NIEUW

GPSMAP 66st (TopoActive-kaarten van Europa)

Artikelnummer: 010-01918-12
Vorige Artikel 5 van 23 Volgende

GPSMAP 66st

Hoogwaardige GPS-handheld met abonnement op BirdsEye satellietbeelden en TopoActive-kaarten van Europa.  (met vooraf geladen TopoActive kaarten + GPS / GLONASS en GALILEO)

 • Groot, in zonlicht afleesbaar kleurenscherm van 3 inch zodat u alles goed kunt zien.
 • Ondersteuning van Multiple Global Navigation Satellite Systems (GNSS) om uw reizen in meer uitdagende omgevingen te volgen dan met alleen GPS, plus drie-assig kompas en barometrische hoogtemeter.
 • Toegang tot BirdsEye satellietbeelden met direct-naar-toestel downloaden, geen jaarlijkse abonnementen en vooraf geladen met TopoActive-kaarten van Europa.
 • Een uitgebreide draadloze connectiviteit ondersteunt Active Weather voor up-to-date weersvoorspellingen en geanimeerde weerradarbeelden evenals Geocaching Live voor mobiele synchronisatie en updates.
 • Compatibel met de Garmin Explore website en app voor het beheren van tracks, routes en waypoints, en het bekijken van gegevens uit het veld
 • LED-zaklamp plus maximaal 16 uur levensduur van batterij in GPS-modus en 1 week in expeditiemodus voor minder vaak opladen.

Navigeer tijdens uw volgende outdooravontuur met de GPSMAP 66 serie. Of u nu gaat hiken, mountainbiken, klimmen, geocachen, kajakken of er gewoon in een outdooromgeving op uit trekt, met deze iconische , robuuste handheld met kleurenscherm van 3 inch valt er altijd meer te ontdekken. De serie biedt toegang tot een abonnement op BirdsEye satellietbeelden met direct-naar-toestel downloads om u te helpen uw weg te vinden, plus vooraf geladen TopoActive kaarten van West-Europa op de GPSMAP 66st. En deze biedt ondersteuning van meerdere satellieten evenals draadloze connectiviteit voor Active Weather, directe downloads en Garmin Explore compatibiliteit.

Bepaal uw positie

Naast de multi-satellietondersteuning biedt de GPSMAP 66 serie ook hoogtemeter-, barometer- en kompassensoren om uw reis te volgen. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de barometer weersveranderingen kan voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het drie-assige elektronische kompas vindt u altijd uw weg, ongeacht of u stilstaat of beweegt.

Share and Compete

Zie waar u heen gaat

Krijg een beter beeld van uw locatie met realistische weergaven in hoge resolutie van uw route, dankzij direct-naar-toestel downloaden van BirdsEye satellietbeelden - zonder een jaarabonnement. U ziet een echte weergave van uw omgeving om sporen, wandelpaden en open plekken om te kamperen te vinden, om parken en parkeergelegenheid voor geocaching te vinden en zelfs om waypoints op basis van opvallende punten te creëren.

Bovendien wordt de GPSMAP 66st geleverd met TopoActive kaarten van West-Europa. U kunt elke heuvel en vallei met meer detail dan ooit zien - inclusief terreincontouren, topografische hoogtes, toppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en geografische punten.

Stay tuned to conditions GPSMAP 66s

Blijf op de hoogte van het weer

U blijft altijd op de hoogte van de weersomstandigheden wanneer u uw toestel van de GPSMAP 66 serie via Bluetooth® koppelt aan een compatibele smartphone. Ontvang Active Weather-updates voor realtime weersverwachtingen, inclusief voorspellende kaarten voor temperatuur, wind, neerslag en bewolking. Het toestel biedt ook live weerradar zodat u op de hoogte bent van slecht weer dat uw buitenavonturen kan beïnvloeden.

Stay tuned to conditions GPSMAP 66s

Zoek uw cache

GPSMAP 66s en GPSMAP 66st toestellen maken het eenvoudiger dan ooit om van uw geocaching-ervaring te genieten. Stel het toestel in op automatisch bijwerken met alle nieuwste caches van Geocaching Live, inclusief cache-beschrijvingen, logboeken en hints. Met een Wi-Fi® verbinding of via Garmin Connect kunt u op een compatibele smartphone handmatig coördinaten invoeren of cache-gegevens op papier afdrukken - en elke vondst wordt automatisch geüpload naar uw Geocaching.com profiel.

