Edge Explore

Artikelnummer: 010-02029-10
Vorige Artikel 3 van 22 Volgende
€ 189,00 (inclusief btw)

Edge Explore 

Toerfietscomputer met touchscreen en connected functies

 • Gebruiksvriendelijke GPS-fietscomputer met hoge resolutie, 3-inch handschoen- en regenvriendelijk touchscreen dat zelfs in direct zonlicht goed afleesbaar is.
 • Inclusief voorgeladen Garmin fietskaart met afslag-voor-afslag navigatie en Trendline Popularity Routing om de on-road en off-road routes te vinden, die het meest door fietsers worden gebruikt.
 • Ingebouwde GPS legt vast hoe ver, hoe snel, hoe hoog en waar u hebt gefietst.
 • Compatibel met Varia toestellen voor veilig fietsen, zoals slimme fietsverlichting en achteruitkijkradar om achteropkomende auto's te detecteren en bestuurders te waarschuwen.
 • Na koppeling met uw compatibele smartphone beschikt u over connected functies, zoals LiveTrack en GroupTrack, smartphone meldingen, het versturen van berichten naar andere fietsers (met rider-to-rider messaging) en ingebouwde ongevaldetectie
 • Batterijlevensduur: Maximaal 12 uur.

Ontdek nieuwe routes en blijf connected, overal waar u fietst met de Edge Explore. Deze gebruiksvriendelijke GPS-fietscomputer is voorzien van een voorgeladen Garmin fietskaart die de populaire routes van andere fietsers laat zien. Met een verscheidenheid aan connected functies kunt u in contact blijven met andere fietsers en het thuisfront. Met Edge Explore hebt u de perfecte partner voor toeren en avonturen.

Klaar om op pad te gaan

U kunt direct op pad met de Edge Explore. Deze fietscomputer is eenvoudig te installeren en klaar om te gebruiken zodra hij uit de verpakking komt. U wilt alle aanwijzingen op het scherm in een oogopslag kunnen zien, zodat u niets hoeft te missen van de geweldige uitzichten onderweg? Daarom is de Edge Explore uitgerust met een helder 3-inch scherm dat gemakkelijk is af te lezen - ongeacht of u in direct zonlicht, op een bewolkte dag of zelfs in de regen fietst. De touchscreen reageert snel en soepel, zelfs wanneer u handschoenen draagt.

At a Glance

Op weg naar het fietsavontuur

Met de Edge Explore kunt u helemaal opgaan in uw fietstocht zonder dat u de weg kwijtraakt. Het toestel wordt geleverd met de Garmin fietskaart, die vrijwel alles weet te vinden, van het schilderachtige platteland tot eetgelegenheden en fietswinkels. De routes worden gegenereerd met Trendline Popularity Routing, de functie die gebruikmaakt van miljoenen kilometers aan fietsgegevens. Hierdoor vindt u gemakkelijk de weg over routes en paden waar fietsers de voorkeur aan geven. Onderweg geeft de Edge Explore u afslag-voor-afslag aanwijzingen, en het toestel kan u uiteraard ook weer terugleiden naar uw route, of naar uw startpunt, als u van uw route afwijkt of besluit eerder naar huis te gaan.

Verbeterde fietswaarschuwingen

De Edge Explore is compatibel met onze Variatoestellen voor veiliger fietsen, zoals de achteruitkijkradar en slimme fietsverlichting. Door de radar met uw Edge te koppelen, ontvangt u waarschuwingssignalen op uw Edge scherm wanneer auto's u van achteren naderen. Hierdoor ziet u het verkeer om u heen beter en bent u zelf ook beter zichtbaar. De Edge Explore beschikt tevens over een functie waarmee u hulp kunt vragen en over ingebouwde ongevaldetectie1. Wanneer u in moeilijkheden raakt, verzendt de Edge Explore automatisch uw locatie naar een contactpersoon, die u zelf heeft opgegeven.

