NIET MEER LEVERBAAR

Zumo 220

Artikelnummer: 010-00876-01
Artikel 1 van 10 Volgende

Zumo 220

Motornavigatie compact en betaalbaar.

Garmin introduceert de zümo 220, een robuust en betaalbaar motornavigatiesysteem met een helder kleurenscherm. Voorzien van text-to-speech, rijbaanassistent, Bluetooth wijst de zümo 220 u zowel on als offroad de weg!

Waterdichte behuizing en helder kleurenscherm.
Met de zümo 220 profiteert u van jarenlange ervaring van Garmin op het gebied van motornavigatie. Op het heldere kleurenscherm met een diagonaal van bijna 9 centimeter vindt u alle gegevens die u tijdens het rijden nodig heeft, zelfs in de felle zon of `s nachts. Zo geeft de zümo 220 de snelheidslimiet van de meeste (hoofd)wegen weer. Ook ontvangt u uitgesproken afslag-voor-afslag navigatie-aanwijzingen, inclusief de straatnaam (text-to-speech), in de helm via de Bluetooth verbinding op het toestel. Het ontwerp van de nieuwe motornavigator is waterbestendig, handschoenvriendelijk en bestand tegen brandstof.

Uitgebreide navigatie.
Of u nu kiest voor een spontaan ritje of een zorgvuldig geplande route, de zümo 220 wijst u met gedetailleerde wegenkaarten van Europa en zo`n 2 miljoen nuttige punten overal de weg. Zo vindt u snel het dichtstbijzijnde benzinestation of een restaurantje voor een snelle hap onderweg. Met de rijbaanassistent zijn lastige kruispunten verleden tijd. De zümo 220 geeft u precies aan welke rijbaan u het beste kunt kiezen om veilig op uw bestemming aan te komen. En mocht u toch verkeerd rijden, dan berekent de zümo 220 door de hooggevoelige GPS-ontvanger met HotFix™ razendsnel een nieuwe route.

Uitgebreide tripcomputer en handige routeplanning.
Tijdens het rijden kunt u ook snel alle informatie over uw rit op het scherm krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid, de koers, hoogte en het in te stellen brandstofniveau. Met de handige hulpmiddelen voor routeplanning kunt u zelf een mooie route samenstellen op de computer en deze daarna in de zümo laden. Zo weet u vooraf hoe uw route er ongeveer uit gaat zien.

In de doos:
o zumo 220 voorgeprogrammeerd met City Navigator® Europe NT wegenkaart
o DVD met CityNavigator Europa
o Motorfietssteun inclusief montagemateriaal
o Voedingskabel
o Zuignapsteun voor in de auto
o Voertuigvoedingskabel
o Lithium-ion batterij
o USB kabel
o Dashboard schijf
o Snelstartgids
o Installatiehandleiding

De handleidingsboekjes kunnen hier gedownload worden:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2023 Agatewebservices | sitemap | rss