Premium Live Services

Er is een eenmalige aankoop vereist voor premium inhoud.

photoLive verkeerscamera's

Bekijk live foto's van ruim 10.000 verkeerscamera's om verkeers- en weersomstandigheden te bekijken. Deze service is beschikbaar in Finland, Noorwegen, Zweden en het VK.

Geavanceerd weer

Met geavanceerde informatie over het weer, zoals een live weerradar en waarschuwingen voor extreme weersomstandigheden.

Dynamisch niet-aan-de-weg parkeren

Zoek parkeergarages in de buurt van uw bestemming, inclusief het aantal beschikbare plekken en huidige kosten (beschikbaar in Duitsland en het VK).

OPMERKING: Continu gebruik van GPS op de achtergrond kan de gebruiksduur van de batterij sterk verminderen.


Compatibiliteit

Als u Smartphone Link wilt gebruiken, moet u een compatibele smartphone en een compatibel navigatietoestel hebben. Controleer compatibiliteit.

De app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.

¹Als u toegang wilt krijgen tot live informatie, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Vereist een smartphone met Bluetooth®.
²Parkeerinformatie is beschikbaar in de meeste stadscentra. Voor meer details over de dekking gaat u naar Parkopedia.com.
3Deze service is beschikbaar in België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Zweden.

* De Watch Link functie is compatibel met Garmin Drive™ 51/61, Garmin DriveSmart™ 51/61, Garmin DriveAssist™ 51 en Garmin DriveLuxe 51™ navigatietoestellen.

Het Bluetooth® woordmerk en de Bluetooth® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en voor het gebruik van deze merken heeft Garmin een licentie verkregen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Google Play is een handelsmerk van Google Inc.

Voorbeelden van Garmin Live Services:

myGarmin Berichtenservice

Hiermee ontvangt u meldingen wanneer er nieuwe software-updates en services beschikbaar komen.

Lokale weerinformatie

Actuele plaatselijke weersomstandigheden, temperatuur en weersverwachting.

Parkeren & Bestemming

Slaat automatisch de positie op van de geparkeerde auto en leidt u van de parkeerplaats naar uw bestemming en weer terug.

Snelheidscamera's

Blijf op de hoogte van de nieuwste snelheidscamera's, zoals vaste flitspalen, tijdelijke flitspalen, trajectcontroles, mobiele flitspalen, roodlichtcamera's en zelfs live flitspaalrapporten.

Deel locaties

Gebruik de app-functie Zoek in de buurt om te zoeken naar locaties op uw telefoon en deze te delen met uw nüvi voor aanwijzingen zodra u terugkomt bij uw auto. Synchroniseer met recente locaties en favorieten op uw nüvi.

Live Traffic

Garmin 3D Traffic Live levert de beste real-time informatie om door en rond files te navigeren. Er vindt elke twee minuten een update plaats met 2000 berichten over verkeersproblemen, wegcondities, vertragingen op snelwegen, dubbelbaanswegen en grote wegen.

Geavanceerd weer

Met Geavanceerd weer kunt, als aanvulling op de gratis weersservice, bewegende radarbeelden bekijken op uw navigator. U kunt ook de weersomstandigheden op uw bestemming bekijken voordat u uw reis begint. Verschillende typen neerslag, zoals regen, sneeuw en ijs, worden met kleuren weergegeven, zodat u gevaarlijke rijsituaties kunt voorkomen.

Dynamisch parkeren

Informeert u over beschikbare parkeerplaatsen in de buurt van uw bestemming, inclusief parkeertarieven.

De set functies van Smartphone Link is afhankelijk van land, regio en besturingssysteem van de smartphone.

Verkeersservices zijn leverbaar in: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland en Zuid-Afrika. 

Flitspaalservices zijn leverbaar in:België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Zweden. 

Geavanceerd weer is leverbaar in: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. 

Dynamische parkeerservices zijn leverbaar in: Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2023 Agatewebservices | sitemap | rss