Share and Compete

Ontdek meer met Garmin

Zelfs wanneer u offline bent en geen mobiele verbinding hebt, wordt de GPSMAP 66-serie gekoppeld met de Garmin Explore mobiele app zodat u gegevens kunt plannen, bekijken en synchroniseren, met inbegrip van waypoints, routes en tracks. Bovendien kunt u voltooide activiteiten opnieuw bekijken terwijl u nog op pad bent, zelfs wanneer u geen internetverbinding hebt. Wanneer u weer thuis bent, kunt u toekomstige reizen plannen en vorige activiteiten bekijken op de Garmin Explore website.

Share and Compete

Hulp in moeilijke omgevingen

Wees voorbereid op de meest extreme avonturen. De GPSMAP 66 serie biedt maximaal 16 uur levensduur van batterij in GPS-modus en 1 week in expeditiemodus (met twee AA-batterijen) voor minder vaak opladen. De serie biedt een LED-zaklamp en een SOS-baken dat u kunt gebruiken om hulp te vragen. De serie is gebouwd volgens militaire vereisten voor schok- en waterbestendigheid en prestaties bij extreme temperaturen (MIL-STD-810G) en is zelfs compatibel met een nachtzichtbril.

Share and Compete

GPSMAP 66 lifestyle

Het Bluetooth® woordmerk en de Bluetooth logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en voor het gebruik van deze merken heeft Garmin een licentie verkregen. Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance.

Handleidingen voor GPSMAP® 66st

In de verpakking:

 • GPSMAP 66st   (met vooraf geladen TopoActive kaarten)
 • Toegang tot BirdsEye satellietbeelden
 • USB-kabel
 • Karabijnhaakclip
 • Documentatie

Algemeen

Fysieke afmetingen  6,2 x 16,3 x 3,5 cm
Gewicht

 230g inclusief batterijen

Waterbestendigheid  IPX7
Batterij  2 AA-batterijen (niet meegeleverd); NiMH of Lithium aanbevolen
Type scherm  Transflectief TFT-kleurenscherm
Schermgrootte, BxH  3,8 x 6,3 cm; 3 inch diagonaal
Schermresolutie, BxH  240 x 400 pixels
Geheugen/geschiedenis  16 GB
Hoogwaardige ontvanger  Pijltje 2.png
Interface  Compatibel met snelle USB en NMEA 0183

Kaarten en geheugen

Mogelijkheid om kaarten toe te voegen  Pijltje 2.png   
Basiskaart  Pijltje 2.png
Opslag- en voedingscapaciteit  microSD™ kaart (niet meegeleverd)
Waypoints/favorieten/locaties  10.000
Routes  250
Spoorlog  20.000 punten, 250 opgeslagen GPX-tracks, 300 opgeslagen fitnessactiviteiten
Vooraf geïnstalleerde kaarten

 Preloaded maps: Ja (topografisch)

Sensors

Barometrische hoogtemeter  Pijltje 2.png
Kompas  Ja (met kantelcompensatie, drie assen)

Buitenrecreatiefuncties

Oppervlakteberekening  Pijltje 2.png
Automatische routebepaling (afslag-voor-afslag routes op wegen)  Ja (met optionele gedetailleerde wegenkaarten)
Geocaching-vriendelijk  Ja (zonder papier)
Compatibel met aangepaste kaarten  Pijltje 2.png
Jaag-/viskalender  Pijltje 2.png
Zon- en maangegevens  Pijltje 2.png
Camera

 Nee

Fotoalbum  Pijltje 2.png

Garmin Connect™

Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen)  Pijltje 2.png

Aanvullend

 
 • Garmin Explore compatibel: Ja
 • Garmin Connect IQ compatibel: Ja
 • Draadloos compatibel: Ja (WiFi, Bluetooth en ANT+)
 • Kaartsegmenten: 15.000
 • Active weather: Ja
 • Smartphone meldingen: Ja
 • Live tracking: Ja (met) Garmin Connect Mobile
 • BirdsEye direct naar toestel: Ja (geen jaarabonnement vereist)
 • Robuustheid overeenkomstig MIL-STD-810G voor schok- en waterbestendigheid en prestaties bij extreme temperaturen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 Agatewebservices | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel