Forerunner 935 (zwart)

Artikelnummer: 010-01746-04
Artikel 1 van 13 Volgende

Forerunner 935 (zwart)

Premium GPS-hardloop- en triathlonhorloge met polshartslagmeting1

 • Comfortabel horloge met geavanceerde hardloop- en multisportfuncties van slechts 49 gram dat u de hele dag kunt dragen
 • Ingebouwde barometer voor het meten van hoogteverschillen, plus hoogtemeter en elektronisch kompas om de juiste koers aan te houden
 • Biedt allerlei functies om uw prestaties te meten, waaronder Trainingsstatus om aan te geven of u te veel of te weinig traint
 • Geavanceerde dynamica2 voor hardlopen, fietsen en zwemmen, inclusief grondcontacttijd-balans, staplengte, verticale ratio en meer
 • Levensduur van batterij: Maximaal 2 weken in horlogemodus, maximaal 24 uur in GPS-modus, maximaal 50 uur in UltraTrac™ modus (met polshartslagmeter) of maximaal 60 uur in UltraTrac™ modus (zonder polshartslagmeter)

Wie heeft de gedetailleerde informatie die de Forerunner 935 biedt, zoals hardloopdynamica, polshartslagmeting, trainingsstatus, FTP en VO2 max., echt nodig? Een toegewijde atleet, zoals u, die elke dag beter wil presteren. Met dit premium GPS-hardloop-/triathlonhorloge kunt u uw trainingen en herstel optimaliseren om een betere atleet te worden.

Past om uw pols en bij uw gevoel voor stijl

Dankzij het lichte, comfortabele ontwerp kunt u het Forerunner 935 GPS-hardloop-/triathlonhorloge gemakkelijk de hele dag dragen. De 935 is compatibel met onze serie gemakkelijk te verwisselen QuickFit™polsbanden. U hebt de keuze uit sportieve siliconen polsbanden, klassiek leren polsbanden en zelfs polsbanden van hoogwaardig metaal. U past het horloge aan uw persoonlijke wensen, activiteit of stijl aan.

QuickFit bands

Meet uw prestaties en evalueer uw trainingen en herstel

Hoe effectief is uw huidige trainingsplan eigenlijk? Met de Forerunner 935 kunt u de effectiviteit van uw trainingen en herstel meten, zodat u zich beter kunt voorbereiden op een wedstrijd of trainingscyclus. Trainingsstatus is een nieuwe prestatiemeetfunctie, die automatisch uw recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren evalueert en aangeeft of u effectief, optimaal of te intensief traint. Het nieuwe anaerobe trainingseffectgeeft u onmisbare inzichten in uw trainingsprestaties aan de hand waarvan u kunt bepalen of u met uw trainingen uw prestatievermogen verbetert. U kunt ook uw algehele trainingsbelasting bekijken, die uw trainingsarbeid in de afgelopen 7 dagen meet en vergelijkt met uw optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

Training Status

Analyseer uw techniek

Wij maken het u gemakkelijker om te beschikken over de gegevens die u nodig hebt om uw conditie te verbeteren. Uw Forerunner 935 voorziet u van belangrijke hardloopgegevens2 op basis waarvan u uw prestaties kunt analyseren. Biomechanische meetgegevens, zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd en balans, verticale oscillatie en verticale ratio, zijn essentieel om inzicht te krijgen in uw conditie, zodat u tijdens de wedstrijddag optimaal presteert. Deze meetgegevens zijn beschikbaar door toevoeging van een compatibele hartslagband2 of de compacte hardloopdynamica-sensor die u gemakkelijk aan uw broekband kunt vastmaken. Profiteer ook van functiesets die u helpen bij uw fiets- en zelfs zwemtrainingen. In het water houdt uw Forerunner 935 onder andere afstand, tempo en aantal slagen voor u bij.

Running Dynamics Pod

Ongeëvenaarde batterijlevensduur

De batterij gaat langer mee dan uw langste training. Ook tijdens een Ironman of ultramarathon kunt u op deze batterij vertrouwen. De Forerunner 935 biedt in GPS-modus een batterijlevensduur tot 24 uur en in de UltraTrac batterijbesparende stand een batterijlevensduur tot 60 uur. En bij dagelijks gebruik als smartwatch gaat de batterij na één keer opladen wel 2 weken mee.

Hardlopen, sprinten, zwemmen, fietsen, lange afstanden lopen

Uw routine is alles behalve routinematig. De Forerunner 935 heeft ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad/open water), crosscountry skiën, peddelsporten, trailrunning, hiken, krachttraining en meer, zodat u alles gemakkelijk kunt aanpassen aan uw activiteit.

Met de automatische multisportfunctie kunt u tijdens trainingen of duatlon-/triathlonwedstrijden gemakkelijk met één druk op de knop tussen verschillende sporten schakelen. De 935 is compatibel met geavanceerde workouts voor hardlopen, fietsen - en zelfs zwemmen in het zwembad. Via de Garmin Connect online fitnesscommunity kunt u gratis uw eigen trainingen samenstellen en downloaden. Vervolgens kunt u op de app uw eerdere prestaties bekijken of delen met familie en vrienden om u aan te moedigen.

Training Status

Slimmer contact

Smartphone meldingen direct op uw polstoestel ontvangen is nog maar het begin. Gekoppeld met uw compatibele smartphone3 geeft de Forerunner 935 u ook toegang tot automatische uploads naar Garmin Connect, audio-aanwijzingen, muziekbediening en meer. Laat uw familie en vrienden uw hardloop- en fietstrainingen in real-time volgen met LiveTrack — of gebruik GroupTrack om tijdens de rit uw fietsmaatjes in de gaten houden.  En via een snelle Wi-Fi® verbinding kunt u met uw 935 gemakkelijk gegevens ophalen uit en verzenden naar de cloud.

Volg uw hart

De polshartslagmeting komt goed van pas als u op de wedstrijddag eens helemaal los wilt gaan, maar de Forerunner 935 biedt u ook de mogelijkheid om met een compatibele hartslagband nog veel meer gegevens paraat te hebben. Met een hartslagband om de borst (zoals de HRM-Run of HRM-Tri) beschikt u over geavanceerde functies, zoals lactaatdrempel en de HSV stresstest (hartslagvariaties).

Training Status

Er op uit in de vrije natuur

Met de Forerunner 935 kunt u gaan en staan waar u maar wilt - GPS en GLONASS bieden in onherbergzame streken namelijk betere dekking dan alleen GPS. Bovendien voorziet de ingebouwde barometer u van real-time hoogtegegevens. Welke activiteiten kan de 935 volgen? Meer dan u voor mogelijk zou houden! De triathlonsporten zijn nog maar het begin, want het toestel biedt ook ingebouwde ondersteuning voor hiken, roeien, golfen, skiën, peddelsurfen en nog veel meer.

Aanpassen en koppelen

Het Forerunner 935 GPS-hardloop-/triathlonhorloge wordt automatisch gesynchroniseerd met Garmin Connect, onze gratis online fitnesscommunity, waar u uw vorderingen kunt bijhouden en zelfs kunt delen via sociale media. U kunt zich aanmelden bij Garmin Connect vanaf uw pc of u kunt de Garmin Connect™ Mobile app downloaden op uw compatibele smartphone. U kunt uw toestel ook aanpassen met gegevensvelden, gratis wijzerplaten van NUUN en ook met apps als Uber en Accuweather, allemaal beschikbaar via Connect IQ™.

Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile

Nog een paar extra’s

De Forerunner 935 werkt net als u hard, de hele dag. Dit horloge wordt uw partner voor herstel met een activity tracker¹ die uw stappen, calorieën en slaap bijhoudt. Het toestel is ook compatibel met onze serie Varia accessoires voor veilig fietsen, zoals de achteruitkijkradar, slimme fietslampen en de Varia Vision In-sight display. Onze vermogensmeters in de pedalen, de Vector 2 (met twee sensors) en 2S (met enkele sensor), vullen uw fietspakket perfect aan. De Vector 2 is naadloos te integreren met uw Forerunner om vermogens-, cadans-, links/rechts balans- en fietsdynamicagegevens weer te geven, zodat u kunt zien hoe en waar u kracht uitoefent.

Maak van elke dag een wedstrijd

Strava Live Segments stimuleren u om elke dag beter te presteren. Strava Premium-abonnees kunnen hardloop- en fietssegmenten synchroniseren met hun Forerunner 935 om tijdens hun activiteiten live feedback te krijgen. U ontvangt ook waarschuwingen voor de start en de finish van het segment, u kunt het klassement bekijken en u kunt uw huidige activiteit vergelijken met uw persoonlijk record.

Strava Live Segments

Van plan naar prestaties met TrainingPeaks

Er gaat niets boven een perfect uitgevoerde workout. Met de TrainingPeaks Connect IQ app kunt u op de Forerunner 935 uw dagelijkse workoutroutine openen. Vervolgens leidt het toestel u in real-time door uw workout, compleet met intensiteitsdoelen en intervallen, direct vanuit TrainingPeaks. Na uw sessie wordt uw voltooide workout weer teruggesynchroniseerd in TrainingPeaks voor een gedetailleerde analyse van uw prestaties en om uw vorderingen ten opzichte van uw doelen te meten.

Een horloge waarop u kunt vertrouwen

Als u uw Forerunner 935 aanpast met een Road ID voorpaneel (apart verkrijgbaar), kunt u er met een gerust hart op uit. Het paneel is gemakkelijk te bevestigen aan uw bandje en kan zowel uw belangrijke medische informatie als de gegevens van in noodgevallen te waarschuwen contactpersonen bevatten, mocht u tijdens uw training onverhoopt in de problemen komen. U hebt er profijt van en uw familie en vrienden voelen zich iets geruster als u er weer op uittrekt.

1Nauwkeurigheid van activity trackers
2In combinatie met een hardloopdynamica-sensor (apart verkrijgbaar) of een HRM-Run of HRM-Tri monitor; Meegeleverd bij sommige modellen, apart verkrijgbaar bij andere modellen. 
3Bekijk Garmin.com/ble voor een lijst met compatibele smartphones

Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance.

Firstbeat ANT

Algemeen

Lenzen

 Glas

Sierranden

 met glasvezel versterkt polymeer

Materiaal behuizing met glasvezel versterkt polymeer
QuickFit™ horlogebandjes

 Ja (22 mm)

Bandmateriaal

 siliconen

Grootte behuizing, BxLxH

 47 x 47 x 13,9 mm

Gewicht 49 g
Classificatie waterbestendigheid 5 ATM
Type scherm in zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
Schermgrootte, BxH 30,5 mm
Schermresolutie, BxH 240 pixels diameter
Kleurenscherm 
Levensduur van batterij Maximaal 2 weken in horlogemodus, maximaal 24 uur in  GPS-modus, maximaal 50 uur in UltraTrac™ modus  (met polshartslagmeter) of maximaal 60 uur in  UltraTrac™ modus (zonder polshartslagmeter)
Geheugen/geschiedenis 64 MB

Klokfuncties

Tijd/datum Inclusief datum en alarm
Tijdsynchronisatie via GPS Ja
Automatische zomertijd Ja
Wekker Ja
Timer Ja
Stopwatch Ja
Tijd zon op/zon onder Ja
Face It™ watch face maker Ja

Sensors

GPS Ja
GLONASS Ja
Garmin Elevate™ polshartslagmeter Ja
Barometrische hoogtemeter Ja
Kompas Ja
Gyroscoop Ja
Versnellingsmeter Ja
Thermometer Ja

Dagelijkse smart functies

Connectiviteit Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ downloadbare watch faces, gegevensvelden, widgets en apps Ja
Smart notifications Ja
Kalender Ja
Weer Ja
Muziekbediening Ja
Vind mijn telefoon Ja
Functie Vind mijn horloge Ja
VIRB® afstandsbediening Ja
Compatibiliteit met smartphone iPhone®, Android™, Windows®
Compatibel met Garmin Connect™ Mobile Ja

Activiteiten-trackingfuncties

Stappenteller Ja
Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul) Ja
Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe) Ja
Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij) Ja
Verbrande calorieën Ja
Verdiepingen omhoog Ja
Afgelegde afstand Ja
Minuten intensieve training Ja
TrueUp™ Ja
Move IQ™ Ja
Fitnessleeftijd Ja (in app)

Fitness Equipment/Gym

Preloaded gym activity profiles Indoor Rowing

Trainings-, plannings- en analysefuncties

Snelheids- en afstandsmeting via GPS Ja
Aanpasbare gegevenspagina's Ja
Aanpasbare activiteitenprofielen Ja
Auto Pause® Ja
Geavanceerde workouts Ja
Downloadbare trainingsplannen Ja
Auto Lap® Ja
Handmatige ronde Ja
Virtual Partner Ja
Configureerbare rondewaarschuwingen Ja
VO2 max. Ja
Trainingsstatus (beoordeel of uw training effectief is door trainingsgegevens bij te houden, zoals VO2 max. en anaerobe drempel en vergelijk deze met recente gegevens) Ja
Trainingsbelasting (combineert de hartslag met VO2 max. om de intensiteit van de training gedurende 28 dagen te beoordelen, zodat u binnen het optimale bereik bent om uw doel te halen) Ja
Trainingseffect (aeroob) Ja
Trainingseffect (anaeroob) Ja
Aanpasbare waarschuwingen Ja
Audiomeldingen Ja
Finishtijd Ja
Virtual Racer™ Ja
Koersbegeleiding Ja
Segmenten (Live, Garmin) Ja
LiveTrack Ja
Group LiveTrack Ja
Vergrendeling aanraking/knop Ja
Sneltoetsen Ja
Auto Scroll Ja
Activiteitengeschiedenis op horloge Ja

Hartslagmeetfuncties

HS-zones Ja
HS-waarschuwingen Ja
HS-calorieën Ja
% HS max. Ja
% HSR Ja
Hersteltijd Ja
Auto max. HS Ja
HSV-stresstest (meet uw hartslag terwijl u 3 minuten stilstaat en voorziet u van een geschat stressniveau; de schaal hiervoor is 1 tot 100; lage scores geven een laag stressniveau aan) Ja (met compatibel accessoire)
Legt hartslag vast tijdens het zwemmen Ja (met HRM-Tri™ en HRM-Swim™)
HR Broadcast (zendt hartslaggegevens via ANT+™ naar gekoppelde apparaten) Ja

Hardloopfuncties

Vooraf geladen hardloopprofielen

 Binnen en buiten hardlopen, trailrunnen

Afstand, duur en snelheid op basis van GPS Ja
Hardloopdynamiek Ja
Verticale oscillatie en ratio (de mate van 'staphoogte' in uw hardloopbeweging en het kosten-baten percentage voor uw staplengte) Ja (met compatibel accessoire)
Grondcontacttijd en balans (toont hoe lang uw voet op de grond is in plaats van in de lucht tijdens uw hardloopbeweging, en geeft inzicht in uw hardloopsymmetrie) Ja (met compatibel accessoire)
Staplengte (real-time) Ja (met compatibel accessoire)
Cadence (provides real-time number of steps per minute) 
Fysiologische metingen 
Prestatieconditie (na 6-20 minuten hardlopen wordt uw real-time conditie met uw gemiddelde fitnessniveau vergeleken) 
Lactaatdrempel (door een analyse van uw tempo en hartslag wordt ingeschat wanneer uw spieren snel vermoeid zullen raken) Ja (met compatibel accessoire)
Hardloopsessies Ja 
Raceprognose Ja
Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor) Ja