Fiets connected

Houd uw telefoon in uw zak en geniet onbezorgd van uw rit, omdat de Edge Explore over alle slimme connected functies beschikt, die u nodig hebt. Gebruik LiveTrack waarmee uw vrienden en familie u real-time locatie kunnen volgen, of gebruik GroupTrack om de positie van maximaal 50 van uw fietsmaatjes in de gaten te houden. Als uw medefietsers bij u wegrijden of achterop raken, kunt u (via een compatibele smartphone) vooraf opgestelde berichten vanaf uw Edge fietscomputer naar hun toestel sturen. Laat uw vrienden weten dat u snel weer bij ze bent of dat ze zonder u verder kunnen gaan. Wanneer uw band lek is of als u hulp nodig hebt, kunt u met GroupTrack een bericht naar uw medefietsers sturen, zodat zij u kunnen vinden.

Uw toestel aanpassen

U kunt uw Edge Explore fietscomputer eenvoudig naar wens aanpassen met de gratis apps, widgets en gegevensvelden uit onze Connect IQ store. Dankzij apps als AccuWeather MinuteCast weet u wanneer de regen ophoudt en kunt u een rit inplannen. En als u uw ritten creëert op sites als StravaKomoot of Wimpc, downloadt u die apps, zodat uw favoriete routes rechtstreeks naar uw Edge worden geïmporteerd. Bent u op zoek naar een nabijgelegen café of fietswinkel? Gebruik dan de Yelp app om de route naar zulke nuttige punten rechtstreeks op uw Edge toestel te downloaden.

1 Indien gekoppeld met een compatibele telefoon. Voornamelijk ontworpen voor fietsen op de weg.

ANTFirstbeat app store app store

Fysieke afmetingenGewichtClassificatie waterbestendigheidBatterijAanraakschermSchermgrootte, BxHSchermresolutie, BxHKleurenschermLevensduur van batterijHoogwaardige ontvanger

Algemeen

 105,0 x 55,0 x 22,0 mm
 116 g
 IPX7
 oplaadbare lithium-ionbatterij
 Pijltje 2.png
39,0 x 65,0 mm; 3,0 inch (76,0 mm) diagonaal)
240 x 400 pixels, touchscreen
 Pijltje 2.png
maximaal 12 uur
 Pijltje 2.png

Mogelijkheid om kaarten toe te voegenBasiskaartGeschikt voor gegevenskaartenWaypoints/favorieten/locatiesRoutesRondegeschiedenis

Kaarten en geheugen

 Pijltje 2.png
 Pijltje 2.png
 16 GB
 200
 100
 200 uur

GPSVersnellingsmeter

Sensors

 Pijltje 2.png
 Pijltje 2.png

Smart notifications

Dagelijkse smart functies

 Pijltje 2.png

Aanpasbare gegevenspagina'sAuto Pause®Auto Lap®Auto Scroll

Trainings-, plannings- en analysefuncties

 Pijltje 2.png
 Pijltje 2.png
 Pijltje 2.png
 Pijltje 2.png

Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt)

Fietsfuncties

 Pijltje 2.png

Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen)Automatische synchronisatie (automatische gegevensoverdracht naar Garmin Connect)

Garmin Connect™

 Pijltje 2.png
 Pijltje 2.png

 

Aanvullend

 • Smartphone meldingen: Ja
 • Navigatie via het toestel, apps, Popularity Routing en routeherberekening: Ja
 • Rondritten: Ja
 • Zelf ritten maken: Ja
 • Connected mogelijkheden: Activiteiten uploaden, LiveTrack, GroupTrack, Berichten naar andere fietsers, Ongevaldetectie, Assistentie
 • Apps van derden: Ja (via Connect IQ)
 • Compatibel met Varia accessoires voor veilig fietsen: Ja

In de verpakking:


Compatibele toestellen:

USB-adapterkabel voor batterijpakUSB-adapterkabel voor batterijpak

Varia™ fietsradarVaria™ fietsradar

Varia™ RTL510Varia™ RTL510

Varia™ slimme fietslampenVaria™ slimme fietslampen

Varia™ UT800 slimme koplampVaria™ UT800 slimme koplamp

VIRB® 360VIRB® 360

VIRB® Ultra 30VIRB® Ultra 30

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 Agatewebservices | sitemap | rss