Golffuncties

Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green Ja
Afstand tot layups/doglegs Ja
Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan) 
Digitale scorekaart Ja
Statistieken bijhouden (slagen, putts per ronde, greens en fairways hit ) 
Garmin AutoShot™ Ja
Handmatige positionering Ja
Hindernissen en doelen op de baan Ja
Compatibel met TruSwing™ Ja
Rondetimer/kilometerteller Ja

Buitenrecreatiefuncties

Vooraf geladen buitenrecreatieprofielen

 Hiken, klimmen, skiën, snowboarden, cross-country  skiën, suppen, binnen of buiten roeien, jumpmaster, tactische sporten

Navigatie van punt naar punt Ja
Kruimelspoor in real-time Ja
Terug naar start Ja
TracBack® Ja
UltraTrac™ modus

 Ja

Hoogteprofiel Ja
Afstand tot bestemming Ja
Barometrische trendindicator Ja
Stormwaarschuwing Ja
Automatisch klimmen tijdens trailrun Ja
Verticale snelheid Ja
Totale stijging/daling Ja
Compatibel met BaseCamp™ Ja
GPS-coördinaten Ja
Geprojecteerd waypoint Ja
Peil en ga Ja
Oppervlakteberekening Ja (via Connect IQ™)
Jaag-/viskalender Ja (via Connect IQ™)
Zon- en maangegevens Ja (via Connect IQ™)
Dubbele grid-coördinaten 

Fietsfuncties

Vooraf geladen fietsprofielen

 Binnen of buiten fietsen, mountainbiken

Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten) Ja
Fietsronde en maximaal vermogen per ronde (met vermogenssensor) Ja
Race tegen een activiteit Ja
Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt) Ja
Intervaltraining Ja
FTP (Functional Threshold Power) Ja (met compatibel accessoire)
Strava functies (Beacon, Live Segments) Ja
Compatibel met Vector™ Ja
Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers) Ja
Compatibel met Varia Vision™ (head-mounted display) Ja
Compatibel met Varia™ radar (naar achteren gerichte radar) Ja
Compatibel met Varia™ lampen Ja
Cadans (real-time aantal stappen per minuut)

 Ja (ANT+® en Bluetooth® Smart sensors)

Zwemfuncties

Vooraf geladen zwemprofielen

 Zwemmen in het zwembad of in open water

Meetwaarden zwemmen in zwembad (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën) Ja
Detectie slagtype (vrije slag, rugslag, borstcrawl, vlinderslag) Ja
Zwemworkouts Ja
Zwemfefficiëntie (SWOLF) Ja
Geavanceerde zwemfuncties (tijd-/afstandswaarschuwingen, aftellen starten, geavanceerde rusttimers) Ja
Meetwaarden zwemmen in open water (afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën) Ja
Hartslag (real-time tijdens rust, statistieken van intervallen en sessies tijdens rust en automatische download van hartslaggegevens na zwemmen) Ja (with HRM-Tri™ en HRM-Swim™)

Aanvullend

 
 • Fysiologische meetfuncties: Ja (hersteltijd, lactaatdrempel, FTP, HSV stresstest, VO2 max. voor hardlopen en fietsen, racevoorspelling, trainingsstatus, trainingsbelasting, anaeroob trainingseffect)
 • Hardloopdynamica (met optionele accessoire)
 • Prestatieconditie
 • Interface: USB, Wi-Fi® en Bluetooth®
 • Hardlopen/wandelen: Ja
 • Een doel-/finishtijd instellen: Ja
 • Instelbare waarschuwingen: Ja
 • Aanpasbaar rondescherm
 • Connect IQ ondersteuning: Ja (wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en apps)
 • Draadloze connectiviteit: Ja
 • UltraTrac: Ja

In de verpakking:

Alleen horloge

 • Forerunner 935 GPS-horloge
 • Oplaadkabel
 • Handleidingen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2023 Agatewebservices | sitemap | rss